Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 52 тема

• 63 043
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Запис в темата:

Днес правих фотоурок на очите, но още не съм подбрала и обработила снимки  Peace

# 46
foxita, много си красива!  Heart Eyes
А и гримовете ти винаги са прекрасни!  Grinning

# 47
Аз ще чакам с нетърпение фотоурока на този грим. А кое е червилото?
Аз така и не се престраших да си взема amber lights. Може да го пробвам гримчето от клипчето, но с woodwinked.

B&C, подпали ме ти с тия зелени. Това bottle green взе, че много ми хареса, ще има да го мисля сега... Много ми хареса и velvet moss, само дето тя май е discontinued...?

# 48
Аз ще чакам с нетърпение фотоурока на този грим. А кое е червилото?
Аз така и не се престраших да си взема amber lights. Може да го пробвам гримчето от клипчето, но с woodwinked.

B&C, подпали ме ти с тия зелени. Това bottle green взе, че много ми хареса, ще има да го мисля сега... Много ми хареса и velvet moss, само дето тя май е discontinued...?

Червилото е от мат серията на Голдън Роуз, номер 19.

B & C, мерси  Hug

# 49
  • Стара Загора
Днес мислех да не слагам сенки, но в крайна сметка ми остана време и реших да е всичко от-до Laughing

Първо снимах без молив, а след това със и подсилен цвят на подвижния клепач + глос над червилото.

Скрит текст:

Фокси, неотразима отново. Hug

# 50
Епона, ако имаш Gold Deposit можеш да пробваш с него. Той е много по-близо до  Amber lights.
Но предполагам, че и с woodwinked ще стане красиво  Simple Smile
Аз нямам all that glitters  и Saddle, но ще си ги купя  Grinning

# 51
  • София
Момичета бихте ли ми предложили цвят подобен на едно от любимите ми червила-оказва се,че е спряно от производство и в Пловдив не намирам останали бройки Sad-Червилото е 070 soft nude на Revlon  Hug
Имала съм това червило.
Погледна ли на Лореал нюд серията? Римел имат нова такава  серия, коятоизлезе след тази на Кей Мос, с хубав нюд отново. Но, като че ли Лореал повече се доближават Thinking. Ако не ти допадне-тогава МАК. Hug

Фокси-много красиво! Hug

# 52
  • София
За паднал клепач хирургичната интервенция се нарича блефаропластика

Скрит текст:

А това е супер фрапиращо:)

Скрит текст:

Привет красавици.
алена Темата е страхотна! Simple Smile
Радвам се че споделяте козметика , която е достъпна до джоба. Аз съм фен на Флормар! Червилата, сенките и лаковете им са много добри. Жалко, че в Люлин има само лакове.

За клепналите клепачи мога да разкажа повече от първа ръка. Моя приятелка ще си прави блефаропластика но не е евтинко, около 2500лв за два горни клепача.

# 53
  • в 1001-та нощ
Ще бъде високо оценено да споделиш в темата за естетичните корекции  Heart Eyes  bouquet

# 54
Аз също никога не съм носила по ярки червила,и като гледам пролетните цветове,които често се обсъждат  в темата,така ми се иска и на мен,но нещо не се престрашавам поради липсата на опит с такива червила,а и в страха си да не би да не ми отиват...

# 55
Здравейте! Искам да си взема пудра за лице, насочила съм се към минералната пудра на Nyx- ето тази - http://www.nyx.bg/litse/pudra/mineral-finishing-powder
Има ли някой отзиви за нея, кожата на лицето ми е по-скоро суха. Ако имате други предложения в този ценови диапазон ще Ви бъда благодарна. Чета за пудрата на Нарс, гледала съм и ревюта, но май ми идва малко скъпа, при положения, че няма как да я тествам.

# 56
  • Бургас
Заредиха във ФЮ Urban Decay и при поръчка на 2 продукта ти дават малка база за сенки.
Хмм това със страха относно ярки червила или просто по- нетипични цветове ми е било винаги странно. От какво ви е страх ? Експериментирайте !! Така ще знаете кое ви отива и кое не, така се добива и опит.

# 57
Аз се чудя какво ми липсва, а то имало нова тема  Mr. Green

Аз се записвам със страхотна новина - получих мейл от ФЮ, че зареждат УД днес на сайта  newsm68

Отивам да наваксвам  Crazy

# 58
  • Пловдив
Мен ярките червила ме притесняват от гледна точка на размазване или пък неравномерно избледняване.  Grinning  Също така привличат погледите като магнит , на доста хора не им е приятно да ги зяпат.  Laughing

# 59
  • Бургас
iv4enceto_91 , последната ти визия много ми допадна
foxitaHeart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт