, от потребител siria:На самом деле турки снимают очень странно ( по сравнению с российскими режиссёрами), но в тоже время быстро. Всегда кормят вкусным обедом и буфет на площадке щедрый))).
Приятен обед!

Но не бих казала, че лицето му излъчваше похот. Грозно ми е ! Имаше присвяткване, имаше много страст и желание, имаше, обаче и страх....сякаш изведнъж си даде сметка, че целува не баронесата, а едно невинно дете... и затова се спря. Ако беше похот, щеше да я отнесе и да я отвее като Самарското знаме . 

май не съм сигурна

Госпожата,
Валя,
Фенче,:peace:Зарани 

май не съм сигурна 
И според мен, не. Аз не разбрах какво й говореше, но тембърът на гласа му беше толкова чувствен, еротичен, имах усещането, че й говори цинизми. И думите му направо омагьосаха Шура и тя беше готова на всичко. Не знаеше коя е, къде е и какво прави. Ако беше истински влюбен, никога не би постъпил по този начин. Респектиран от чистотата и наивността й.

и аз като вас,момичета!
Актрисата е направо отврат

май не съм сигурна 
И според мен, не. Аз не разбрах какво й говореше, но тембърът на гласа му беше толкова чувствен, еротичен, имах усещането, че й говори цинизми. И думите му направо омагьосаха Шура и тя беше готова на всичко. Не знаеше коя е, къде е и какво прави. Ако беше истински влюбен, никога не би постъпил по този начин. Респектиран от чистотата и наивността й.
омекотени оба4е