Отговори
# 645
Ето ме, Ив Минче, не съм се загубила! Имам поправка в събота, но и не съм още седнала да уча, ами миткам с часове по улиците с Калима, а днес видяхме и Кайлис! Дано да не съм си простудила детето на вятъра днес, макар че беше топло. Иначе не пиша, защото няма нищо ново при нас.

Никито, браво за отличните резултати на бебка!!!

Панди, завид за килограмите!

Ив Минче, супер, че сте се намерили в големия Лондон и браво за разходките, че то там всички знаем, че лятото е в четвъртък  Mr. Green, а когато се падне събота и неделя - купони вдигат!

Ронкис, браво, че бързо сте се отървали, а за другите проблеми - доста са ти се струпали, дано да се свършват вече!

Аз пък намерих едно компромисно решение за моето непрекъснато ядене, особено на сладко - пристрастих се към сушените плодове и те успяват да ми притъпят желанието за захар. А дано да има някакъв ефект.

# 646
  • София
ell_83 изобщо не мога да си организирам времето. Добре,че днес майка ми дойде в къщи и то защото трябваше да водя баща ми във ВМА та остана с децата. Дейвид не отиде на у-ще,защото представете си как майка ми ще вземе количката и бебето и с тях ще пресече улицата,че да вземе детето от у-ще  Tired Та добре,че беше ВМА та тайно успях да открадна 1 час време за зъболекар. В къщи е пълен хаус. Итън все на ръчички ,адски е кисел. ooooh! Не мога да сготвя,а камо ли да изчистя.Но утре се захващам ако ще и да умра. Трябва да изчистя и да наготвя.
Q_A давам фунгостатина след всяко хранене. Ядеме АМ,давам вода и след това лекарството. С пипетката (пълна) обличвам езика и отстрани на бузките(между небцето и бузките). Голяма гадост е за него,много се мъчи до като го глътне. Ама лелеее колко са умни бебетата,не го гълта лесно,държи го в устата и се мъчи да го изплюе  Laughing Rolling Eyes Но аптекарката ми каза да не обтривам лекарството с марля или друго защото нещо там се неотрализирало от съставките му.
tonniny аз моя глад за сладко засищам с един цял шоколад  Crazy

# 647
  • София
Elg, колана съвсем обикновен от аптеките ли е за 4-5 лева?
Чета, но не ми се пише. Няма какво. Моите постове са дълги и скучни.
Поздрави на всички.

# 648
Ето ме пак Simple Smile

Забравих да кажа за заглавието на новата тема - Много е готино Wink

Фейсче, хич не са ти скучни постовете, да знаеш...Аз лично ги чета с интерес Wink

Коте, въпрос : Има ли някакъв минимум дни преди ваксинация, в които детето трябва да е напълно здраво? Ама и аз как странно го задодох...., дано ме разбра Wink

Панди, браво на теб за килограмите coolcool. Радвам ти се  Hug

Ронкис, много тъпо с тази млечница, но супер, че сте я преборили бързо Peacesmile3501  и за зъболекаря

Тонини, късмет със сушените плодове. Измислила си супер заместител - полезен и вкусен. Не се отказвай и късмет на поправката

Никито, браво на бебка - и за килограмите, и за усмивките. Няма да се поддаваш на емоции да контролират  апетита, че тогава става страшно Wink

Зузи, за люлките - имаш ли някакво ограничение в бюджета ? Питам, защото има и от 120-130 има и от 300-400...

Май още щях да пиша,ама не се сещам
 Hug на всички

# 649
Добро утро момичета,

Много ми се спи!Това натрупване на неспане,по около 4-5 разпокъсани часа,направо ми разказва играта.

Zuzi79, и аз съм без кръст,направо ми изтръпва областта в кръста и болки навсякъде Naughty.
Бейбифейс,толкова ми харесват постовете ти,толкова искам и на живо да се запознаем,ще стигна аз до южния парк,рано или късно!Реших днес да поръчам в най-близката ни аптека Ентерокинд и да пробвам!Ние вчера не излизахме заради гадния вятър,тук в Карпузица/Княжево сякаш беше и по-силен заради планината,но не се издържа и днес сме навън на всяка цена!
Ще пробвам и аз трика със сушените плодове,че ставите на колената ме болят от тия пусти килограми, има ли някой друг с такова оплакване. Това се появи след раждането,защо и аз не знам.Абе ужас, а цикъл още нямам,макар че почти не се кърмим.....до кога ли....

Да завърша все пак с положителна нотка, като ви пожелая лек и безпроблемен ден,пълен с усмивки и кротки бебоци!  bouquet

# 650
aneli_7, не ми се дават повече от 200 лв, защото не знам дали ще стои дребната там, а и като гледам как растем, вероятно вече минаваме 6 кг и няма дълго да се радваме на люлка, която е до 9 кг примерно Mr. Green Гледах люлка на Cangaroo, но не знам дали вършат работа Thinking

eli_83, ние минахе и през Ентерокинд, но не ни помогнаха..изобщо сякаш нищо не помага, освен люшкане, ш-ш-шшшшъткане, милване и търпение Whistling При нас коликите сякаш позатихват, вече се присвива все по-малко  Praynig

# 651
зузи, нашата е на е на кенгуру, много е хубава, седи в нея , ама по половин час будна, а ако спи, може и повече, ама то ако спи, може и в леглото Mr. Green
елл_83, аз, аз имам болки в коленета и тазобедрениете стави, освен с килата , си го обяснявам с това, че покрай кърменето много седя по турски и всичко ми се схваща, особено, като реши да суче често ...

# 652
aneli_7, не ми се дават повече от 200 лв, защото не знам дали ще стои дребната там, а и като гледам как растем, вероятно вече минаваме 6 кг и няма дълго да се радваме на люлка, която е до 9 кг примерно Mr. Green Гледах люлка на Cangaroo, но не знам дали вършат работа Thinking

Зузи, не от личен опит, но от една позната знам, че за нейното дете тази люлка е вълшебна http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6810&cat=153. Никъде не се кротва освен там , та не пречи да опиташ Wink...пък чудеса се случват не само по Коледа  Heart Eyes

# 653
тонито7, мисля че Мишле беше дала съвети за оригване. Аз ползвам един от нейните. След като накърмя малкия го оставям да полегне за мъничко и тогава го оригвам. Като го изправя или му потупвам лекичко гръбчето или му протривам гръбчето с въртеливи движения. В 90% от случаите ми се оригва в останалите 10% просто дълбоко спи и няма шанс да се оригне.

# 654
и аз към кангару съм се запътила, дано не сгреша Mr. Green Благодаря ви! Hug

# 655

Зузи, не от личен опит, но от една позната знам, че за нейното дете тази люлка е вълшебна http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6810&cat=153. Никъде не се кротва освен там , та не пречи да опиташ Wink...пък чудеса се случват не само по Коледа  Heart Eyes

Нашата е такава, но не е много почитана в будно състояние. Върши работа само ако сложа бебето полузаспало Peace

# 656
Здравейте,
Илиян спи, аз плета, скука:-)

Кайлис ти как си с болките? Бях се присетила и за вените, по- добре ли си?

За разкрасителните процедури- и аз днес се епилирах, утре пск. Но маникюр и вежди всяка седмица ги правя.

Панди, мерси за пожеланията.

Ронкис, да се оправяш бързо. А ти защо работиш?

Зузи, аз имам люлка от каката, тя си отвисяваше там, сага Илиян не я иска. Пускам и нея да се продава ( леко разчиствам в нас).Има ли къде да пробваш преди да я вземеш

Фейс, да обикновен е колана. И пиши де, четем те Hug

# 657
mandarinkata благодаря ти за включването по въпроса ми Hug,при нас проблема е не само в пъпчиците, но и 2,3 лишея ( пак по лицето ), за които ми даде рецепта с това elkom за което споменавам, та разбрах, че е прекалено силно за 2месечно бебе...а педиатъра го изписва, което ме кара да подлагам всичко на съмнение и допълнително проучване Tired Препоръчаха ми да пробвам с преварен зехтин, но и все пак ако не се получи дали да го приложа еднократно.. newsm78 на едно от тях се получава като екземка..та ако някой има опит с това лекарство Rolling Eyes
Лека и спокойна  Hugвечер на всички

Здравейте, mandarinkata и svetla ние също имахме проблеми с кожата на лицето, а в последствие и по тялото, че даже и по главата се появиха пъпчици. Започнахме да мажем лицето с Адерма, тялото също можем с Адерма, но едното е крем по гъст-за лицето и другото е лосион-по леко за тялото и накрая косата я мажа с преварен зехтин-на етикета на който пише че става и за козметика.
 Освен това къпем косата отново с Адерма а за тялото във водата слагаме на Topfer течна добавка за вана с трици.Резултата е че всички пъпки постепенно завяхнаха и сега е напълно чистичка  newsm44

Незнам при вас дали е същото, нашето го изкараха атопичен дерматит.Също незнам дали на вас ще помогне, но вярвам че няма да навреди, а и при нас незнам кое най много е помогнало.
 Според мен не е нужно да се ползват силни лекарства с кортикостероиди  Hug

Не  са ни слагали диагноза, директно ми да де рецепта с това мазило. Имам племенница на 10 с атопичен дерматит и знам, че ползваха на Адерма продуктите, сестра ми много ги хвали, само дето проблема се оказа в по тежка форма и сега с по силни лекарства третират.
Благодаря ти за съвета,  ще го изпробвам, както си го описала Simple Smile не се сетих да пробвам с Адерма, карам на варианта с преварен зехтин от два дни, но едва ли ще е достатъчно.
 Hug

# 658
Елг, няма къде да пробвам за жалост, но мисля, че ще й хареса, понеже снощи мъжа ми я сложи в коша за кола и я залюля на ръка, а тя се унесе почти моментално Shocked Поне ако не друго, ще се радва на въртележката и ще имам още 10 мин, в които не е в ръцете ми Joy

# 659

eli_83, ние минахе и през Ентерокинд, но не ни помогнаха..изобщо сякаш нищо не помага, освен люшкане, ш-ш-шшшшъткане, милване и търпение Whistling При нас коликите сякаш позатихват, вече се присвива все по-малко  Praynig
аз за люлката също бих те посъветвала ако имаш от кой да вземеш назаем да пробваш дали ще седи. На мен ми дадоха да ползвам на fisher price на батерии с мелодии, в началото по 5 мин едвам се задържаше, сега за една прахосмукачка става LaughingОбаче определено си е разход за експеримента само. И ако си задържи вниманието и се заседява, пак за нова ми се струва излишен разход, даже и в продавалника можеш да си потърсиш Simple Smile Но сутрин за по 20 тина минути на мен си ми е направо спасение Peace

Общи условия

Активация на акаунт