Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 52 тема

• 63 167
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • в 1001-та нощ
Веси  Blush много добра информация, пробвай - както си решила, интересно ще е  Blush

Аз вчера пробвах отново последната Шанелска четворка, която взех - от новите - ами доста е различна от пролетната, стои по-метално-мазна, като Нейкидите, докато пролетната е по-сатенено фина  Peace

Пигментацията е много добра, действително  Heart Eyes

Ел, аз виждам и снимките и грима, черното е с очна линия, а синьотое с пигмент, така ли? Teal ли си ползвала, разкажи как? Само от гледане няма голяма полза за другите - освен идеята, по-важно е как  Peace

Струва ми се, че и на миглите виждам синичко  Blush

# 601
  • Австрия

Днес си направих очна линия с един от пигментите. На живо е жестоко..

[/color]

Много ми харесва!  Heart Eyes Тъкмо тези дни ми се въртеше нещо такова като идея (доста от пролетните ми дрехи се оказват синьозелени с намигване за тюркоаз)  Peace

пп. Коя е спиралата? Огледах новите miss Manga търсейки violet, но явно при нас точно тази няма. Зеленосиня имам на Maybelline Colossal Color Shock..

# 602
  • София
Черното е с класическа очна линия, зеленото е с неизвестен пигмент 1  Mr. Green Който на снимка, а и на живо е кутийката, е син, а като се нанасе малко си е синьо-зелено, като зеленото е преобладаващо. Само че няма как на очна линия да го напластя така, както на суоч-а. Иначе го нанесох с тънка четка за очна линия, която напръсках в Фикс +.

Спиралата е - Emerald green. Много е суха  newsm78 Първо исках да сложа тюркоазената Мис Манда на Л'Ореал, но като наложих спиралата до окото, спиралата изглеждаше абсолютно синя, а очната линия зелена.

DimS., има я Violet при нас, виждала съм я.

# 603
Аз такава тюркоазена  очна линия имам на Маке уп студио.

# 604
О списъка с вредности се отказах от Лумене. Бях си харесала хайлайтър, но май ще поръчвам всичко от айхърб от марките с изчистени формули.
Момичета, мисля да се отпиша от темата- като ви чета, вече ми се приисква и пигменти да купувам.  Laughing А се очертава да не мога да ги нося в ежедневието  Rolling Eyes И за продуктите от Грация се "закрастих", направо няма спасение от козметичните ми мании  hahaha

Elle-même, прекрасен грим  Heart Eyes

И да ви се оплача, момичета. От вчера съм с ечемик на долния клепач на лявото око. Започнах лечение, но няколко дни ще си ходя "по капли"- пудра, руж, червило и полузаспал поглед.
Сега отивам да пера четките, снощи не съм слагала никакъв грим по очите, а излизах. Не ми се вярва да съм си направила тази поразия с грим.  Rolling Eyes

# 605
  • Австрия
Ооо.. на Pupa е спиралата  Heart Eyes Хубави мигли правят vamp!, но много бързо изсъхват  Confused

Моята очна линия е на zoeva, и още една зеленикава имам и златиста, но тепърва ще ги пробвам  Blush

И да, искам виолетовата спирала на miss manga и знам, че в България я има (както и много други неща, които в наше село не се продават или поне са трудни за намиране), но дори и онлайн аз не мога да я намеря в момента. Питах специално в DM и подобните нему дрогерии, но разполагат само с черна, тюркоазена и синя   33uu

# 606
  • Бургас
Днес също съм с продукт на Zoeva и то е CREAM EYE LINER
VELVET FLAME
Хубаво седи и добре подчертава зелени очи.
Преди време бях се загледала по базите им за сенки, но така и не стигнах до покупка .
Тюркоазена очна линия правя от пигмент на Make up Studio и гел за пигменти и сенки на Иламаска.

# 607
Ооо.. на Pupa е спиралата  Heart Eyes Хубави мигли правят vamp!, но много бързо изсъхват  Confused
И да, искам виолетовата спирала на miss manga и знам, че в България я има (както и много други неща, които в наше село не се продават или поне са трудни за намиране), но дори и онлайн аз не мога да я намеря в момента. Питах специално в DM и подобните нему дрогерии, но разполагат само с черна, тюркоазена и синя   33uu
Боже, сега влязох случай отдолу в подписа ти и леле какви торти?! Ох! Ах!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Момиче, ти си невероятна! Heart Eyes Hug  bouquet Как ги правиш? Красиви са, върховни са, яде ми се, но никога не бих яла такова произведение на изкуството или поне не и доброволно. Извинете за спама, но съм много впечатлена! Heart Eyes

# 608
  • Пловдив
И аз погледнах !  Laughing Наистина изкуство!

Аз днес опитах да си снимам гримчето, което правих с три сенки на Инглот + кафяво от една Ланкомска палитра  Blush .

# 609
Какви хубави очи и клепачи имате,завиждам ви  Crossing Arms Клепача ми е отвратително паднал,напоследък забелязвам,че още малко е захлупил и малкото место,което имах за грим  Cry Толкова сенки и идеи имам,а нищо не ми стои красиво  smile3518

# 610
И на мен ми се струва, че клепачът ми е "паднал" повече.
Вчера сложих едно розовко със светло сиво и личи повече, с по-тъмни сенки сякаш не се забелязва толкова.

# 611
Здравейте, някой има ли палитрата Urban Decay Naked Flushed Compact? Много тъмен ли е бронзиращия продукт? Доволни ли сте от нея?

Откакто си взех бронзиращата пудра/руж на Диор и ми харесва комбинацията от лек бронзър и отгоре цвят на бузките, а никога преди това не съм ползвала бронзър и не съм си контурирала лицето.

Преди 2 часа си взех от пощата бронзиращата пудра, която поръчах на Елизабет Арден. Толкова много блясъци, и то едри глитъри отдавна не бях виждала в продукт Crazy Като я нанесох с нейната четчица стана такава глитърна история: по лицето, ръцете, леглото. Изтрих се, напръсках лицето леко с термална вода и после се сетих, че Жаки ми спомена, че ползва четката на РТ за руж за контуриране. Та, нанесох наново пудрата с нея и доста по-добре се получи.  Не забелязвам толкова много глитърите, но утре над фдт и на светло по-добре ще преценя. Обаче не се харесвам само по такъв кафенеещ цвят продукт и отгоре само на бузките сложих от кремообразния руж Канди на Кларанс и стана мн приятно.
Имам овално лице и забелязвам, че като нанеса леко бронзър, направя някакво подобие на контуриране и само леко на най-изпъкналата част нанеса руж и става много красиво.
Но тук е момента да кажа, че и двата бронзъра, които имам са много, ама много светли. Подобни са на ружа на Риана от колекцията на Мак.
Така изглежда пудрата ми на ЕА.

# 612
  • София
O, розовото е ужасно подъл цвят! ooooh!
Скрит текст:
Аз си спомням, когато бяха излезли едни прахообразни сенки на Буржуа преди доста години, 2004-2006г. носех такива-ама едно хубаво бебешко розово с лек златист шимър. Бяха с капаче и четка вътре в тях, естествен косъм.
Обожавах цвета им и се мажех най-редовно с тях в изобилие.
Най-хубавият комплимент, който съм отнасяла с тях беше от типа: "Изморена ми изглеждаш, добре ли си?"  А аз сияех вътрешно и мислех, че и другите го виждат това прекрасно розово по мен, а се оказа, че толкова уморен поглед придава заедно със сбръчкан клепач в гарнитура, а шимъра само е подсилвал умореният ефект. Но не съм осъзнавала това тогава. Wink
Тогава и не съм имала знанията за опушване с матов цвят, както бих направила сега, но много скоро се отървах от тия сенки и от яд хвърлих и четката с тях, защото обвиних и нея.

# 613
  • София
Biancaneve, аз много харесвам палитрата на Ърбан Декей за контуриране. Бронзъра не е много тъмен, идеален е за контуриране. Аз съм със светла кожа NC20 и при мен стои много естествено. А, хайлайтъра е великолепен. Блендира се много лесно и трите цвята са много добре подбрани.
Скрит текст:
Може да се видим на удобно място и да ти дам да го тестваш.  

# 614
Biancaneve, аз я имам. При мен обаче оранжевее и не я ползвам бронзиращата част.
Тук съм писала за нея, снимките са сравнително реалистични. Моята кожа обаче е по-матова, а ти си споделяла, че си бяла. http://lesoleill.wordpress.com/2013/11/14/ud-naked-flushed-palette/

Сега виждам, че и Cesari е писала, явно трябва да се изпробва.
Скрит текст:
Ако се престраша най - накрая да дойда на срещата мога да я донеса  Simple Smile

kopche, направо ме отказа от Naked 3, спирам да я мисля  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт