Не сме сменяли нищо оттогава, а миналата седмица той имаше сериозен запек заради едно друго мляко.
Ако издържа две-три седмици ще споделя дали има резултат 

! А колегите ми звъняха за някакво събиране - много смешно ми стана колко няма да ми повярват на оправданието, че видиш ли баш тази вечер съм н аконцерт и не мога да отида да ги видя
То истината понякога е най- не за вярване 
)

. Тези дни ще си купуваме кошара като ходим на гости на бабите и дядовците да има къде да спи малчо. На повечето описания пише лесни за транспортиране. Някой има ли опит в това отношение?Да не вземе да се скапе на третото сгъване-разгъване,защото все пак родителите ни живеят в различни градове или ще се наложи да взимаме 2?
-не ми се иска много много... 

Освен това ще водя преговори с доки да й сложи едната ваксина като навърши 3 месеца, дано успея да я "успа" 
Та сега чакам социални да ми тропнат на вратата и да ми търсят отговорност 
Аз например днес върнах бебешкото кантарче, което ползвах над 2 месеца, чудна работа ми свърши. Има един сайт - бебенаем - разгледай го, може да ти е полезен. Казвам ти това, т.к на каката й бяха подарили супер хубава и скъпа кошара с разни екстри....еми не искаше да седи в ния и се оказа ненужна скъпа вещ.
Даде ни и направление за ортопед. Да попитам майките от Пловдив за някой добър? Педиатърката ми препоръча д-р Димов в Тракия. Някой да знае нещо за него? Ако няма други предложения при него ще ходя.
-не ми се иска много много... 

.
днес бяхме при педиатър и ни каза, че не е страшно че езика е бял, но ако се влоши ще направя като теб.
не се сетих да пробвам с Адерма, карам на варианта с преварен зехтин от два дни, но едва ли ще е достатъчно.

Тя си беше яла добре от шишето, което ме зарадва, защото сестра й отказваше.
Вече съм доволна да се добера до компа веднъж на пет дни, и то за сметка на съня
Гледам, че не сте изписали света, явно не съм само аз...
Предпочитам да пазя с дълбок сенник/шапка и т.н.
Естествено не се получава всички всеки ден, но винаги сме поне няколко. Заповядай.
А погача в парка звучи супер! 

Препоръчани теми