Баба Марта е на прага, за юлските бебоци мартенички стяга - Тема 10

• 29 801
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Запис и от мен!Миме, благодаря за темичката!
ВериМи, не се ядосвай!Сега трябва да си спокойна, заради бебоците!
За гъбичките - винаги са ни изписвали на двамата лекарства
За анкетата - то си се вижда от лентичката ми, че все още съм по майчинство!Ако ходех на работа пак щях вече да съм излязла в болничен.

# 61
И аз немога да се оплача от свекитата  Grinning
Миналия път като купихме всичко и тя само ме попита ,,Креватчето и матрачето колко струват?Може ли да ви дадем паричките и то да е от нас със дядото?" в същото време звънна майка ми ,,Купихте ли количката?Колко пари?Пращам ти ги утре да си ги изтеглиш!" иначе майка ми беше накупила доста дрешки от Испания от намаленията за ,,нероден Петко",а свеки се въздържаше и сега я е страх,а й се иска...но тя има 2 спонтанни аборта като единия е в 6.5 месец и напълно я разбирам. После като се роди малкия му купиха кошарка,одеялца,дрешки за в тях-ние често ходехме по цял ден там та да ни е удобно. Ядосват ме понякога,но...си прощаваме  Mr. Green
За покупките и ние бяхме купили всичко предварително и в един момент седнахме и гледаме...и мм вика ,,и сега какво всичко си имаме,а бебе нямаме-айде заминавай да раждаш или си слагай корема в количката да я пробваме  Joy "
За коластрата и на мен мин.път ми потече от 5 мес. но нямах кърма, а сега нямам нищо...имам върху зърната едни бели като корички и ги махам, но така на капки-не
Миме за малко да те забравя -   bouquet страхотна си  Hug
Лека вечер от мен  Hug

# 62
И аз немога да се оплача от свекитата  Grinning
Миналия път като купихме всичко и тя само ме попита ,,Креватчето и матрачето колко струват?Може ли да ви дадем паричките и то да е от нас със дядото?" в същото време звънна майка ми ,,Купихте ли количката?Колко пари?Пращам ти ги утре да си ги изтеглиш!" иначе майка ми беше накупила доста дрешки от Испания от намаленията за ,,нероден Петко",а свеки се въздържаше и сега я е страх,а й се иска...но тя има 2 спонтанни аборта като единия е в 6.5 месец и напълно я разбирам. После като се роди малкия му купиха кошарка,одеялца,дрешки за в тях-ние често ходехме по цял ден там та да ни е удобно. Ядосват ме понякога,но...си прощаваме  Mr. Green
За покупките и ние бяхме купили всичко предварително и в един момент седнахме и гледаме...и мм вика ,,и сега какво всичко си имаме,а бебе нямаме-айде заминавай да раждаш или си слагай корема в количката да я пробваме  Joy "
За коластрата и на мен мин.път ми потече от 5 мес. но нямах кърма, а сега нямам нищо...имам върху зърната едни бели като корички и ги махам, но така на капки-не
Миме за малко да те забравя -   bouquet страхотна си  Hug
Лека вечер от мен  Hug

При сухи зърна, намажи ги само със зехтин и се оправят, не е хубаво да се люспят или махат с ръка.

# 63
Момичета,влезе ми една муха в главата и реших да се консултирам с вас...По принцип не съм имала гъбички от години,преди бременността нямах,януари също ме изследваха и нямах и изведнъж тоя месец ми се появиха...Лекарката ми каза,че не съм имала проблеми и са дошли от някъде,което веднага ме хвърли в смут дали ММ не ми е кръшнал и даже го нападнах и се скарахме.Тъй като и някои от вас са се сблъсквали с подобен проблем,имате ли информация дали могат да се развият от самата бременност newsm78

# 64
  • Пловдив
mmmm_17,гъбичките не доказват кръшване на половинката.Не го обвинявай човека  Grinning

Самата бременност предразполага към гъбички.Продуктите за интимни хигиена,които преди си ползвала преди,вече може да не ти действат ОК.Много са нещата.По време на бременността отслабва имунитетът на организма

Отивай да му се извиняваш  Laughing

# 65
# 66
  • Варна
По време на бременност се променя и флората и става по-благоприятна за инфекции, затова често бременните имаме този проблем. В никакъв случай не може да се каже, че половинката изневерява, защото няма как друго яче да бъде. В моя случай - през декември, ММ се наложи да пие антибиотик, после се оплака от лек дискомфорт и след няма и седмица, десет дни разбрах за какво иде реч.  Wink
Не се вкарвай във филми!  Hug

# 67
Благодаря ви за бързите отговори,момичета,май наистина прибързах с нападките,но просто се шашнах от къде са дошли,а и лекарката малко ми вкара параноята...  Grinning

# 68
  • Пловдив
а и лекарката малко ми вкара параноята...  Grinning

Какво ти каза

# 69
Каза,че тъй като преди това не съм имала проблеми,може да съм ги хванала по време на полов акт и че едва ли не са дошли от някъде....В същото време пък според нея около 70-80% от бременните имали.Засега няма да ме лекува,за да не се появат пак,ако нямам засилени симптоми каза,че към 7- ми месец ще ми даде лечение,за да е по-близко до раждането

# 70
  • Пловдив
Лекувай ги още сега.Не е хубаво да стоиш с гъбички,а и лечението не е инванзивно с антибиотик.Иначе определено те е вкарала във филм и не е било хубаво да ти говори така

# 71
При сухи зърна, намажи ги само със зехтин и се оправят, не е хубаво да се люспят или махат с ръка.
Благодаря не знаех и не съм обърнала внимание   bouquet , а с балсама за тяло на палмарс става ли,той също е много мазен? newsm78

# 72
  • София
Здравейте, връщам се с отчет от ФМ - всичко с бебчо е наред и в норми. Ще си имаме момче!  Миме, моля да ме отбележиш на главната страничка stork-boy
 Тамън днес обсъдихме свекитата, та сега и на мен се пада живот и здраве някога да съм свекървище/съкровище  Mr. Green

Прегледа беше доста обстоен - ФМ и Фетална Ехокардиография включваше. Всичко е наред. Плацентата е по предната стена, каквото и да значи това. Знам, че в единия случай по-късно се усещат бебетата, ама когато е по предна или когато е по задна стена - не знам. Бебчо тежи цели 438 гр  Mr. Green и по всички размери си отговаря на седмиците +- 1/2 дни. Оказа се, че отлепването още не е съвсем наред. Все още се вижда с големи размери и останала кръв вътре в матката. каза, че явно е било доооста сериозно отлепване и трябва да внимавам много. Другото важно беше, че гледа, гледа по целия ми корем с ехографа и никъде не видя миомен възел. Категорично каза, че нямам такова нещо, защото с тези размери 4 на 6 см, това е колкото главата на бебето едва ли не и няма как да не го види. Зарадвах се на този факт и честно казано имам му вяра на този доктор.

Хайде лека нощ от мен, милички  Hug Hug Hug

# 73
  • София
ха добро ви утро
щастлива жена, честита синя новина и браво за хубавите резултати, все така бебока да расте   bouquet
за коластрата и кърмата, даже не съм пробвала да стискам, за да видя дали ще потече. в болницата ми обясняваха, че ако една жена е кърмила и да няма дете и да стисне, пак щяло да потече, но на мен не ми се пробва, не знам какво ще стане и дали няма да текне повече. като му дойде времето ще проверявам.
за покупките, засега съм по следите на някой слинг и на електрическа помпа, но още се чудя дали да не са позлвани. като ги гледам в ибей, някои изглеждат супер запазени, но обинкновено нямат много снимки и се притеснявам дали няма да дойде нещо кофти. някой купувал ли е ползвани неща от там?
lady april ти откъде мислиш да поръчваш baba sling-a?

# 74
  • Пловдив
Добро утро

Щастлива жена ,честити сини гащи

Общи условия

Активация на акаунт