Баба Марта е на прага, за юлските бебоци мартенички стяга - Тема 10

• 29 796
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Авенсис, страшното е минало, дано да се оправиш бързо с лекарството. Praynig
Понеже сериозно се обсъжда циститната тема, аз съм имала и горе-долу знам какво е. От  иизвестно време имам едно усещане, дето не е точно като при цистит, ами като пишкам и после си чувствам вътрешностите като изстискан чорап Embarassed. Не знам дали става ясно, но някой да знае дали това е белег за някакъв проблем newsm78

# 631
Момичета сега в 11 часа съм на преглед, дано всичко е наред и да разбера пола. И така ми е щръкнал корема, кантара най - накрая мръдна +2 кг.но това е така защото правих едни кремвиршки:-D. ХАЙДЕ до после

# 632
Здравейте тумбачета  Hug
Да ви честитя трети март на патерица  Embarassed
Гледам много хубави колички сте обсъждали, особено лилавите- и аз искам лилава,но си имам зелена, здрава от баткото и май няма смисъл да купувам Sad
Гледам доста мамчета има пак с болешки... бързо да се оправяте,ей   bouquet
Момичета сега в 11 часа съм на преглед, дано всичко е наред и да разбера пола. И така ми е щръкнал корема, кантара най - накрая мръдна +2 кг.но това е така защото правих едни кремвиршки:-D. ХАЙДЕ до после
Сигурна съм,че всичко ще е наред,УСПЕХ и да се похвалиш с щъркелче  Hug

# 633
Здравейте,има ли някоя мама с повишени левкоцити в кравта???

# 634
Момичета, не можах да изчета всичко, но видях, че сте обсъждали колички  1stroller
Имам едно питане. Харесах си една количка в интернет, но по магазините, които съм обикаляла я нямаше да я видя как е на живо. Дали някоя от вас знае в кой магазин мога да я намеря. Слагам двата цвята  Grinning

https://www.google.bg/search?q=kinderkraft+6&tbm=isch&tb … .html%3B600%3B600

# 635
Момичета, не можах да изчета всичко, но видях, че сте обсъждали колички  1stroller
Имам едно питане. Харесах си една количка в интернет, но по магазините, които съм обикаляла я нямаше да я видя как е на живо. Дали някоя от вас знае в кой магазин мога да я намеря. Слагам двата цвята  Grinning

https://www.google.bg/search?q=kinderkraft+6&tbm=isch&tb … .html%3B600%3B600

И аз й хвърлих око,но никъде не я видях наживо...а из интернет няма много мнения.Някой ако има впечатления-да казва:)

# 636
  • София
Много ми хареса въпроса коя е удбната количка, съобразена с градския транспорт Laughing. Ами от опит, никоя  Mr. Green. ...
И тежко й горко след поредицата безсънни нощи които сте прекарала и обилното препотяване в опити да натоварите 10 килограмовата количка+ 7/8 килограмовото бебе и разбира се немалкото багаж в коша, защото нали всички искаме големи такива....

Иначе казано: Избягвайте Mr. Green

О, колко окуражаващо  Rolling Eyes Май ще трябва да послушам ММ и да се примиря с мисълта, че с количката ще обикалям само квартала Blush
Момичета, имате ли препоръчан педиатър? Какви са вариантите за София - Младост или наоколо?

# 637
  • Пловдив
Avencis честити розови гащи много се радвам че всичко е наред при теб   bouquet
лек ден на всички   bouquet

# 638
  • Телиш/Плевен
Avencis, дано хапчетата помогнат. И честита розова новина! newsm51

mama_angel, У С П Е Х!!! Flowers Four Leaf Clover

Хубав ден, тумбачета! preggo Hug

# 639
# 640
Авенсис, сега всичко ще се оправи  Hug Кой антибиотик ти изписаха? Да те подсетя, ако не си си взела да си купиш задържително вит. В-комплекс и някакъв пробиотик /аз лично съм за лактофлор, защото е с нашенски щамове лактобацили/ Хайде почивай си сега  Wink

# 641
Laughing Това е революционно! Като пелените от плат, на които една млада майка наскоро се удивляваше  Laughing От друга страна е и тъжно-начина по който прогреса ни откъсва от природното и натуралното, кара ни да го приемаме за лукс и дори да си плащаме за него..

# 642
  • Варна
bebe2  Joy Joy Joy Ама толкова добре си го описала, че ако някога съм си мислила да ползвам градски транспорт ей сега вече се отказах. Ее то човек ако не му пука и гледа от към веселата страна, няма проблеми. Майка ми ентусиаст наскоро решила за сефте да повози сина ми на автобус. Вече без количка и на 2г.4м. му е било много интересно. И сега като види автобус ми разказва баба му къде го водила.  Heart Eyes
АVENSIS дано да ти помогнат всички лекарства. Вярвам, че е по-малкото зло. Хайде честита розова новина! Пък на мъжо ти му спретни една розова вечеря и после ще разказваш. Ние този път пола го разбрахме така - лягам аз за преглед(оплаквам се само от болки) и доктора слага ехографа и вика "бебе момиче?" - "аа викам не знам, тука вие ще кажете".  hahaha
Относно лилавите колички - ето тази ми е много на сърце как изглежда.
Аз сега стигнах до закуската и кафето. Понеже очаквам неочакваното след новините от яслата тази сутрин(имат в момента три деца с варицела), та не се знае докога ще разполагам с времето си през деня и днес от 9ч по задачи - местни данъци и такси, пазар, сега планирам да напиша и данъчната декларация на ММ и в най-скоро време да я внася. Ако има някой "младо семейство" с ипотечен кредит да не забравите да се възползвате от данъчното облекчение.  Wink

# 643
Може ли някой на кратко да разкаже за това облекчение? Praynig

# 644
  • Варна
Тук можеш да прочетеш http://www.nap.bg/page?id=245. Накратко със сумата на платените през годината лихви ти намаляват данъчната основа и оттам дължимия данък. В нашия случай ще ни върнат 277лв надвнесен данък, тъй като сме платили 2 777.99 лв  лихви по ипотечния кредит (с тази сума намалят ДО, оттам дължиш по-малко данък, който е 10% ). Peace Дано съм го обяснила добре.  Crazy

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 13:06 от MiRa^

Общи условия

Активация на акаунт