Отговори
# 225
# 226
# 227
Хай, дружки! Hug
Вале  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря!  bouquet
Сега прочетох, че филма е закупен в Дубай - такъв интерес имало към него, че наброили стотици хиляди долари за него ... а и щели да уредят турове за поклонниците на Киво в Русия, за да могат да минат по местата, където е снимал техния любимец.
още малко снимки

и ние ще сме така довечера  Joy Joy Joy
Хайде, за сега чао - до довечера на премиерата! Аз ще закъснея малко / ще се направя на важна  hahaha / но вие ще ме чакате, ОК ? Пожелавам ви прекрасен нет, дано няма изцепки! Praynig

# 228
  • In the light side of the Moon!
здравейте моми4ета  Hug

да ни е 4естито  Peace
късмет на филма, късмет на екипа, късмет и на нас лудналите фенове  Joy Joy

4акам с нетърпение уре4ения 4ас!
благодаря на Валентина за преведените 4асти, само не разбрах таз Наташка , каква е  newsm78 4е е била толкоз близо до Куру  Thinking да си призная малко й завиждам...дори не малко, а много  Joy Joy Joy

дано онлайн гледането върви безпроблемно  Praynig

# 229
  • София
В Турция вече е издаден новия роман на Нермин Безмен, "Дядо ми Курт Сеит и аз".

http://www.dr.com.tr/Kitap/Dedem-Kurt-Seyit-ve-Ben/Nermin-Bezmen … 0000000585567#!DR

Dedem Kurt Seyit ve Ben - Nermin Bezmen

MegiTeo, доколкото разбрах момичето е статистка.  Peace

# 230
Оооо, големият ден дойде  Flutter

И аз ще се опитам довечера да съм на линия, само че съм на едно събрание, дано успея  Praynig

# 231
  • In the light side of the Moon!
Скрит текст:
В Турция вече е издаден новия роман на Нермин Безмен, "Дядо ми Курт Сеит и аз".

http://www.dr.com.tr/Kitap/Dedem-Kurt-Seyit-ve-Ben/Nermin-Bezmen … 0000000585567#!DR

Dedem Kurt Seyit ve Ben - Nermin Bezmen

MegiTeo, доколкото разбрах момичето е статистка.  Peace

благодаря  Hug Hug

# 232
Малко остана. atwork
Приятно и безпроблемно гледане на всички.  Popcorn

# 233
  • AMS

Привет, дружки!!!
Успех на всички!!!

# 234
Здравейте, мили дами!  Hug Дойде дългоочаквания ден! Приятно гледане на всички!
По канал СТАР ТВ http://www.startv.com.tr/canli-yayin от 20.00 часа ще започне излъчването на нашия сериал.  Heart Eyes
КРАТКО СЪДЪРЖАНИЕ НА ПЪРВА СЕРИЯ „КУРТ СЕИТ И ШУРА“
Курт Сеит е големият син в кримско-татарско семейство, което строго съблюдава традициите. Той е възпитан да уважава баща си. Курт Сеит, както и баща му са били многоуважавани ергени. И когато дойде времето, Курт Сеит би трябвало да се ожени според традицията - за момиче от турско семейство.
Щастливият живот на руската красавица Шура е омрачен от новината за смъртоносната болест на нейния баща. Заедно със сестра си Валентина и болния си баща те пристигат в Петербург, където той трябва да се лекува. Настаняват се в дома на семейството на Петро, който е приятел по оръжие на Курт.
Петро, който заради грешка, извършена на бойното поле, по-късно ще бъде принуден да избира между униформата и честта си. Той ще бъде „мостът“ между Курт Сеит и Шура. Скритата вражда и омраза на Петро към Курт Сеит ще създаде непреодолима бариера между двамата влюбени.
На вечерен бал, където очите на Курт Сеит и Шура за първи път ще се срещнат, ще се промени тяхната съдба. Голямата любов, която ще изживеят заедно, ще бъде единствената причина, поради която ще искат да живеят в родината и семейството си.

# 235
              Здравейте мили момичета, вече сме на линия и чакаме 20 часа.

Много моля, което момиче знае да сложи  линк за гледане, защото районите, като моя например няма в цифровата телевизия  STAR TV, освен това имаме много гости  още от сега, а като стане 20 часа ще сме поне 50.
              Предварително ви благодаря.  Знае ли някоя от нас колко часа ще бъде една серия??

# 236
# 237
              Здравейте мили момичета, вече сме на линия и чакаме 20 часа.

Много моля, което момиче знае да сложи  линк за гледане, защото районите, като моя например няма в цифровата телевизия  STAR TV, освен това имаме много гости  още от сега, а като стане 20 часа ще сме поне 50.
              Предварително ви благодаря.  Знае ли някоя от нас колко часа ще бъде една серия??

Аз винаги гледам тук и нямам проблем.
Сигурно ще е около час и половина, два една серия.  Peace

# 238
Айде, бамбини, готови ли стее!!!    bouquet
 Да видим ще има ли превод в ефир от някоя добра душа?  Heart Eyes

# 239
Дружки,  Hug готови ли сме за големият старт ? Heart Eyes Hug Heart Eyes Засега при мен няма никакъв проблем с излъчването, надявам се така да остане и до края !  Praynig

Сиси,  Hug на първа страница има няколко линка, аз гледам на първия - остават още 2 минутиии Heart Eyes
Привет и приятно гледане на цялата компания !

Дафне,  Heart Eyes Hug Heart Eyes баш ми е драго да те видя ! Знаех си аз, че няма начин да не гледаш наш левент! Wink

Светле,  Hug радвам се, че ти е харесала началната страница !
Почна, момичета ! Поехали !  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт