В момента чета - 26

• 49 362
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
Андреева, това, че 11/22/63 е спечелила за книга на годината  не означава , че трябва да ти хареса, като не ти върви, защо се мъчиш  Wink
Не ме питаш мен, но да си кажа - Защото всички говорят за нея и ако не съм я прочела, ще се чувствам не на място.  Crazy

# 496
...това, че 11/22/63 е спечелила за книга на годината  не означава , че трябва да ти хареса, като не ти върви, защо се мъчиш  Wink

След всички приказки, че завършва супер, човек лесно се изкушава  Mr. Green

# 497
Аз харесвам Кинг, просто не харесвам страшни истории.
А "11/22/63" ще я включа в тазгодишните номинации - много ми хареса. В началото и при мен имаше моменти, в които лееко се отегчавах, но наистина след средата идва интересното Mr. Green Аз бих посъветвала ( не че някой ме пита), да и дадете шанс Peace
Пък ако толкова ви мъчи, оставете, я. Все пак сме с различни вкусове и разбирания.

Гигова нали сме си от една порода, дочети я. Кинговата.
И аз я четох на лаптопа. Малко ми убива удоволствието, но книгата си заслужава.Малката ми развали зарядното на айфона (импровизирания ми четец) и сега се мъча на лаптоп.

# 498
Прочетох Калната река най-сетне. Не съм очарована, някак безразлична останах... не знам какво да си мисля  Tired

Започвам Колекционер на деца - Сабине Тислер  Peace

# 499
Все още чета "Снежно цвете и тайното ветрило". Много съм изморена тази седмица и не успях да прочета нито една нова страница ...  Sad

# 500
Започнах:

# 501
Андреева, това, че 11/22/63 е спечелила за книга на годината  не означава , че трябва да ти хареса, като не ти върви, защо се мъчиш  Wink
Ами от едното любопитство я мъча. Да знам що за четиво е това, по което толкова хора се прехласват, не само тук във форума, а и да не взема да изтърва някоя уникална литературна емоция Grinning

# 502
Ами от едното любопитство я мъча. Да знам що за четиво е това, по което толкова хора се прехласват, не само тук във форума, а и да не взема да изтърва някоя уникална литературна емоция Grinning
На мен също ми беше първата книга от Кинг и я започнах с недоверие, но ми хареса много. За сравнение в момента също чета Кинг- "Дългата разходка" и съм почти накрая, но ми е страшно натоварваща, въпреки добрите мнения за нея. По съща причина като теб и аз продължавам да я чета.

# 503
  • На планетата Земя
Десиссслава, ти караш поред от авторката   Wink Моля те, сподели после мнение.

Аз довърших "Тайният живот на пчелите" - много ми хареса!

Сега започвам "Шутът на кралицата".

# 504
...
Друга,която взех е романът на Ричард Йейтс "Пътят на промените", много бих искала някой,който я е чел,да сподели мнение.
Започнах "Под сянката на свещеното дърво", ще я коментирам като навляза повече  в историята..
  bouquet

Aз я четох преди време и ми допадна, бях гледала и филма, също с възторжени отзиви.
След другата на Йейтс - "Великденско шествие", която също харесах, но не чак колкото първата, падна голямо чудене какво да чета (да се разбира - една вечер рових из рафта с нечетени книги, разлиствах, усещах и си представях какво ще чета) в крайна сметка почнах "Народна топка" - М. Вивег. От размяната я бях получила, започва обещаващо, мисля, че е мой "тип" - смислен роман за живота и хората.

# 505
И аз снощи завърших"Защото те обичам". Но за разлика от nara86 съм разочарована от книгата:xarms:
Не знам защо бях останала с впечатлението, че е много хубава.
Не ми хареса - много наивно написана, като роман от поредицата"Арлекин", а иначе самата история има хляб в нея. Явно авторът не се е справил.
Оценка - 2,5/5.

# 506
Все още чета "Снежно цвете и тайното ветрило". Много съм изморена тази седмица и не успях да прочета нито една нова страница ...  Sad

Поправям се!
Снощи започнах да чета от книгата и до 2 сутринта, когато я приключих не я оставих.
Днес ми е почивния ден и имам много неща за вършене, но ще започна да чета "Марина" на Карлос Руис Сафон (Благодаря, Нели!  Hug)

# 507
Изма , двете с теб сме на крайностите за тази книга  Laughing Laughing Нормално , различни хора, различни вкусове  Peace

Прочетох "В огъня" - Джесика Хол , любовно - криминална , но много предвидима , нямаше я тръпката да разбера края на книгата . 3/6
Аз да си призная не ставам за критик , трудно ми е някак , затова и не участвах в малинките на края на годината .

Започвам Много хубави отзиви за нея съм чела тук . От много време я имам и все не посягам към нея , защото усещам , че няма да ми е лека за четене , но явно й дойде времето  Wink

# 508
LofYou,  като прочетеш "Изгубеното езеро", да споделиш впечатления.

Ето това вече е причина  Laughing  Hug

За протокола - обожавам 11/22/63, нищо не ми е надуто и излишно в нея, прекрасна книга, точно мой тип  bowuu

# 509
  • София
Днес ми е почивния ден и имам много неща за вършене, но ще започна да чета "Марина" на Карлос Руис Сафон.

Задължително после отзив от поне 5 реда ще чакам!!!

За протокола - обожавам 11/22/63, нищо не ми е надуто и излишно в нея, прекрасна книга, точно мой тип  bowuu

Все едно аз съм го писала  Blush !

Общи условия

Активация на акаунт