Това пък защо
Майка ми има две дъщери, но повярвай ми задминала е половината свекърви в темата. Много й се дразня и я навиквам непрекъснато, ама не разбира. Само един пример. Изписали сме бебето от болницата предния ден и чакам вкъщи педиатърката да го види. Не малко, че и сестра й ми беше тръснала на главата (двете са един дол дренки), но и се навряха и двете при бебето в стаята докато лекарката го преглеждаше. Няма лошо, но тя като ми обяснява нещо, не я оставят да говори с мен, а непрекъснато я разпитват. И то за неща, които на мен са ясни и се опитвам да й задам въпрос, който на мен ми е на дневен ред. Леля ми много надълго я разпитва какво против има мастта за мазане
Откъде у лекарката такова търпение не разбрах, аз го нямах. Нагоних ги, че да се разбера с жената и да я питам каквото имам и тя да ми каже каквото има.По-лоша съм и от снаха
На всичко каквото се дразня у майка ми бих се дразнила и на свекърва. За това обикновенно казвам "родителите на двойката". Грубо вмешателство в което и да е семейство обикновенно е това, което най-много ме дразни. И бъркането за отглеждането на детето. Това, че е майка на някой от двамата, не я прави автоматично права.

Гледай си детето, както ти си решиш и хич да не ти дреме от разни доброжелатели. Как пък по интернет познаха какво е точното състояние на нещата не мога да разбера. Сигурно не съм дорасла, но и аз ще стана свекърва един ден ЖЗ, може пък да ми дойде акъла в главата