Баба Марта е на прага, за юлските бебоци мартенички стяга - Тема 10

• 29 887
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте дами, искам да споделя, че на 21 февруари научих, че ще бъда мъжка майка!  Simple Smile Голяма изненада!!!

# 151
  • София
Щастлива мама, от колко часа ти беше вчера прегледа при Марков. Аз бях от 14.20, но влязох в 15.00. Да не сме се засекли случайно в чакалнята  Simple Smile.
......

Часа ми беше записан за 15 и 20, но ние дойдохме към 3 и 35 някъде. Може би на входа сме се разминали. Аз бях с майка ми и с Ади. Мъжа ми паркира и дойде по-късно.  Радвам се, че и при вас всичко е наред. Да те попитам за миомата - ти от друг лекар ли си мислела, че имаш или какъв е случая при теб?

Да, лекарката която ми следи ЖК имаше съмнения- някаква сянка имало, но не беше категорична, че е миома.

Моята плацента също беше ниско, но се в вдигнала и не създава опасност.

Диана, на 1-ви следобед ще бъда в Пловдив. За по-натам още не знам.

# 152
  • Пловдив
Оххх а аз си мислех,че само аз съм против това розово.Има някои майки които обличат момиченцата само в розово на мен лично не ми харесва.Сестра ми също има момиче,но и тя е против розовото и я обличаше в всякакви цветове  Simple Smile

# 153
  • Пловдив

Диана, на 1-ви следобед ще бъда в Пловдив. За по-натам още не знам.

Ох момичета и аз искам да се включа в Пловдивската среща, но ако е на първи може и да ходим на вила заради повечето почивни дни, но още не съм сигурна. Ще следя какво сте решили и ще пиша.

# 154
Ама че хубави новини!! Честити ви щъркелчета!

Мама Сънчо - страхотно! Сега ще си имаш по едно от всяко!  Crazy

Между другото и аз не харесвам розовото , особено като накичат всички момиченца в розово, а има тооолкова други хубави цветове!

Аз както си седя на бюрото в офиса и бебко ме рита цяяял следобед. Не се спря. Толкова ми е миличко и само се чудя какво ли толкова прави там вътре в тъмницата  Laughing Така искам да го гушна!!

# 155
Пак съм изпуснала доста  Confused
И аз минах Феталната, беше много приятно да го видя толкова реалистично  Hug

Исках да питам момичетата, които пият магнезии, как го вземат и колко време трябва? Моля, споделете, че забравих да попитам лекаря си, а ще ходя пак чак след месец.

# 156
  • София
Аз пък си харесвам розовото и съм обличала Ади в розово. Обаче почти всички дрешки й бяха подарък и следователно повечето розови, за това аз като купувам гледам да е различен цвят. Но да ви се оплача как веднъж малката беше облечена в зелено гащеризонче, с лилавата количка, розова шапка и в магазина й казаха - какъв е сладур! Е, явно някои хора възприемат момичетата, само ако са в розово  Mr. Green

# 157
  • София
за да не пропусна, за ходенето в ТК ако искате да е за 19 март имам предложение да се запишем накуп, хем ще се видим. за тази цел, ако някоя реши (аз лично утре ще съм на зор, но ако кажете, мога и аз), та да ни организира всички, които искаме и да звънне утре с имената на всички, ок ли сте?
ако да, и ако sweetpie  съгласна, да си пуснем на нея имената на лични и да ни запише?
или?
аз ще тръгвам и може би утре рано сутринта ще вляза в тема да проверя, пишете с болд за това ходене, става ли, че да го видя Grinning

честити розови гащи
на мама сънчо и на libellule  bouquet

честита синя новина на samsara_88   bouquet
♥Elfita♥ по идея на Lady april аз си харесах baba sling, не се връзва и е по-функционално според мен от кенгуруто. пусни го в гугъл като "baba sling", даже има и филмче как можеш да го носиш Hug

# 158

Исках да питам момичетата, които пият магнезии, как го вземат и колко време трябва? Моля, споделете, че забравих да попитам лекаря си, а ще ходя пак чак след месец.
Аз пия магнерич 3х2, за да нямам контракции. Simple Smile

# 159
Very me, да ти кажа не се бях замисляла, специално за кафето не съм чувала, че трябва да се избягва при кърмене. Много искам да успея да кърмя, така че ако кафето пречи, въобще няма да се замисля да го спра. А пък за сега по-скоро се чудя дали е защото не му харесва или защото му харесва  Simple Smile  newsm78  Simple Smile
MAMA SANCHO, разбира се, че можеш да обличаш момиченце в синьо. Аз също никога не съм харесвала розово. Малко ще ти е по-трудно, поне в началото, защото поне за малки момиченца масово всичко е розово. Аз като купувам подарък за дъщеричката на брата на моя ММ винаги търся и взимам  я шарено, я бяло, я червено, лилаво, но никога розово, въпреки че те я обличат не само, но доста в розово, просто не ме грабва този цвят. Като забременях се чудех какво оправдание ще си търся да им отказвам да взимам дрехите, които пазят отпреди, ако се окаже, че и нашето е момиче    Joy     .

# 160

Аз пия магнерич 3х2, за да нямам контракции. Simple Smile

lokosff
,  Магнерот 3х2, от около месец и половина. Едва ли ще ми го спрат въобще. Спазвам да е на мин. 2,5 часа от приема на желязо, по възможност дори на разстояние от 3 ч от него.

# 161
За посещението ТК аз съм ок ще звънна да ни запиша, който желае да ми пише на ЛС. Давам срок от три дни за събиране на данни считано от утре, че някои не влизат всеки ден и след това ще се обадя.

# 162
  • Там някъде
Малеееее колко сте бързи - изпуснах ви за 4 дни и цял ден не мога да наваксам!
Елпет, аз съм адски "ЗА" посещението в ТК, но точно на 19 март не мога. Ако обаче има момичета, на които също не им е удобна тази дата може да организираме нещо за април? Зная, че е още далечко, но все пак предлагам.
Diana_hv по въпроса с помощта след раждането - аз още по Коледа заявих и на майка ми и на свеки, че не искам да идват да ми помагат и ако толкова се наложи ще се обадя да искам помощ, но да не си правят никакво разпределение по седмици без мен. Зная че си е до човек, но аз съм от хората, които като му дойде някой в къщата (дори собствената ми майка) искам да се чувства комфортно, да бъде обгрижен и за мен това си е ангажимент. Таткото ще си пусне отпуск след като ни изпишат, а после ако не мога да се справям сама ще искам помощ.
Момичета, в неделя бях на страшно интересна и полезна (за мен) лекция за кърменето. Безплатна е и се провежда в шоурума на магазин Ивентас на Симеоновско шосе (София). Води я Елена Василева и според мен е много издържана лекция. Ако някоя се интересува зная, че там редовно се провеждат такива лекции и има информация в страницата им във facebook, а и не вярвам, че ще откажат информация по телефона - адски любезни са.
Честито на майчетата разбрали пола  bouquet

# 163

Аз ще пия магнерич така поне до 7-мия, после 3х1, така каза док.
А това желязо как се изследва? Отделно ли се пуска? Аз питах в лаборат. предния път, казаха щом ти е ок хемоглобин, няма нужда от желязо да се пуска newsm78

# 164
petya_petya те почват да риткат от кафе, кола, шоколад, защото се енергизират и те. Като се поуморят-спират. Аз пък имах обратния проблем наскоро. Наложи се да пия противоалергичен препарат от който само ми се спеше. Спрях да усещам бебетата, стана ми жал и на третия ден на своя глава спрях препарата.
Мами с розови щъркелчета, по повод на разговора за розовото, ето тук един линк с мноого сладки роклички за малки бебки, всякакви цветове разбира се /аз от половин час плакна окото/ е, има и за господата естествено Winkhttp://carnivalkids.com/BEBE_MOMICHE_Roklya/0/1/70/7.html
Аз съм почитателка на лилавото и мойта мишка ще я снабдя с виолетово креватче , предполагам и повече такива дрешки ще й зимам. Малкия задължително в синьо-заради Левски Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт