Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 52 тема

• 63 058
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Тази сянка на Urban Decay си бяха харесала преди време и сега я имат в ФЮ и се чудя
Zodiac.

# 61
На Зодиак и аз съм хварлила око  Flutter Както и на още един цвят от същата серия  Grinning

# 62
  • Бургас
Добавих си я в уиш листа , да видим кога ще и дойде ред . Но определено много ми харесва като цвят.

# 63
kopche   bouquet Имам на Римел от Кейт Мос серията 3 номер,но не е същото,от Лореал имам от серията color riche  235,много красив нюд,но пак се разминава  ooooh!.Благодаря ви за съветите   bouquet

# 64
tamar, има разпродажба на Revlon в сайта Goldensales.Не знам дали се доближава до твоето, но има червилото Matte Nude Attitude.

# 65
Заредиха във ФЮ Urban Decay и при поръчка на 2 продукта ти дават малка база за сенки.
Хмм това със страха относно ярки червила или просто по- нетипични цветове ми е било винаги странно. От какво ви е страх ? Експериментирайте !! Така ще знаете кое ви отива и кое не, така се добива и опит.
Ами лично моят страх е от това,че за мен е нещо ново и непознато,поради липсата на опит да не реша че нещо ми отива,а отстрани да не е точно така.

# 66
  • София
kopche   bouquet Имам на Римел от Кейт Мос серията 3 номер,но не е същото,от Лореал имам от серията color riche  235,много красив нюд,но пак се разминава  ooooh!.Благодаря ви за съветите   bouquet
В MAC е твоето решение тогава! Hug

# 67
  • София
Имам останало местенце в палитрата на UD, сега ще  я поръчам и аз Zodiac, ако я има в FU. Two Hearts Страхотни гримчета сте показали момичета. Hug

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 21:49 от Cesari

# 68
Имам останало местенце в палитрата на UD, сега ще  я поръчам и аз Zodiac, ако я има в FU. Two Hearts Страхтони гримчета сте показали момичета. Hug

Само, че не съм сигурна дали сенките от тази серия, могат да се слагат в палитри  Wink

# 69
Някои има ли впечатления от новата спирала на Лореал,L'Oréal Miss Manga Mega Volume?

# 70
  • София
Веси, могат. Peace

# 71
И аз се чудя за новата спирала на Лореал.
В момента съм с някоя от предишните, относително доволна съм.

# 72
Най-после ми остана малко време да напиша два реда и аз в темата.
Бях решила да си поръчам Нейкид 3. Споделяла съм, че не нося подобни нюд цветове, но ми беше станало интересно да пробвам палитрата. В събота съобщавам гордо аз, че обмислям покупка и Весето такъв унищожителен поглед ми хвърли Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Видях я тогава на живо и......не ми допадна(палитрата имам предвид, Весето я харесвам много). Мислех си, че е доста по-голяма, някакси много мънички ми се сториха сенките. Освен това нещо всички цветове ми се сляха в един. Ако я бях поръчала, щеше да е необмислено и насляпо. На картинки и по клипчета по-различна ми се стори.

Но въпреки това обмислям да си взема някакъв тоуп/сивкав/лилавеещ цвят. Покрай мненията на Жаки за Инглот, снимките на другите пишещи, които ползват сенките, а и изключително симпатичните палитри, които видях в събота на красивата дама с куфарчето(чието име не запомних Blush) обмислям покупка и аз. Харесала съм по снимки 420.
Но естествено наживо най-добре ще се получи. Ще гледам да сглобя една четворка като за начало.

Гледам сега във ФЮ, че и ЪД имат много единички. Вие доволни ли сте от тяхната пигментация/нанасяне/трайност?
Обаче както ги хвалех ФЮ как ми носят нещата за 6 дни и вече 10 дни чакам Диорската ми пудра:ooooh:. Мисля си, че и с наличието на ЪД в асортимента им още повече ще се забавят поръчките.

# 73
  • в 1001-та нощ
Сигурна ли си, че не си гледала Принцесата на Пупа? Тя е мъничка  Peace

# 74
Сигурна съм. Тройката беше, защото й коментирахме кутията. Пупата дори не съм разбрала, че я има.

Иначе ми сложиха на ръката следните ружове: Мак Стайл, Мак Спрингшийн, Нарс Оргазъм, Нарс Супер Оргазъм, Бенефит Коралиста и успях добре да ги видя и сравня. Обсъдихме със седящите до мен и на повечето ни хареса най-много Спрингшийн. Много е хубав този руж. Оргазма има доста повече розово в него. А Коралиста ми е сходен пък до Оргазъм, но Коралиста е с по-силен фрост финиш. Супер О обаче не ми хареса. Тези частици в него се посипаха навсякъде, само не и на ръката ми. Споделих, че чакам и Хот мама на ДъБалм, който е сходен на изброените цвят. Другият път може да го нося и да се направи още по-голямо сравнение. 

Общи условия

Активация на акаунт