Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 52 тема

• 63 177
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • гр. София
На мен на картинка ми харесват и финишите и ружовете. Явно ще пробвам на място като заредят, за да избера по един.  Crazy

# 586
Аз имам старата Стерео роуз и днес съм с нея. Ползвам я като руж, защото ми е доста тъмна. Абсурд е да я сложа като хайлатър.

# 587
  • гр. София
Perfect Topping достатъчно светъл ли е за хайлайт?  newsm78

# 588
  • pomorie
Shokoladche, розата я има сега, в колекцията Fantasy of flowers, която чакаме всеки момент в България. Преди я бяха пускали в други лимитирани колекции. И феновете на марката казват, че цветовете се различават. Както при Stereo Rose, така и при Perfect Topping.

Ако Ви е интересни - пост с пигментите ми на MAC http://www.eatlovemakeup.com/2014/03/mac-cosmetics.html
Супер са!Много полезен и линка за sample....ако някой иска да се комбинираме да пише  Peace

# 589
  • София
Мда. Пигментите на МАК са класика, за която си струва да се пише и дописва винаги.
Страхотен материал, Ел!  bouquet
Мисля, че си в състояние и да линкваш гримове с всеки използван пимент на МАК във всеки един твой показван грим.
Времеемка задача, но пък ще бъде един убедителен разказ. Hug
Гримовете са ти просто за списание, така, че са достойни за илюстрация на пигментите. Peace

Аз от пигментите така ме е яд още на тоязи Блякенед Ред, че все се мъча да го изхабя- за да не го хвърлям. Да. Глитър бил. 'Ми не се държи като глитър. 'Ми купих му база лепкава на Есенс специално за да видя, да не би това да е проблема ooooh!. Но не. Никак не става. ooooh! А така харесвам цвета му!

# 590
B&C, много благодаря!

Ел, интересно ни е!

# 591
  • гр. София
Копче, аз глитърите на Сефора ги ползвам освен с лепкавата база на клепача, преди да топна четката впигментчето си гребвам мъничко Дюралайн. Пробвай така.  Peace

# 592
  • София
Копче, аз глитърите на Сефора ги ползвам освен с лепкавата база на клепача, преди да топна четката впигментчето си гребвам мъничко Дюралайн. Пробвай така.  Peace
Да! Всъщност ми даваш идея! Hug
Благодаря! Ще пробвам с топване на четка в лепкавото нещо и после в бурканчето с пигмента. Нямам Дюра.

# 593
  • гр. София
Копче, ако искаш на срещата мога да взема Дюралайна и да ти отлея.  Peace Надали ще го изхабя целия скоро.

# 594
  • София
Elle-même, благодаря за информацията, на мен ми беше много интересно и полезно!   bouquet

# 595
Мерси, момичета, за съветите за хайлайтър ... В списъка с опасната козметика с изненада установих, че фигурират Lumene и O.P.I.

# 596
В случаите, когато искам да хайлайтна малко, използвам една моно сянка на Есенс, доста бляскава си e:

Еssence mono eyeshadow 02 dance all night (снимките са от нета) .... но в повечето случаи карам без хайлайт

Скрит текст:

Сестра ми си взе ето този от Сефора и много добре стои - и аз го тествах, може и аз да си взема:

http://www.sephora.com/watt-s-up-P295206

Последна редакция: ср, 12 мар 2014, 22:07 от Ivvangeline

# 597
Момичета, искам да изразя тих възторг (тих, защото е само от три дни) от базата за сенки на Зоева (матовата в тубичка) Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ползвам я трети ден поред и още не мога да повярвам какъв резултата виждам. Все още съм в чуденка, дали не си въобразявам  Crazy Цветовете са супер плътни, вадя идеален цвят от всички сенки, нищо не се роди и си стои на мястото цял ден! Тези дни съм решила да пробвам един и същи грим, но с различна база, за да видя дали е вярно, това което виждам  Mr. Green
Вчера правих грим с една позабутана зелена четворка на Есенс. Ако знаете как грейна светло зеленото още от първото нанасяне  Flutter И нямаше грам избледняване с течени на деня. Снимах вечерта, но нямах време д сваля снимките.
Днес съм със сив грим, който също вади идеални плътни цветове. Мисля,ч е си намерих тотален фаворит в базите!  Party

# 598
  • София
Радвам се, че съм била полезна с поста за пигментите.

И аз мисля да добавя снимки, само че на нови гримове. Старите не ми харесват  Blush

Днес си направих очна линия с един от пигментите. На живо е жестоко, но снимах с телефон, та не се вижда. Все пак пускам снимките:

# 599
  • София
Да! Всъщност ми даваш идея! Hug
Благодаря! Ще пробвам с топване на четка в лепкавото нещо и после в бурканчето с пигмента. Нямам Дюра.
Много ми помогна с твоята идея, Шоколадче! Hug
Тази сутрин пробвах на ръката си да забъркам "коктейл"-лепкава база с глитер ис леко потупване на клепача, като че ли ми се получи добре. Гладко и без прашинка да падне. Лошото е, че реших с четката да погладя отгоре вече нанесеното и.... Sick
Но ти благодаря за идеята още веднъж!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт