Отговори
# 615
  • София
Според мен Сеит  все още не е изпаднал в пълен плен на любовта.Шура е млада,неопитна, всяка емоция я разтреперва цялата и това е толкова нормално и чаровно за крехката й възраст.
Курт е точно обратното,опитен силен смел мъж,който е завладян,очарован,заинтригуван от нея,но не и влюбен.Твърде рано му е за това.Личи,че и това ще стане,но все още е рано да ни бъде показано.
Не мисля,че се е подиграл с нея или се е държал похотливо.Беше много естествен дори,личеше си че се води от желанията и сърцето си.Бих го упрекнала само за това,че не помисли,че тя е твърде млада и все още много много крехка и ранима.

# 616

Малко красота от прекрасният Питер !  Heart Eyes

Бих го упрекнала само за това,че не помисли,че тя е твърде млада и все още много много крехка и ранима.

Според мен помисли !  Peace Затова и спря ! Има много точна индикация затова - направо поклати невярващо глава, целуна я по челото и очите и се спря. Peace Засега. Wink

Снеже ,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 20:02 от gospojata

# 617
Гответе се за Курт като психопат. Рускините припомнят думите на Къванч от промоцията на Мави. Героят му бил лош, маниак дори. И предполагат сексуален маниак.

# 618
Гответе се за Курт като психопат. Рускините припомнят думите на Къванч от промоцията на Мави. Героят му бил лош, маниак дори. И предполагат сексуален маниак. 

Joy Joy Joy Рускините пак са прекалили с водката. Laughing Laughing Laughing

# 619

Hug В името на рейтинга.

# 620
Ауу ,Валя Hug, ама как така значи съм пропуснала да си припомня, че става дума за началото на 18 век. Резил съм, язък ми за новата и най- новата история на света, ама проф. Драганов е виновен, че ме е пуснал.  Grinning А аз говоря за руската душа в случая, тя е с вековни традиции.
Защо мисля, че е паркетен лъв- очевадно е, че светските жени- баронеса и кой знае още какви, го познават и то добре, това пък едва ли ще е от бойните полета...Личен момък е, вижда се.
За мен Сеит беше заинтригуван от непознатото момиче и направи безпогрешен ход- подмина я на бала, не я покани на танц... и я "закова"! Но не ме убеди, че е ударен от любовна мълния! Шура- да...частично.  bouquet

# 621
Въпреки това, мисля, че все още не е влюбен Курт - силно привлечен, заинтригуван, даже лекинко предизвикан от тази напъпила чувственост, на прага между моминството и женствеността - за този мъж, който би могъл да има всяка една жена, това си е предизвикателство. Peace Ако следват романа, това привличане, ще избухне със сила страст, достойни за най- великата любов, за единствената любов !  Heart Eyes
Именно, такава е природата на хищника. Да налита на младо, на свежо. За мен Курт е воден от такива инстинкти.

# 622
  • In the light side of the Moon!

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 623
Hug В името на рейтинга.

Hug Hug Hug Дори и в името на рейтинга, не смятам, че Нермин Безмен ще позволи да изкарат дядо й сексуален маниак. Peace

# 624
Шани, мила, началото на 19 век, ама да не издребняваме  Laughing един век повече, един по-малко, няма да си разваляме конушмата.  Hug

# 625

Joy Joy Joy

# 626
Хай, дружки! Hug
Меги  Heart Eyes благодаря!  bouquet
Госпожата, Вале, Шани, Снеже и всички останали дружки , да не изреждам всички, че мога да пропусна някоя  newsm51 smile3501 много хубави и интересни разсъждения!
Снеже, за рускините, прекалили с водката  Joy Joy Joy Joy newsm10 те понякога такива неща пишат, че  ooooh! но пък са забавни, де! За мен важното е , че са невероятни фенове на Киво и много бързо намират и превеждат от всички форуми - гръцки, арабски, английски новинки за нашето момче. Ето, при нас преводът на англ. във Вики е едва 5 %, а те сигурно ще го преведат утре, вдругиден ...
Дъга , Терзи  newsm51 newsm51
Аз ще почакам превода, пък после ще разсъждавам, но и аз като Димето, Валя и още някои момичета по-скоро си мисля, че това си беше любов от пръв поглед и за двамата. Поне това ми показаха артистите. Peace

# 627
Hug В името на рейтинга.

Hug Hug Hug Дори и в името на рейтинга, не смятам, че Нермин Безмен ще позволи да изкарат дядо й сексуален маниак. Peace

Според мен, подругите, са вече на някой по- силен опиат !  Joy Joy Joy
Дафне,  Hug Някъде го има интервюто на Къванч - няма такъв филм, не е казвал такова нещо изобщо !  Peace
Курт Сеит може и да е хищник, да, но и най- свирепите от тях, подвиват опашка и мяукат като котета, когато под козината им влезе тръпката на любовта. Wink И хищникът Еминов, няма да е по- различен, вЕрвай ми !  Hug

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 22:08 от gospojata

# 628
# 629
Вале,  Hug и 19 и 20  да е, все тая!
 И рускините са на нашия опиат- синьо- зелено- сиво: бойно сладко турско- КТ!
ooooh! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт