Баба Марта е на прага, за юлските бебоци мартенички стяга - Тема 10

• 29 844
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте мили мами! За сега се ориентирам, но скоро ще се включа  Grinning

# 451
Kой каза, че спорта и плувнето били за деца над 3,4,5г???
Има плуване и гимнастика за бебета  smile3534
Моят син от 3годишен ходи на народни танци и англииски, а сега се записахме и на плуване Simple Smile до ските все не стигаме  Crazy а много ми се иска
Сиси: Момичетата вече са ти дали точните съвети. Стискам палци всичко да е наред и да не се разболееш и ти.
Мони лек път, весело изкарване и приятно пазаруване  Hug
Мен днес си ме попридърпваше корема ниско долу и по едно време ходех в г-образно положение, изпих 2 но-шпа и го ударих на мързел. Сега съм по-добре, но май няма да ми се размине болницата с тази бременост
Моята девойка искам да я направя голяма фръцла-много обичаммммм  Heart Eyes
Здравейте мили мами! За сега се ориентирам, но скоро ще се включа  Grinning
Добре дошла   bouquet Кажи поне термин и нещо за себеси да те включи мимето на 1-ва стр.
Само да вмъкна,че се промъкнах в мартенската тема(понеже моята приятелка ще ражда март) и те са изписали до сега 7 теми, а ние до Юли не ми се мисли  ooooh!

# 452
  • Пловдив
mur_2 добре дошла при нас   bouquet

# 453
Тъкмо се чудех къде да си впиша термина и аз да изляза в онзиии дълъг списък с мами. Терминът ми е на 27.07.2014 .  Първа бременност и се подготвям за най-големият ми изпит да го звема с отличен. Да съм добра мама, За сега докторите казват, че ще е момче. Аз имам готово име и за момиче ..ако ме изненада Simple Smile

# 454
Monik@ лек полет и приятно изкарване  Wink Добре дошли на новите мамчета   bouquet
Аз да се похваля с първата покупка на нашата бебка  4470 Една приятелка ми каза, а и тук прочетох, че е хубаво да е шапка ( аз си поръчах две)  newsm78, според едни за да излезе бебка по - лесно, или според други за да е умна  Grinning Като ги получих днеска на работа така се развълнувах и ми стана едно такова миличко. Сега стоят на масата в хола и с ММ само като ги погледнем и се разтапяме  sohappy

# 455
  • Телиш/Плевен
Monik@, лек полет и от мен и да си изкарате незабравимо! Hug

mur_2, добре дошла и леко бременеене до края! welcome preggo

Честито на мамите, узнали пола!  bouquet
Иии лека нощ от мен, тумбачета!!! Hug

# 456
Ей, тумбачета ЧЕСТИТА БАБА МАРТА Пожелавам ви да сте здрави,румени,червени и винаги засмени на вас,вашите бебчета и семейства  Hug
Лека нощ от мен  newsm46

# 457
  • Варна
Добро утро! Честита Баба Марта! Да сте весели и засмени! Много здраве и късмет!  Hug
mama@cvety в старата ми отчетна сме изписали 19 теми докато родим. После още 20.  Laughing
Monik@ пуу да знаеш как ми се лети и на мен. Планирах да си направим една екскурзия това лято, ама няма да е явно това.  Laughing Лек път и се забавлявай!  Hug
mur_2 добре дошла!  welcome

# 458
Честита Баба Марта пупета! Бъдете румени, засмени и от любов и здраве озарени.
Благодаря за посрещането. Но още не мога да се ориентирам къде да си задавам въпросите и как да си я следя тази тема, че те са много, но не всички са актуални  newsm78

# 459
  • Бургас
Добро утро, дами!
Честита Баба Марта!
Искам да Ви почерпя днес по повод рождения ден на моето голямо момче, което навършва 9г.

# 460

Честит рожден ден на твоето момче *Lilac* !Да е жив и здрав!

# 461
  • Пловдив
Честита баба марта момичета   bouquet
Живи и здрави,вие и семействата ви  smile3525 newsm51

# 462
  • Телиш/Плевен
Честита Баба Марта, тумбачета! Hug

*Lilac*, да ти е жив и здрав синът! bdbaloni

# 463
Добро утро!
Честита Баба Марта!
mur_2, добре дошла и леко бременеене 55
Lilac, да ви е жив и здрав рожденика newsm59
И ако времето беше слънчево, всичко щеше да е супер Hug Hug Hug

# 464
Chestita baba marta! Da ste jivi i zdravi i vie i vsichki pokrai vas!
Momicheta da vi pitam 2 neshta:
Predimno vecher korema mi stava po- tvard, chudia se dali tove e normalno i
Drugoto e che veche mesec ne moga da si sedia na dupeto ne znam dali e nerv ili neshto drugo no kato posedia malko i pochva ujasno da boli Sad((( a pri niakoi sedalki me zaboliava vednaga:(((((((
Dali niakoi se e sbluskval s takuv problem?

Общи условия

Активация на акаунт