Докато бяхме на 2-ка мислех, че причината може да е в това, че са й умалели, но сега и с 3-ката се случва. А преди малко докато сучеше в класическата поза, не знам как, но като се изпишка и двете бяхме мокри. 

Направо не знам как си била адекватна в такъв момент, аз сигурно бих припаднала. А ти и самичка?? Наистина УЖАС!
Дано никога не се повтаря и дано подобно нещо не се случва нокому!!

.Оказах се с мастит
.
.Гърдите ми не са били препълнени,даже точно обратното,млякото едвам му стигаше да се нахрани.Лекарката каза,че ако не мине до 24 часа с топли компреси трябва да пия антибиотик
.Аз обаче не се подобрявам,даже ми се появиха бучки
.
.Оказах се с мастит
.
.Гърдите ми не са били препълнени,даже точно обратното,млякото едвам му стигаше да се нахрани.Лекарката каза,че ако не мине до 24 часа с топли компреси трябва да пия антибиотик
.Аз обаче не се подобрявам,даже ми се появиха бучки
.
)Обикновено се събужда през час и половина яде за 10 минути и на 15-тата сме по леглата и двамата до следващото ядене.

и айде вкъщи за ядене и докато кача количката да го нахраня ,да се намотаме и ме домързява пак да свалям и..хамалогии.Незнам вашите чеда как са и по колко спят навънка,обаче нашия не признава навън или вкъщи.
изписаха ни адвантан и после А Дерма.
Я кажи бебето ли си записала за ясла?От сега? 

Не се шашкай!
Аз всеки ден по време на душ в банята,когато съм насапонисана с душ гела правя хубав масаж на гърдите. Много е яко..сащото се плъзга и е супер удобно пък и напипваш всичко....
Откри, че може да гука и да се смее, и кеф голям! От 2 до 6 си гукахме буквално
Правих няколко опита да я оставя сама и да си легна, но без успех.. Искаше компания детето.
Та сега да използвам "намалението" и да дремна един кокоши сън!

,но пък на бебо му излязоха пъпки по лицето .Нямам представа от какво са,не съм му давала нищо ново,нито съм го мазала с нещо различно от до сега.Добре,че не започнах да пия антибиотика,защото щях да реша,че са от него пъпките му.
Препоръчани теми