Лидл ::40::

• 74 013
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
ММ купи едни бонбони асорти в малка, но висока кутия. Бяха на два или три реда вътре едни върху други. Мисля са към 6-7лв, обаче много ми харесаха  Heart Eyes

# 526
  • Монтана
Розите в Лидл са много хубави.
Иначе хората грабеха халати и не успях да се доредя да ги видя. Дънките както винаги са за ниски и средни жени на височина или поне аз не съм случила до сега на дънки с по дълъг крачол.

Купих си единствено вакумни закачалки.

# 527
би ли ми предложила други от лидъл или да си избера други

точно бонбони...не мога, наистина  харесвам им десетрите, шоколади, бисквити, но бонбоните не са им най-силната страна.

Аз много ги харесвам, детето също не отказва. Естествено, че не са с вкус на швейцарски шоколад, но предвид цената, едва ли някой очаква това. Ако решиш да ги вземеш освен бонбоните с алкохол, които имат форма на бъбрек (мисля, че са два броя) махни и всички бонбони, които са в ъглите на кутията, защото пълнежът им е с вкус на горчив бадем. Всичко останало става за деца.

# 528
  • гр.Варна
Как са вакумните закачалки,стават ли за халати?

# 529
  • София
А картофените кюфтета намират ли се в обичайния асортимент?

# 530
  • Монтана

Пише че са подходящи за кухня и издържат до 0,5 кг.

http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-8DE4B3B5-E64B878E/www_lidl_bg/hs. … etail&id=4112

# 531
  • гр.Варна

Пише че са подходящи за кухня и издържат до 0,5 кг.

http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-8DE4B3B5-E64B878E/www_lidl_bg/hs. … etail&id=4112
Благодаря   bouquet ,а какво мислите за телескопичната етажерка за баня,дали може да се закрепи на окачен таван.Дали няма опасност при натягането да го пробие?  newsm78

# 532
  • София
би ли ми предложила други от лидъл или да си избера други

точно бонбони...не мога, наистина  харесвам им десетрите, шоколади, бисквити, но бонбоните не са им най-силната страна.

Аз много ги харесвам, детето също не отказва. Естествено, че не са с вкус на швейцарски шоколад, но предвид цената, едва ли някой очаква това. Ако решиш да ги вземеш освен бонбоните с алкохол, които имат форма на бъбрек (мисля, че са два броя) махни и всички бонбони, които са в ъглите на кутията, защото пълнежът им е с вкус на горчив бадем. Всичко останало става за деца.

да де, има бонбони вътре, които не стават, но предполагам й трябват да занесе детето някъде дачерпи по повод, иди му обяснявай и като отвориш кутията  махни тези бонбони, а има и други странни на вкус вътре марципанени Simple Smile Пък и така може да се окаже накрая, че няма да стигнат като махне 6/8/10 бонбона. Wink

Сушърд в била сега са по 2,59лв., в пени са по 2,29. 2,99 във фантастико са I love milka
В карфур таралежки на нестле по 1,79(не че ги харесвам)
И в пикадили малките мерсита са по 3,99...
Малко по-скъпо ще е...

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 10:16 от Angel_Dust

# 533
С една дума - не стават.Има толкова голям избор на бонбони, но не в Лидл.
Халатите са от микрофибър, меки на пипане, но на попиване не зная как ще е,
не е моята материя.Туниките - нищо особено, плата наподобява на басма, а цената
е повече от висока.

# 534
  • Stuck in a moment
Сега се връщам от тукашния магазин, ходих да видя дрехите.
Специално исках да си купя кафяви дънки, ами нямаше нито един чифт, а в брошурата (електронна) има и кафяви и едни светлосини. При нас са пуснали бели, индиго и жълто!
Аз исках това:
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-B21C0554-11EC74B0/www_lidl_bg/hs. … etail&id=4158
Обувките тип еспадрила за мен са някак твърди, иначе биват и са си до 39 номер, може би ако имаше 40 щях да се сдобия с един чифт, но няма.
Пуловерите на дупки, потниците и другите блузки са с хубава материя, хубава кройка и си отговарят на размерите.
Туниките са от лош плат.

# 535
Не успявам да открия влажната тоалетна хартия - тя не е ли част от постоянния асортимент?

От постоянния асортимент е. Някъде около тоалетната хартия стоеше.

# 536
  • В реалността
А оформящото бельо накой огледа ли го?
Дали ще стяга добре или си е като нормалното безшевно бельо?

# 537
благодаря ви момичета ще взема от другаде бонбони  то като махна алкохолните и горчивите....... не си струва  ,  довечера ще ходя за клин и мислех от там да взема ,

# 538
  • София
АЗ харесвам едни белгийски, различни бонбони са вътре. 5,75 май струват.
Да питам пак:
А картофените кюфтета намират ли се в обичайния асортимент?

# 539
  • Stuck in a moment
Бельото не съм гледала, само горните дрехи.
Деница, какъв клин, клинчета не видях?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт