Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 52 тема

• 63 044
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
tamar, примерно това:

Една идея по-светло е.

Този фентъзи пейзаж си го представям на очите на Епона

Хах, аз даже помислих, че е Епона в първия момент!!!:)

Уха, аз че рисувам, рисувам, но да го нарисувам така на око надали бих успяла така добре. То този грим си е направо производение на изкуството, макар и малко страховито!

B&C, ами Bottle Green (само дето май е про продукт):

# 31
За повдигане  на клепачите върши много добра работа ботокса.Безвредно е,сравнително достъпно в сравнение с преди.Кофтито,е че процедурата се прави периодично.Аз също съм с паднал клепач и сериозно го обмислям този вариант  Rolling Eyes  newsm78

# 32
За повдигане  на клепачите върши много добра работа ботокса.Безвредно е,сравнително достъпно в сравнение с преди.Кофтито,е че процедурата се прави периодично.Аз също съм с паднал клепач и сериозно го обмислям този вариант  Rolling Eyes  newsm78
Не мога да си представя как ботокс би повдигнал клепач
Ти от къде имаш тази информация?

# 33

Много добър грим за паднал клепач Peace

# 34
Bottle Green го има при мен  Hands Clap

Епона , благодаря!   bouquet 

# 35
Епона,благодаря   bouquet и аз него имах в предвид ако не успея да открия някоя останала бройка. Hug

# 36
http://www.temptalia.com/mac-eyeshadow-palettes-permanent-eyeshadows-april-2010   Crazy

Aз си харесах зелената палитра на Temptalia

и тази също ми харесва

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 22:27 от B & C

# 37
За паднал клепач хирургичната интервенция се нарича блефаропластика

Скрит текст:

А това е супер фрапиращо:)

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 22:47 от Ivvangeline

# 38
Ходих на преглед в една дерматологична клиника (който иска мога да му дам линк).И там ми обясниха  и ми показаха снимки на техни клиенти.И в сайта им има такива снимки.Обаче не знам дали ще мога да ти обясне точно как се получава цялата работа  Rolling Eyes.Може би като мина през самата процедура ще ми се изасни и ще мога точно да обясня.Аз още обмислям дали едното или двете очи тъй като и при мен са различни.Едното го бива  Laughing
Дано съм била полезна.

# 39
  • в 1001-та нощ
Грубо казано се "вдигат веждите", различни мускули отговарят за вдигането и свалянето на веждите и в случая се "парализират" с ботокс тези, които ги свалят  Blush

Не можах много да го обясня, но ефектът ест. е временен  Peace

# 40
Гледах кафявата четворка на Flormar, че ми запалихте любопитството, нищо, че не ползвам кафяво.Много суха ми се стори Peace

# 41
Лошка не са сухи като за матови сенки, ако принципно си свикнала към по перлените сенки, те наистина са доста по мазни.

# 42
  • София
Хоп и аз тук   Party.
Последната седмица ходя само по черен молив и ярко /за мен  Mr. Green/ червило. Продължавам обаче да свиквам с цветните червила, много съм си странна  Laughing. Но пък цял живот нюд и евентуално някой почтибезцветен гланц  Crossing Arms. Ще се пречупвам  Mr. Green.

# 43
  • София
Хоп и аз тук   Party.
Последната седмица ходя само по черен молив и ярко /за мен  Mr. Green/ червило. Продължавам обаче да свиквам с цветните червила, много съм си странна  Laughing. Но пък цял живот нюд и евентуално някой почтибезцветен гланц  Crossing Arms. Ще се пречупвам  Mr. Green.

На мен много ми харесва цветното червило като акцент с леко подчертани очи  Heart Eyes И аз го замисля скоро, но все не се престрашавам  Laughing Трябва да си намеря готина консултантка в някой магазин, която да ми предложи червило, което да ми отива - доста съм бледа, с жълтеникав подтон, зачервяващи се бузки, почти черна коса и много тъмни очи и ако тук ме посъветвате, ще съм по-спокойна от колкото да се доверя на някой в магазина /много трудно ми се случва, имам чувството, че не ме разбират какво им говоря и гледат да пробутат най-новото или най-скъпото  Rolling Eyes/

# 44
Днес се опитах да си направя подобен грим на този, който е показала Smartie   Grinning
От използваните сенки имам само Amber lights, a другите са различни, но близки като цвят.
Много ми харесва!  Heart Eyes Много се радвам, че намерих приложение на Amber lights  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт