уважавам мнението ти, но не съм съгласна с теб !
Малко по- напред, съм обяснила и защо, според мен, не могат да се сравняват героините и различните образи.
/ да не се повтарям/
обичам си сравненията. Даже мисля да сравня и целувките на Къванч. Коя как целува на екрана.
уважавам мнението ти, но не съм съгласна с теб !
Малко по- напред, съм обяснила и защо, според мен, не могат да се сравняват героините и различните образи.
/ да не се повтарям/
обичам си сравненията. Даже мисля да сравня и целувките на Къванч. Коя как целува на екрана.
Разбира се, щом ти харесва !

всичко си е както трябва да бъде, няма никаква обида към руската аристокрация
всичко е точно, както е по книгата 
Да бе да. Ако е по книгата, трябваше и Курт да е много влюбен, от пръв поглед, на бала, ама не видях такова нещо. Това е с цел, разбира се. По книгата Шура изоставя Курт, във филма ще е обратно. Едже няма да допусне героя на Къванч да е отсвирен от една жена.
Има два примера, "Al Yazmalim" (Червената забрадка) и "Samanyolu" (Млечният път), вторият даже го даваха и по българска телевизия. Не съм ги гледала, но обичам да се информирам за други сериали. Така че дори "Курт Сеит и Шура" да има нисък рейтинг, в което честно казано се съмнявам,
то със сигурност ще си завърши с повече от 5 или 6 епизода.
Но дори и с висок рейтинг, ще се радвам и надявам, да е по кратък като серии и сезони. Мисля, че този сериал не се нуждае от излишно разтягане на локуми.
ти може и да не го виждаш, мила, твое право, ама аз го виждам! Не за пръв път ни се разминават мненията за това, влюбен ли е героя на Къванч или не

засега никой не се обадил, че ще превежда сериала, а помня, че имаше заявки. дано по- скоро се формира екип, за да можем да се радваме на филмчето и с бГ буквички !
Знам, че това е къртовски труд, отнема много време и енергия, затова ще чакам търпеливо сформирането на екип. Подругите със сигурност превеждат, вече видяхме, ще ползваме техният превод.
да и аз помня, че един от потребителите беше обещал, че ще направи всичко възможно сериала да има превод. Обаче не е влизал отдавна, може и да се е отказал.
Така че, аз също ще си чакам кротко и спокойно колкото е нужно. Препоръчани теми