Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 52 тема

• 63 216
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Епона, пак съм забравила да напиша продуктите:

ФДТ: Maybelline Affinitone 24 Golden beige
Руж: Essence Silk touch blush 40 Natural beauty
Сенки: Catrice Smokey Eyes 010, BH cosmetics 88 Color Palette Tropical Shimmer Eyeshadows, Ruby Rose Beauty Eyeshadow Kit 48

Челвило: W7 Lipstick Colour Scarlet fever - поръчано от fragrancedirect

Скрит текст:

Не мога да повярвам за тази цена (£0.75) каква невероятна консистенция - мазно, гладко, сочно, не е блестящо (в един холандски сайт е 5 евро)

Имам и W7 Lipstick Colour Toffee

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 01 мар 2014, 17:27 от Ivvangeline

# 241
  • София
Момичета, има ли още от Шоколода на ТФ в Сефора? И ако е свършил, очакват ли ново зареждане? Rolling Eyes

Свършил е и на двете места.
Около или след 20ти щели да имат зареждане, но не бяха сигурни дали пак ще го има.

# 242
Момичета, има ли още от Шоколода на ТФ в Сефора? И ако е свършил, очакват ли ново зареждане? Rolling Eyes

Свършил е и на двете места.
Около или след 20ти щели да имат зареждане, но не бяха сигурни дали пак ще го има.

Благодаря, Илли и Аленка. Hug
Предполагам, че би трябвало отново да я заредят, тя май не е лимитирана палитра. Tired

# 243
Ехаааа, страхотни сте, мартенички  Flutter

Този Шоколад на Ту Фейсд и на мен нещо много ми хареса, като го видях днес отново  Thinking Ако го заредят отново, може да си отнеса един  Crazy

# 244
  • София
Уж не е лимитирана серия, би трябвало да го дочакаме Hug
Но да не разводняваме май.. Че не сме по темата...

# 245
Добре, че не ми отива кафяво  Mr. Green

# 246
  • в 1001-та нощ
Аз мислех, че е лимитирана  newsm78 Rolling Eyes то не е само кафяво - и розово има и лилаво, бордо .... интересни цветове  Blush

Днес densi коментираше, ако правилно съм разбрала, че е с какаов прах и става за консумация  Blush Но в този момент нещо ме разсея и не исках да я моля да повтори  Blush

# 247
Аз мислех, че е лимитирана  newsm78 Rolling Eyes то не е само кафяво - и розово има и лилаво, бордо .... интересни цветове  Blush

Днес densi коментираше, ако правилно съм разбрала, че е с какаов прах и става за консумация  Blush Но в този момент нещо ме разсея и не исках да я моля да повтори  Blush
Точно така е. Палитрата е с какаов прах и на въпроса ми дали може да се яде, консутантката ми каза "Да определено". Аз се засмях и казах "е мъжа ми само сенки не е опитвал" и тя отговори "това е момента без да бъдете обвинена в отравяне и възползване от завещание". Whistling Joy Joy Joy

# 248
Пууу много трудно било да се гримира друг човек.Знаех,че няма да е лесно, но не очаквах да ми е толкова трудно.Имате ли някакви съвети по този въпрос.Ще се радвам да понауча някой трик от вас да ме улесните малко! newsm78

# 249
  • в 1001-та нощ
Амииииии практика - на различни лица, кожи и т.н. и трябва да има и подходящи продукти, ти какъв грим и на какво лице прави?

НОВОТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

ЖЕНСТВЕНОСТ

Срок за изпълнение: до 15 март, включително  Peace

Напомням: снимките не се публикуват предварително в темата, изпращат се на 15 март, следобед  Peace
и се публикуват на 16 март  Hug

Спорна работа, Момичета  Hug и вдъхновение  newsm76

# 250
  • Бургас
Честита баба Марта, прекрасни мартенички
Вчера бях в The mall и я нямаше шоколадивата палитра на ТФ дори на мостра я нямаше, исках само да я видя, а и беше някаква лудница щанда беше оле мале. Днес съм на вълна зелено с едни сенки на maкe up for ever аква крем .

# 251
Много красиви мартенички сте момичета Heart Eyes Честита Баба Марта и с нетърпение ще чакаме да видим новото предизвикателство Peace
И големи изкусителки с тези "шоколади" #Crazy и на диета да съм ще ми се прииска тази палитра, така "вкусно" я описвате  Joy Joy Joy

# 252
  • в 1001-та нощ
По-разнообразна ми е от Нейкидите, ако някой се чуди кой Нейкид да вземе и търси разнообразие - може да помисли над Шоколада  Peace

# 253
  • Велико Търново
Предлага ли се в някой сайт Шоколада?

# 254
От дъжд на вятър се включвам в темата аз  Embarassed

Радвам се, че се падна Женственост, като нова тема за предизвикателството - харесва ми.

Напоследък ходя почти без грим на очите и се гримирам предимно за блога  Laughing, но пък започнаха да ми се носят по-цветни и ярки червила.

Ето два грима и от мен.
И първият ми опит с изкуствени мигли - не особено успешен.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 16:06 от Le Soleill

Общи условия

Активация на акаунт