Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 52 тема

• 63 190
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря ви за бързото включване  bouquet
Доста ружчета ми се натрупаха, но едва в последната година преоткривам красотата им и как добре освежават лицето.
Cesari, ей сега ще ти пиша на лични. Междудругото, като пуснах името на палитрата в търсачката точно твоето мнение за нея ми излезе и се чудех дали още си я харесваш.
Скрит текст:
нищо страшно няма в срещите. Досега никой не е бил изяден Wink Само бисквитени торти ядем

# 616
kopche, направо ме отказа от Naked 3, спирам да я мисля  Laughing

изобщо не е толкова розова колкото се пише  Wink

# 617
kopche, направо ме отказа от Naked 3, спирам да я мисля  Laughing

изобщо не е толкова розова колкото се пише  Wink
Определено. Peace

# 618
Ах, знаех си какво ще стане  Simple Smile

# 619
Ето и последните гримчета от мен  Grinning

# 620
Оххх, Веси, как пък всеки цвят ти отива!!!  Hug
И двата грима много ми харесват, но не съм те виждала досега със сиво, поне аз. Такъв красив контраст е с цвета на кожата ти Heart Eyes
Онзи ден мисля писа нещо за този грим, но не си спомням с какво каза, че си го правила. Я сподели сега.

# 621
А не, сивото е от днес  Grinning Наистина доста отдавна не съм носила сиво. Ползвах два цвята на Инглот и за акцент, едни глитърни сенки на Сефора. На живо ми хареса много, но на снимките не може да се хване ефекта от глитърите  Wink
Ето тези са нещата:

# 622
Другата седмица ще отида вече и аз в Инглот, че само го отлагам. Не знам дали ще ми отива такова сиво, но много ми харесва.

# 623
Аз много харесвам точно тези два цвята на сиво  Heart Eyes И то матови  Flutter Мисля, че биха стояли добре на всякакъв цвят очи  Grinning

# 624
Веси грима в сиво е най красивото нещо което съм виждала на твоите очи, невероятно ти сиди и цвета и схемата. Така страхотно изкара очите ти от дълбочина този акцент по средата, а сивото прави очите ти като кадифени и цвета им изпъква още по добре.
Точно сиво мат си купих като ходих последно в инглот.

# 625
  • Велико Търново
Веси, мнооого красиви гримове Flutter
И аз много искам матово сиво, но тук нямаме Инглот Confused Да ми предложите от масовите марки..?

# 626
Радвам се, че ви харесва, момичета  Hug
Сивото и на мен ми е любим цвят за очите и нямам идея защо съм го зарязала последно време  Crazy Имаше един период, в който го носех почти ежедневно.

Днес тотално се убедих, че базата на Зоева, наистина прави цветовете много по-наситени от всяка друга, която съм пробвала. Днес ползвах едно св.розово от Вайс2, от което почти нищо не си личеше на клепача, когато го ползах предния път (не помня точно, но май беше с базата на Никс). Днес си стоеше точно, както в кутията  Flutter
Довечера ще се пробвам да снимам. Днес почти изцяло съм с УД на очите  Crazy

Последна редакция: пт, 14 мар 2014, 09:36 от veselina_s_p

# 627
  • София
Веси, а базата на Зоева откъм издръжливост на сенките как е? Rolling Eyes

# 628
Идеално  Peace Но аз в това отношение нямам оплаквания, към никоя база. Това е доста индивидуално и зависи от кожата на клепачите  Wink

# 629
  • София
Веси първият ти грим най-много ми хареса! Hug
 Hug Изразителен с ясни кът криейзи.

Хора, не съм доволна от ментето на Нейкид Бейсик от байинкоинс-а!
Цветовете се прашат страшно много, направо се пилеят из кутийката. Черното ми дойде с леко отчупено ъгълче и все едно въглен има в кутийката. ooooh!
По-тъмно нюдовият цвят не пуска никакакъв пигмент. Все едно трябва да го ровя като сенки на Инглот, но освен надраскано върху самата сянка, реално цвят отново никакъв не изкарах! ooooh!

От яд отидох в ДМ тази сутрин да се утеша с едни прекрасни обици, на които отдавна бях хвърлила око! Mr. Green
Тука в офиса колежка ми каза: Леле, колко хубав грим!
 Joy Joy Joy Joy
Та за 4 долара...толкова!

Общи условия

Активация на акаунт