Отговори
# 435
Записвам се при вас !

# 436
  • София
Диме - В кои сериали е играла Гюзде - аз нещо не се сещам.

# 437
# 438
  • София
Да попитам,дали някъде не съм изпуснала превода на разговора на Сеит с приятелите си,когато видя за първи път Шура???Някой дали го  преведе? newsm78

Точно преди да влязат Шура и Тина, приятелите на Курт обсъждат славата му сред жените и го предизвикват на облог - дали ще успее да целуне първата, която ще влезе през вратата. И в този момент, се появи Шура !  Peace

Та, баронеса Лола, не е излъгала съвсем, казвайки на Шура, че Курт се е хванал на бас с приятелите си - това е така, но начинът, по който Петро и тя предадоха всичко, е отвратително интригантски .

Госпожата,благодаря ти   bouquet  bouquet  bouquet!Точно това ми беше мисълта,явно наистина имаше  някаква закачка с приятелите му.
Хич не ми е приятно да гледам подобен тип интриги,точно тази част се надявам бързо да се развие и разплете/някой вчера спомена,че така се и очаква/.

# 439

За мен най-голямата изненада беше краят на серията Flutter Crazy
За първи път така очакваната целувка в един болюк турски сериали се случва още в първия епизод.Иначе май си бяхме свикнали да чакаме по 20 и кусур серии я да се докоснат,я да се опитат да се целунат.
Не ,че това има значение - но си е направо прецедент.
Да, ама там героините са  туркини, а тук е рускиня.  Много бързо се предаде Шура. Очаквах по-сдържано поведение и по-голяма съпротива. Въпрос на възпитание и синя кръв. После да не се чуди, защо Курт ще я изостави.Една  Бихтер се смути и удари шамар на Бехлюл при първата целувка.

# 440
Здравейте Simple Smile Понеже съм изоставаща с материала, върнах се 6 - 7 стр. назад, но без резултат. Та въпросът ми е има ли шанс да се качват преведени епизоди на сериала във вибокс ? Благодаря   bouquet

# 441
Дафне,  Hug ама не сравнявай, моля те, Бихтер със Шура !  Laughing Бихтер беше омъжена жена, все пак, щеше да и падне репутето, ако не го беше зашлевила. Laughing
Аз не виждам дали има жена, която би му се опънала на Курт Сеит - с този поглед, който казва - вече си моя, нямаш никакъв шанс ! Пък и лично аз, не бих се дърпала.
А тук говорим за едно 16 годишно дете..... Crazy Ще се предаде, не ами .....изобщо не знам как оцеля толкова време . Колкото до “синята“ кръв - историята говори, че никак не са от тези, дето много много се дърпат, да не кажа - напротив !  Peace
В романа Шура изоставя Сеит, не знам тук как ще представят историята.
Изобщо, аз съм много щастлива, че имам представа какво и как се случва, прочитайки предварително книгата. Независимо от някои промени в линията и сюжета, мога да си обясня много детайли, които разбирам дори и без превод.

# 442

https://www.facebook.com/notes/k%C4%B1van%C3%A7-tatl%C4%B1tu%C4% … n/676448749062999

Не е много висок рейтинга, ама над 5 милиона души са гледали сцената с целувката !  Wink

# 443
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Госпожата, Димето се опитва да обясни, че ако рейтингът е нисък, ще спрат сериала без да им пука дали зрителите го харесват. Всичко зависи от мнението на пийпълметричните групи, които са "извадката". Наскоро много хубав според мен, а и според други български дружки, сериал беше спрян до пети епизод и отпадна без никакви обяснения, защото 2500 души, чието мнение е поискано, не са го харесали. Не го обяснявам много добре, но знам, че разбираш какво искам да кажа. 

# 444
Госпожата, Димето се опитва да обясни, че ако рейтингът е нисък, ще спрат сериала без да им пука дали зрителите го харесват. Всичко зависи от мнението на пийпълметричните групи, които са "извадката". Наскоро много хубав според мен, а и според други български дружки, сериал беше спрян до пети епизод и отпадна без никакви обяснения, защото 2500 души, чието мнение е поискано, не са го харесали. Не го обяснявам много добре, но знам, че разбираш какво искам да кажа. 

Разбрах !  Peace Знам, че е така, но някак си мисля, че на нас такова нещо не може да ни се случи !  Praynig Praynig Praynig
Много добре разбирам защо и за кого са важни рейтингите, но във форума те придобиват едно много изкривено съдържание, един състезателен елемент, който аз не харесвам и затова моето мнение, е такова.
Ти знаеш, че ниският рейтинг на КГ, го приех за лична обида, направо, но ....
Надявам се, че проекта ще набере скорост, защото и Къванч и екипа и партньорите му, го заслужават напълно. Осъзнавам, че този филм е много различен от това, което харесва драгия турски зрител, но мисля, че и на него му писна от боза и шербет, от гонитби и затвори, от болници и убийства. Дано да съм права !  Praynig

# 445
  • БГ
Диме - В кои сериали е играла Гюзде - аз нещо не се сещам.
Последно я гледах в  Една любовна история/ Bir Aşk Hikayesi/ - не знам какво стана с този сериал,може и да отпадна от класацията , а и рускините го превеждат със скоростта на костенурка на минус 10 степен

# 446
  • София
Не сравнявайте Шура със Бихтер, Гюмюш, Джемре и т.н и т.н. Шура е дете, усещащо първите трепети на любовта, пеперуди пърхат в стомаха и, мечтае за онзи войник който плени сърцето и само с погледа си. А и Сеит беше доста настоятелен, това не може да му се отрече. А и все пак това не е Турция през 20в където дори не можеш да видиш булката преди сватбата.  А и все пак руснаците не се славят с въздържанието си.
Преди малко гледах отново целувката направи ми страхотно впечатление как той със затворени очи после вдъхна аромата и беше толкова невинно и искрено сякаш искаше да я вземе със себе си.

# 447
  • In the light side of the Moon!
здравейте моми4ета  Hug

аз не се удържах и снощи пак си изгледах еп  Embarassed
на 2ро гледане видях доста пове4е неща, освен о4ите на Сеит  Joy Joy Joy

тази целувка беше много добре изиграна и от двамата,  ooooh! Шура беше готова за нея, а Сеит дълго време я изу4ава преди да пристъпи към акция  Joy Joy Joy 4ак , когато беше сигурен, 4е тя го о4аква и няма да се стрестне или избяга, тогава впи устни в нейните  Joy Joy Joy но преди това, дълго време (поне на мен ми се стори дълго  Joy Joy Joy) я подготвяше с лек допир, да усети топлината на дъха му, след това нежна целувка по нослето, леко отдале4аване, след това пак доближаване....... много добре изиграно от Кавън4. Peace
въпреки 4е много се зарадвах на тази толкова скорошна целувка, на мен като 4е ли ми се искаше Шура малко да се подърпа  Joy Joy Joy

да попитам, актрисата, която играе Валентина, къде е играла преди? някъде съм я гледала , но не мога да се сетя къде  newsm78

# 448

Радвам се да те вид я и тук, Марти, добре дошъл !   bouquet

Здравейте Simple Smile Понеже съм изоставаща с материала, върнах се 6 - 7 стр. назад, но без резултат. Та въпросът ми е има ли шанс да се качват преведени епизоди на сериала във вибокс ? Благодаря   bouquet

Здравей !   bouquet И ние силно се надяваме да има такъв шанс и то скоро .

Арабките вече са готови с превода . Peace

Умее ги Къванч тия номера !  Wink Crazy Heart Eyes

Меги, Седя Гювен е това, от КВФ ти е позната. Peace

# 449
  • София
Не сравнявайте Шура със Бихтер, Гюмюш, Джемре и т.н и т.н. Шура е дете, усещащо първите трепети на любовта, пеперуди пърхат в стомаха и, мечтае за онзи войник който плени сърцето и само с погледа си. А и Сеит беше доста настоятелен, това не може да му се отрече. А и все пак това не е Турция през 20в където дори не можеш да видиш булката преди сватбата.  А и все пак руснаците не се славят с въздържанието си.
Преди малко гледах отново целувката направи ми страхотно впечатление как той със затворени очи после вдъхна аромата и беше толкова невинно и искрено сякаш искаше да я вземе със себе си.

Скрит текст:

newsm10 И аз така смятам!

А целувката беше наистина прекрасна!

Дали правилно съм разбрала,героинята й се влюби в обвързания приятел на Сеит  newsm78.Той също е много симпатичен!

Относно рейтинга,като гледам колко много средства са вложени,ми се иска да вярвам,че ще е глупаво с лека ръка да го спрат.Мисля,че ще му бъде даден максимален шанс!

МегиТео,това е Мелтем от КВФ!

Общи условия

Активация на акаунт