Баба Марта е на прага, за юлските бебоци мартенички стяга - Тема 10

• 29 913
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Като четох за това бебче от Стара Загора ,как му изгоряла кожичката от солта при къпане и ми стана мъчно за него . Sad Майките с едно или две бебчета да кажат ,слагали ли са във водата на бебето си  при къпане   сол?
При момчетата пък е другия вариант ,все във синъо Wink

# 166
Като четох за това бебче от Стара Загора ,как му изгоряла кожичката от солта при къпане и ми стана мъчно за него . Sad Майките с едно или две бебчета да кажат ,слагали ли са във водата на бебето си  при къпане   сол?
При момчетата пък е другия вариант ,все във синъо Wink
Аз никога не съм слагала сол. Знам, че само "джипситата" солят, заради силната миризма. А със шампоан от самото начало ги къпех, не както чух по тв 10 дни само с вода. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 167
Мами, не знам как, но винаги ви изчитам хаха
Много се радвам за тези, който вече си знаят пола на дребосите. Не знайно защо на моменти ми е любопитно, на моменти хич. Само ще знам и ще казвам на хората-нищо друго. За пазаруване не мисля още.Представям си как ще купя нещо и ... тва е хаха

ПИЕ МИ СЕ КАФЕ!!!! ПОСТОЯННО!!! Позволявам си едно сутрин и най-много едно по обяд, но ИСКАМ ОЩЕЕЕ! По принцип си го обичам ама чак пък толкова...

На ФМ съм на 7.03 - Броя дните- честно!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 168

Аз ще пия магнерич така поне до 7-мия, после 3х1, така каза док.
А това желязо как се изследва? Отделно ли се пуска? Аз питах в лаборат. предния път, казаха щом ти е ок хемоглобин, няма нужда от желязо да се пуска newsm78

радвай се тогава ! щом хемоглобина ти е в норма няма нужда от медикамент желязо, това което си набавяш с храната, е достатъчно. При мен е 104 при мин.норма 120, затова ми изписаха Феро-Фолгама 2х1. Откакто го почнах се боря със запек...

# 169
ПИЕ МИ СЕ КАФЕ!!!! ПОСТОЯННО!!! Позволявам си едно сутрин и най-много едно по обяд, но ИСКАМ ОЩЕЕЕ! По принцип си го обичам ама чак пък толкова...
Пий си, поне сега има без кофеин хубави кафета. И аз понякога пия по две.   Hug

# 170
Мами, моля за съвет и помощ!!
Прибрахме се от пазар преди малко, изядох един сладолед по пътя и сега изведнъж ме заболя мн корема. Не съм имала болки досега и не зная нещо може ли да се пие или лежа и стискам зъби да мине?!  Confused

# 171
Прибрахме се от пазар преди малко, изядох един сладолед по пътя и сега изведнъж ме заболя мн корема. Не съм имала болки досега и не зная нещо може ли да се пие или лежа и стискам зъби да мине?!  Confused
Лежи и не ставай докато не ти мине!Може да пиеш ношпа или бусколизин!

# 172
Прибрахме се от пазар преди малко, изядох един сладолед по пътя и сега изведнъж ме заболя мн корема. Не съм имала болки досега и не зная нещо може ли да се пие или лежа и стискам зъби да мине?!  Confused

Ама корема ли те боли или имаш контракции. Можеш но-шпа, спазмалгон също може.

# 173
Еха най-после и аз съм тук и ви изчетох всички щъркелчета са добавени  Mr. Green
Сега да кажа и аз вече 100% момиче, аз така се бях притеснила да не кажат този път момче  Mr. Green момата върви много добре в горна граница на теглото сме 492гр. малка тулумбичка  Heart Eyes имаме си клип, но чакам ММ да се прибере и да го гледаме. Гледаха всичко сърце, гръбнак, крачета ръчички, плацента оклоплодни води, артерии всичко е ОК.
Относно розовото направо се изприщвам като го видя и предимно всичко все розово, а много харесвам лилаво даже на сватбата ни беше акцент лилавото. Така че и аз гледам други цветове да са, но още нищо не сме купили за бебка  newsm78
Честито на всички узнали пола на бебчетата!
Относно помощта и аз съм на това мнение че не искам никой, защото много мразя някои да ми се бърка в нещата, но майка ми от сега си е писала отпуската за юли месец  Crazy

# 174
  • Там някъде
А до колко но шпа на ден е позволено newsm78 И аз имам болки ниско долу, пих едно към 18,00, но нещо не минават и се чудя да пия ли още едно хапче и да лягам? Досега повече от едно но шпа на ден не ми се е налагало...

# 175
А до колко но шпа на ден е позволено newsm78 И аз имам болки ниско долу, пих едно към 18,00, но нещо не минават и се чудя да пия ли още едно хапче и да лягам? Досега повече от едно но шпа на ден не ми се е налагало...
След трансфера доктора ми беше изписал 3 пъти по 2 ,така че няма страшно да пиеш и 2 на веднъж.

# 176
Mami vie kakvo piete za kiselinite Simple Smile

# 177
 lokosff безкофеиновото си не е кафе  Twisted Evil
Не се зачита  Laughing

# 178
Еха най-после и аз съм тук и ви изчетох всички щъркелчета са добавени  Mr. Green
Сега да кажа и аз вече 100% момиче
Честито, Миме, чудесна розова новина. Благодарско за всичко, което правиш за нас bouquet Hug

# 179
Пий си, поне сега има без кофеин хубави кафета. И аз понякога пия по две.   Hug

да ви кажа аз не бих пила безкофеиново - чувала съм, че има някакъв химикал в него - при начинът на обработка на зърното преди смилане се използвал. по-добре нормално кафе.

Общи условия

Активация на акаунт