Отговори
# 585
Попаднах на любопитни подробности относно снимките на Курт Сеит и Шура  Simple Smile, от потребител siria:

На самом деле турки снимают очень странно ( по сравнению с российскими режиссёрами), но в тоже время быстро. Всегда кормят вкусным обедом и буфет на площадке щедрый))).

Приятен обед!  Simple Smile

# 586
Здравейте.
Качили са епизода във Вики.  newsm44

# 587
Стига сте я споменавали тая Джемре, че получавам обрив от нея. Joy Joy Joy

Joy Joy Joy

# 588
  • София

Joy Joy Joy
Аз към Джемрето като герой нищо против ама Ойку-то много ма дразни, дърво да бяха сложили на нейно място да играе, щеше по-добре да се справи, толкоз ли нямаше по-добра актриса за тая роля,

# 589
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Не сме ги гледали.Лично аз,не
Благодаря   bouquet
Аз пък се закъхарих,че може да се разделят Сейт и Шура..и той да се ожени за друга.А-ха да ми заприлича на Кузей-Симай-Джемре.

Ами май правилно се кахъриш, Випче, доколкото съм разбрала от прочелите книгата.

# 590
  • In the light side of the Moon!

Ох, успокоих се. Вие ме шашанахте, че я целува заради бас. Той се отказа от играта и каза да го смятат за загубил. Значи целувката си е била истинска.
Eстествено, че целувката е истинска. От разговора с приятелите се разбра, че Курт  има славата на женкар.Да, той се отказа от баса, зарече се да не докосва тая чистота и невиност, но след два дни я отведе в зимната градина. Защо не удържа на думата си?  Просто, хищникът  се събуди в него,   уби  задръжките и си взе плячката.  Според мен, финалът е класическа сцена на съблазняване.   Действаше опитно, ловко, използва целия мъжки инструментариум, лицето му изразяваше похот, а не любов, очите му присветваха хищнически . И като контраст, треперещата от вълнение заради първата целувка Шура.    Прекрасна игра на Къванч и Фарах.  Сега Шура ще се усети, ще бяга. Което още повече ще го настърви. Не съм чела книгата, но това видях в първа серия.  И затова си мисля, че накрая той ще я изостави. Така завързаха интригата.

Peace

Ще бяга, Дафне, ама срещу него !  Laughing
Не знам какъв прочит ще направят сценаристките, но не мисля, че ще се отклонят много от литературната основа. Ще видим и доколко Нермин ще е склонна на компромиси. Peace
Съгласна съм, че сцената беше класически пример за съблазняване.  Peace Но не бих казала, че лицето му излъчваше похот. Грозно ми е ! Имаше присвяткване, имаше много страст и желание, имаше, обаче и страх....сякаш изведнъж си даде сметка, че целува не баронесата, а едно невинно дете... и затова се спря. Ако беше похот, щеше да я отнесе и да я отвее като Самарското знаме . Laughing

привет на вси4ки  Hug

а аз се 4удя , защо не ми хвръкнаха пИпИрудките от тая целувка, а то що било  Crossing Arms

съгласна съм напълно... съблазнителен, опитен, ловък....хищник  Peace
то4но това видях и аз.... ама се 4удя дали е влюбен ве4е в нея....  newsm78 май не съм сигурна  Thinking

# 591
Здравейте,момичета! Hug

Дъга, Hug Госпожата, Hug Валя, Heart EyesФенче,:peace:Зарани Hug

Благодаря на всички за всичко! newsm51

Така-а-а -  изчетох ви и ви предлагам изобщо да не обръщаме внимание на разни измишльотини дето пишат подругите.И не само  техните - на всички провокативни и недобронамерени постове тук.
Не дай си Боже да заприличаме на едни други теми дето са пълни с божества,принцеси и по-,по-, най-, велики,неотразими и темп подобни глупости.
Не ни отива - всички сме пораснали достатъчно:peace:Пък и често съм си задавала въпроса - какъв е смисъла от такива "бетонови глави " - да дразниш аудиторията ли,да избиваш комплекси ли,да демонстрираш познания ли или просто скрит зад анонимността и виртуалността се чувстваш недосегаем , силен и доминиращ, защото не си такъв в реалния живот.

Заснетите серии в Русия,доколкото си преводох с Гугълчо били 6 броя.

Всъщност исках да пиша за това,че Сеит се влюби от първия миг,когато видя Шура - бе поразен като със светкавица от невинността и красотата й.С много възхита и нежност гледаше Шура при всичките им срещи.И усещаше през цялото време интереса й към него.Сякаш и през двамата премина нещо подобно на волтова дъга.Ясно,че и двамата ще горят с много страст в тази любов,която всъщност ще се окаже и за двамата единствената.Независимо от раздялата им те сякаш през целият си живот се чувстват един до друг.
В книгата ,която препоръчвам на всички да прочетат,Сеит през цялото време сравнява Мурка с Шура,търси я във всички жени,с които е.
Да не се отплесвам много - хубав ден пожелавам на всички!

Диме  Heart Eyes newsm10 smile3521 smile3501 newsm51
страшен пост, евала! Аз също реших повече да не чета всевъзможни шуротии, а да разчитам на собствените си очи Joy Joy Joy
Скрит текст:
брат ми е с точно същите очи като на нашето момче и аз знам най-добре как му се променят в зависимост от дрехите, с които е облечен - когато облече синьо, са му морско сини, когато е в зелено, стават почти зелени. Това за лещите са пълни глупости, ама нека си чешат езиците, щом ги влече  Joy Joy Joy
Благодаря за инфото, че серията е качена във Вики, Анелия С   bouquet
Госпожата  Heart Eyes newsm51 newsm51
Благодаря и за прекрасните клипове, Дъга!   bouquet

# 592

Joy Joy Joy
Аз към Джемрето като герой нищо против ама Ойку-то много ма дразни, дърво да бяха сложили на нейно място да играе, щеше по-добре да се справи, толкоз ли нямаше по-добра актриса за тая роля,

Коя е тя?

# 593
  • София

Joy Joy Joy

Коя е тя?
Самата актриса Simple Smile

# 594

Joy Joy Joy

Коя е тя?
Самата актриса Simple Smile

Божеееее,чак сега разбрах,че така се казвала!  Joy Joy Joy

Благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

# 595
:
то4но това видях и аз.... ама се 4удя дали е влюбен ве4е в нея....  newsm78 май не съм сигурна  Thinking
HugИ според мен, не. Аз не разбрах какво й говореше, но тембърът на гласа му беше толкова чувствен, еротичен,  имах усещането, че й говори цинизми. И думите му направо омагьосаха Шура и тя  беше готова на всичко. Не знаеше коя е, къде е и какво прави. Ако беше истински влюбен, никога не би постъпил по този начин. Респектиран от чистотата и наивността й.

# 596
  • БГ
Joy Joy Joy
Аз към Джемрето като герой нищо против, ама Ойку-то много ма дразни, дърво да бяха сложили на нейно място да играе, щеше по-добре да се справи, толкоз ли нямаше по-добра актриса за тая роля
Ох ooooh!и аз като вас,момичета! Peace Актрисата е направо отврат Twisted EvilТолкова е неврачна,че не си заслужава даже и името й да помним Thinking Crossing Arms

Фенче newsm51  love001
На тебе братчето, а при мен трима са хем синеоки,хем русокоси.И косите им се променят в зависимост от сезона - хамелеончета май си имаме двете! Joy Joy Joy Joy

# 597
# 598
  • In the light side of the Moon!
:
HugИ според мен, не. Аз не разбрах какво й говореше, но тембърът на гласа му беше толкова чувствен, еротичен,  имах усещането, че й говори цинизми. И думите му направо омагьосаха Шура и тя  беше готова на всичко. Не знаеше коя е, къде е и какво прави. Ако беше истински влюбен, никога не би постъпил по този начин. Респектиран от чистотата и наивността й.
Joy Joy Joy Joy омекотени оба4е  Joy Joy

ето и превода дето Gawina постна след финала  Peace

Сейт: Студено ли ти е? Цялата трепериш.
Шура: Не, не ми е студено.
Сейт целува Шура. Петро вижда всичко. Сейт й говори за чувствата си и иска да я целуне втори път.
С: Много си красива! Бих искал да остана тук завинаги. Да вдъхвам аромата ти
Мишел ги прекъсва.: Сейт. Извинявай, не си сам. Търсят те.
Шура му казва да върви, а той я моли да го изчака.
Идва Лола и започва да гадничи. Казва, че целувката е заради един спор и сега Сейт празнува победа.:
Ш: Баронесо! Какво правите!
Л: Опитвам се да Ви спася. Не знаете с кого се захващате.
Прекъсва ги сестрата на Шура и пита каква победа. Лола бяга, а Шура влиза в залата и вижда, че Сейт вдига тост с приятелите си.

засега на този етап, мисля 4е е само силно привле4ен от нея  Peace

# 599
Моля за линк за Вики  Praynig нещо не мога да вляза  newsm78
Меги  Heart Eyes а аз мисля, че и за двамата беше любов от пръв поглед ... след превода ще сме по-сигурни. Peace
Диме  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт