Отговори
# 480

http://televizyongazetesi.com/kivanc-tatlitug-yeni-dizideki-imaj … 2378#.UxdVo_l_uNZ

Да ви кажа, че не само на нас ни е направил впечатление пищимала !  Wink Peace

# 481
Дъга - може ли да си открадна това гифче
Госпожице БУ,иска ли питане.  Hug
Аз си го "откраднах" от рускините.

Тези пък са още по-хубави. Как да не споделиш такава красота.

И още.

Скрит текст:

# 482
Вече имаме първия преведен на руски откъс от 1 епизод.

Запознанството на Курт Сеит и Шура

http://vk.com/video-59313557_168124204

# 483
Момичета, има ли превод на този сериал?

# 484
  • Истанбул
Петро беше подчинен военен на Курт Сеит.Мислейки ,че попадат в засада ,въпреки предупреждението на КС стреля и уби един редник.КС въпреки,че беше най-добрия му приятел го предупреди ,че ще напише рапорт срещу него за случилото се.Или той доброволно ще подаде оставка и ще напусне армията.Та така Петро стана цивилен,в същото време той и неговото семейство бяха домакини на бала На който се видяха КС и Шура.Двете семейства -на Петро и Шура са приятелски и са бизнес -партньори.Отсега се спрягат имената на Петро и Шура за бъдеща двойка.

# 485
  • София
Момичета, има ли превод на този сериал?
Филма започна снощи - няма превод! 

# 486
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Момичета, а бе много особен ми се вижда този, който се  върти около Валентина - ухажор ли е, годеник ли е - нещо не ми Аресва за такваз хубавица като нея.

А, да, и да споделя, че съм учудена, че толкова зле са представени танците, чак не можах да повярвам - и на бала, и балетът на сцената. Малко са му дошли на Киво уроците по танци или учителката му не е била добра Joy

# 487
Да попитам,дали някъде не съм изпуснала превода на разговора на Сеит с приятелите си,когато видя за първи път Шура???Някой дали го  преведе? newsm78

Точно преди да влязат Шура и Тина, приятелите на Курт обсъждат славата му сред жените и го предизвикват на облог - дали ще успее да целуне първата, която ще влезе през вратата. И в този момент, се появи Шура !  Peace

Та, баронеса Лола, не е излъгала съвсем, казвайки на Шура, че Курт се е хванал на бас с приятелите си - това е така, но начинът, по който Петро и тя предадоха всичко, е отвратително интригантски .

Госпожата,благодаря ти   bouquet  bouquet  bouquet!Точно това ми беше мисълта,явно наистина имаше  някаква закачка с приятелите му.
Хич не ми е приятно да гледам подобен тип интриги,точно тази част се надявам бързо да се развие и разплете/някой вчера спомена,че така се и очаква/.

Това звучи страшно познато. В адмирал играха такава игра - наричаха на предмети и едното наричане беше "Да целуне първата влязла дама".

Скрит текст:
Можете да го видите някъде към 14 минута

http://www.youtube.com/watch?v=bUiuIYeSB6s

# 488
  • София
Момичета, а бе много особен ми се вижда този, който се  върти около Валентина - ухажор ли е, годеник ли е - нещо не ми Аресва за такваз хубавица като нея.

А, да, и да споделя, че съм учудена, че толкова зле са представени танците, чак не можах да повярвам - и на бала, и балетът на сцената. Малко са му дошли на Киво уроците по танци или учителката му не е била добра Joy

Това е Барон Константин - годеник и в бъдеще съпруг на Тиночка

# 489

След суперлативите, да си кажа и какво не ми допада- цвета на роклята на Шура...той цвета си е хубав,но тя е руса и става много беженикакво Mr. Green ако беше тъмнокоса- може би е подходящ цвят...но така- не ми допада. И мнозинството от жените  в залата бяха в този цвят/с малки изключения/ моден ли е или какво Praynig  не ми харесва това съчетание за Шура- трябваше да я освежат малко Thinking

# 490
Вече имаме първия преведен на руски откъс от 1 епизод.

Запознанството на Курт Сеит и Шура

http://vk.com/video-59313557_168124204

Благодаря  bouquet

# 491
  • София
Lilims - Като студент по българска филология, наслаждаващ се на руската литература в момента (измъчващ се) мога да ти кажа, че по онова време са били модни по-бледите цветове, бежаво, пепел от рози, светло синьо, бледо лилаво и т.н и т.н. Всичките героини са с коси цвят слама а роклите са им в бледите нюанси.

# 492
То хубаво ,че се придържат към историческата правда,ама малки настрани заради публиката?

# 493
Gawina,  това е доста популярен облог по онова време, нищо чудно, че темата е експлоатирана в киното !  Peace

Аз чак днес, като гледах отново епизода, видях колко са зле танците. Laughing Признавам си, че гледах само очите и лицето на Курт и Шура и изобщо не съм обърнала внимание на това, какво точно правят с краката си . Като знам какво танго изигра Къванч в ЗП, повредата не ще да е в неговите ботуши, дет се вика. Peace

Бледичка е Шура с тази рокля, вярно е, съвсем белезникава, но този цвят е олицетворение на нежността, невинността и моминската свежест - явно затова са я облекли така.  Едно мнооого бледо синьо, би било много по- добър вариант, според мен, а и доколкото си спомням, точно такъв е цвета на роклята, която избра Шура за първия си бал. Peace

haksev, благодаря !   bouquet

# 494
Г-ца Бързо се уча Hug

Явно е , че от екипа си знаят работата и се придържат към модните тенденции в оная епоха...  Wink

Общи условия

Активация на акаунт