SUPERNATURAL: Brotherly bond

• 41 029
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • # супернатурална #
Добър да е  Hug
Е сега вече съм почти сигурна, че нещо му се е случило на Сам. Ангелът който беше в него или изпитанията преди това са го повредили. Не може да е чак толкова безсърдечен. От друга страна тревогата му, когато чу как Дийн го вика и не го намери в стаята му беше силна и неподправена. Да не би само да се "прави" за да накаже Дийн? Но и това не е поведението на "моя" Сам  Crossing Arms Каквото и да е, сигурна съм, че сценаристите са ни намислили нещо, особено след последната сцена, така беше натъртено на коравосърдечието на Сам и тъгата на Дийн. Няма да е случайно   Thinking

Мецанке, то май всички сме така  Laughing, добре дошла  Hug  

# 61
Аз пък все повече се убеждавам, че си е от него самия - уморен, измъчен, просто духът му е пречупен   action032 . Koeто не значи, че няма да ми е приятно да се окаже свръхестествена причината Laughing . Айде за по-интересно да се хванем на бас на една мелба Joy .

Описание на 9.16 Blade Runners:
CROWLEY SINKS DEEPER INTO HIS ADDICTION; NICOLE “SNOOKI” POLIZZI APPEARS IN A CAMEO ROLE — Dean (Jensen Ackles) is frustrated when he can’t reach Crowley (Mark Sheppard), who has promised to find The First Blade. When Crowley finally calls Sam (Jared Padalecki) and Dean, he tells them he fell off the wagon and has been injecting human blood and needs their help. To make matters worse, he had a demon (guest star Rebecca Marshall) helping him find blood, but she sold him out and told Abaddon that he and the Winchesters were searching for The First Blade. The brothers need to find the blade before Abaddon does, so they enlist the help of a former member of the Men of Letters (guest star Kavan Smith). Meanwhile, Nicole “Snooki” Polizzi appears in a cameo role.
Serge Ladouceur directed the episode written by Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming.

Ако ви се чете предварително за Снуки - ето тук, например. Аз заради нещо високо 142 см. няма да се задълбочавам Mr. Green .

# 62
Днес е четвъртата годишнина от сватбата на Джаред и Дженевив. Пожелавам им още много по толкова и да продължават да се обичат и уважават.

Ако Джаред е решил да докара бройката на децата като за поне половин футболен отбор, почти съм убедена ще се намерят сред нас кандидатки да му помогнем с 2-3 Mr. Green .

# 63
Да, да нареждам се tooth

# 64
Тая Снуки ми е толкова противна  Sick

# 65
Да се цопна и аз в новата тема Rolling Eyes
Импала, страхотна е  Hug

Преди малко изгледах епизода...нещо ми беше леко скучен...Имаше си моментите,разбира се..
Само още не разбирам защо Сам продължава да се държи така..имайки предвид тревогата му, когато Дийн извика името му... Thinking Може би цялата работа с изпитанията и ангела наистина му се е отразила..

Съвсем забравих, че Джаред и Джен имат годишнина..честита да им е Party

# 66
Сами се сърди още, че Дийн никога не го оставя да взема важните решения сам за себе си.
(според мен)

# 67
Мецанка` добре дошла   bouquet
Имам чуството, че вече съм го гледала този епизод, а всъщност не съм  Joy Joy
Като съм любопитко и се спойлирам  Whistling
По-късно сядам.

# 68
Уф,и аз като Мистик да си призная  Joy

# 69
А тъй Лисо не съм само аз  Mr. Green

# 70
А тъй Лисо не съм само аз  Mr. Green
Ей ся ще пускам  Crazy
Да му изям демонските очички

# 71
Да запитам: четете ли фенфикове? Аз много ги чета, има някои по над 50,000 думи. Цяла нощ не спя, ако ме грабне...

# 72
Да запитам: четете ли фенфикове? Аз много ги чета, има някои по над 50,000 думи. Цяла нощ не спя, ако ме грабне...
Аз понякога , но напоследък нямам време.

Heart Eyes smile3544 smile3544 smile3544

# 73
Изгледах, постен епизод  Peace
Мисля да пусна пак някой неща ми убягнаха.
Мислех, че ще се нагледам и наслушам на дяволските бъзици на Краули, но явно в следващият епизод. И сега какво се очертава Кас събира армия и погва оня пигмей Метатрон?  Crossing Arms
Един въпрос ме гложди: Какво по-дяволите му става на Сам?
Надявам се да ни се изясни скоро тази братско неприятна ситуация, не съм свикнала да ги гледам така. Ами Рая? Явно билети има само за и какво стана със Абадон, как ще се развият нещата между нея и Краули... Очаквам война  Mr. Green
Убиец е нали?  Mr. Green
Скрит текст:

# 74
И аз очаквах малко по-различен да е епизодът, но въпреки това не беше лош.Хареса ми това, че не Дийн спаси Сам, а този път стана обратното.Също не съм много убедена, че поведението на Сам има свръхестествен произход.Може би причината е случващите му се неща.Въпреки че шоуто се нарича Свръхестествено, Сам е просто човек и събитията му се отразяват.Да се надяваме, че като мине време, Сам ще се успокои и ще стане предишния.

Честита годишнина на Джаред и Джен!

И аз обичам фенфикшъни, но рядко съм намирала някакъв хубав и наистина интересен, който по верен начин да разглежда героите, историята да е запомняща се.Има някои толкова извратени фикове. SickБях срещнала фик, в който Дийн и Джон станаха двойка, въпреки че и двамата знаеха, че са баща и син. SickА толкова интересно тръгна в началото.Хубава беше идеята Жълтоокия да отдели Дийн като дете, за да бъде по-лесно да влияе на Сам, да го няма Дийн, който да се грижи за Сам и да го пази.А пък то после какво стана.И оттогава малко престанах да чета.
Ако някой намери хубави фикове, много ще се радвам да сподели, че  аз попадам на едни...

Общи условия

Активация на акаунт