Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 52 тема

• 63 041
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
  • в 1001-та нощ
Някой писа по-горе, че има в Лили  Peace

# 16
  • София
Мерси за темата! Simple Smile

От два дни ползвам миглоизвивачка и ми харесва доста  Embarassed Нищо страшно няма  Laughing

# 17
Не съм сигурна дали точно тук е мястото да попитам, но имам по една празна палитра за 6 сенки на Боби Браун и Лаура Марсие, на които им дойде времето да ги напълня. Иска ми се да са някакви интересни, нетрадиционни текстури и финиш. За цветове - да не е нещо неоново, но ми се иска и нещо пролетно, да речем мента, люляк, розово, нежен корал... На Лаура Мерсие съм се спряла засега със сигурност на African Violet и Mint Snow, но имам още 4 гнезда. На Боби Браун засега нищо не съм гледала...

Та, отворена съм за предложения - ще ми се просто да е нещо свежо и интересно, с бежови и кафяви сенки съм претрупана, но ако е интересна, не бих я отхърлила. Благодаря предварително!

Скрит текст:
- African violet
- Mint Snow

# 18
a.l.e.n.a, благодаря за темата!   bouquet

Аз искам да си купя хубаво, тъмно, матово зелено  Crazy
Като Humid, но да е мат  Simple Smile
Аз харесвам лъскави сенки, но ми трябват и матови, а те са ми малко и следващите, които ще купя ще са матови  Grinning

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 18:06 от B & C

# 19
Розово-кафяв грим (даже ми изглежда с леко "мокър" ефект на снимките:))
Аленка - нали искаше съчетание от перла и мат?Simple Smile Дали съм го постигнала?Simple Smile

Още:

Скрит текст:

# 20
  • Sofia
Този фентъзи пейзаж си го представям на очите на Епона

# 21
Този фентъзи пейзаж си го представям на очите на Епона

Хах, аз даже помислих, че е Епона в първия момент!!!:)

# 22
  • В полите на Пирин планина
Едно красиво изпълнение в кафяво:

# 23
Записвам се и аз.

За момичетата, които търсят Флормар-ската мат четворка - опитайте в магазини "Фантастико", ако сте от София.
Там има щендери на Флормар. Със сигурност гримовете им ги има във Фантастико-то в Студентски град. В Люлин пък са само лакове, ама е огрооомен щанд, имитиращ сякаш щандовете на Essie - буквално подрежда цялата гама лакове на Флормар, дори са разделени по финиши и по предназначение.

В "Елитис" също има много голям щанд на Флормар.  bouquet

# 24
В Лили предлагат червила, гланцове, спирали и лакове на ФлорМар , или поне там, където аз съм ходила. До сенки и по-точно до емблематичната 14-ка така и не можах да се добера.
Същото и с колекциите на Есенс - тука има, тука - няма, а аз харесвам хайлайтър-лимитките им. Последната - Айс Айс Бейби, успешно замества метеоритите при мен, разликата е, че дава малко по-едри блясъчета и не матира, но за 7 лв - толкоз.
Имате ли отзиви за лепилото за мигли на EyеLure? Мажа, чакам, не става "гумено"! И се сещам, че в предишните теми Малвинка_88 беше показвала едни Арделки, друго момиче дали има? Искам да посъбера впечатления преди да купя.

# 25
  • pomorie
Някой ползвал ли е Chanel pouder precieuse or да даде мнение   Praynig Praynig

# 26
Момичета бихте ли ми предложили цвят подобен на едно от любимите ми червила-оказва се,че е спряно от производство и в Пловдив не намирам останали бройки Sad-Червилото е 070 soft nude на Revlon  Hug

# 27
  • София
Алена, благодаря за новата тема!   bouquet

От известно време ползвам миглоизвивачката на Шу Уемура и наистина е много добра.
Много нежна към миглите, няма дърпане, прищипване или каквито и да било неприятни последици и прави много добри извивки.  Peace

# 28
Момичета бихте ли ми предложили цвят подобен на едно от любимите ми червила-оказва се,че е спряно от производство и в Пловдив не намирам останали бройки Sad-Червилото е 070 soft nude на Revlon  Hug

Не знам какъв е финишът на твоето червило, но много хубав матов нюд за мен се оказа Inglot 404. Не изсушава твърде, ако се сложи без балсам отдолу, но аз го слагам над Carmex, с което леко му убивам мата. Без балсам само на прясно ексфолирани устни, въпреки че реално погледнато не прави несъвършенствата по устните по-видими.

# 29
Nathalie   bouquet Мак имат идентично,но в краен случай ще прибегна до тях Hug

Общи условия

Активация на акаунт