SUPERNATURAL: Brotherly bond

• 41 044
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
И аз чета от време на време...но наистина има някои, които са меко казано отвратителни  doh
Имаше един Twist and Shout.. не знам за какво става дума..не съм го чела, че е много дълго...но доста го хвалят....може и да го почна някога Rolling Eyes

# 76
9.15 #THINMAN Sneak Peek:

Уффф, тези досадни Ghostfacers ooooh! . Що не вземат да ги умрат най-накрая Twisted Evil .

# 77
Pilot News: Supernatural Spin-Off Taps Heroes Actress as Shifter, Burn Notice Alum to Play Cop
Supernatural: Tribes has cast its female lead.
Danielle Savre [линк към imdb.com] (Heroes) will portray shapeshifter Margo on The CW’s planted spin-off, TVLine has confirmed.
Tribes is described as a sweeping drama about the various mafia-esque monster families that, unbeknownst to humans, “run” the underbelly of Chicago. These families also are being tracked by a newly-minted hunter who’s trying to stop them and rid Chicago of anything or anyone supernatural.
Margo serves as the acting head of the leading shapeshifter clan. She’s an ex-punk rocker-turned-corporate professional who feels threatened only by the return of her prodigal brother David (played by Nathaniel Buzolic, The Originals).
Also joining the project is Stephen Martines [линк към imdb.com] (Burn Notice, The Closer) as Detective Freddie Costa, a world-weary Chicago cop who serves as a mentor to Ennis (Episodes’ Lucien Laviscount) — aka the newbie hunter — but also is secretly on the payroll of one of the monster families.
Savre and Martines will both appear in this season’s 20th episode of Supernatural — aka Tribes’ de-facto pilot — airing April 29.

# 78
И аз тъй викам да ги умрат  Mr. Green

# 79
9.15 #THINMAN Sneak Peek:

Уффф, тези досадни Ghostfacers ooooh! . Що не вземат да ги умрат най-накрая Twisted Evil .

Аз пък много им се кефя, много са ми забавни  Laughing Laughing Laughing

Тоя спин офф нещо не ме грабва  newsm78

# 80
36 Epic Faces From Jensen Ackles - в гифчета

Прегледах ги няколко пъти и реших, че ми харесва най-много
The "Oh, That Wasn't Meant to Be Funny"

Душица! Все не му се получават шегите Joy .

Най-важното от материала: "Jensen Ackles is turning 36 this Saturday!"
Стягайте се Joy !

# 81
О,да,утре милото  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 82

Тук в първия момент ми заприлича на Луцифер. Crazy

Аз още не съм гледала. Sad  Ще се поправям след малко.

# 83
И аз не съм,чак ме е срам,ама така се случи ...

# 84
# 85
Честит рожден ден на Дженсън   newsm59 

# 86
 newsm59
Честит рожден ден на Дженсън Heart Eyes ! Желая му да е все така прекрасен, харизматичен, много успехи в професионален план и най-вече да е щастлив от това, което прави.
Украсявам с любимите си негови снимки - показа изключителен вкус и класа, и не просто удари в земята, а закопа мноого надълбоко 'сичкото останало мъж на церемонията Mr. Green .

Последна редакция: сб, 01 мар 2014, 01:02 от Impala

# 87
  nbirthdayЧестит рожден ден на милия ни Дженсън!Да е жив и здрав и все така красив !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честита баба Марта на всички!

# 88
Честит рожден ден на Дженсън  newsm59

Честита Баба Марта милички   bouquet

# 89

Общи условия

Активация на акаунт