Избор на сушилня - 5

• 475 307
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 1 680
  • София
И аз да се изкажа Wink Имам Миеле от няколко месеца и си е малко шумничка. Гледаме телевизия в стаята, където е сушилнята и понякога ме дразни тракането на копчета и ципове. В интерес на истината, очаквах да е доста по - тиха.
 Имам и поставката за сушене на обувки. Имайте предвид, че има поне 2 модела поставки и не са универсални (не съм сигурна, но не мисля, че ще стават за други марки. Иначе върши идеална работа за обувките.
Снощи промених настройката за мека вода. Досега не бях го правила. Благодаря на момичетета, които ме отговориха на питането...  bouquet Дали има някаква разлика, ще разбера след няколко цикъла ( до сега беше добре, надявам се да стане още по - добре )  Wink

# 1 681
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Приставките за обувки не са универсални.Предполагам, че е възможна някаква приемственост между различни марки и модели, но има значение къде е горния филтър ( на вратата или на сама машина), колко е голям той и самият барабан и т.н  Аз съвсем скоро четох, че може да се използва и за сушене на плюшени играчки, шапки, пуловери и въобще всичко, което не е подходящо за "tumble" сушене и се замислям дали да не си поръчам  Thinking

# 1 682
Момичета да ви питам нещо Thinking
Понеже съм голяма фенка на омекотители и много обичам прането да ми ухае свежо и хубаво, но приятелки, които имат сушилни са ми споделяли, че колкото и силно да ухаят изпраните дрехи, след сушилня аромата изчезва. Така ли е в действителност?

# 1 683
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Също ме интересува. Доколкото знам, когато ще се суши в сушилня даже е забранено да се ползват омекотители при прането.

# 1 684
Това пък аз не го бях чувала.
Я някой по-запознат да ни каже как стоят нещата.
Praynig

# 1 685
  • София
Аз ползвам омекотител при пране и нямам проблеми. Дрехите си ухаят на омекотителя. Дори имам някакъв ароматизатор в сушилнята, но той не успява да претъпи миризмата от омекотителя. Peace

# 1 686
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
За забрана чак не съм чувала, но според мен няма смисъл.
Аз омекотител по принцип не ползвам, но на скоро един ми вървеше подарък към препарата за пране та го пробвах. Като мекота прането излиза еднакво меко от сушилнята със или без него. Ароматът на омекотителя си се усещаше леко, но той по принцип не беше силно ароматизиран.

# 1 687
И аз ползвам омекотител редовно.Обичам да ми ухаят дрехите хубаво ,но ми е направило впечатление ,че някой омекотители след сушилнята изобщо не се усещат.

# 1 688
Миле си има  отделение  за ароматизатор ,5 вида мисля  че са аз купувам един и  същи  морски свеж аромат -Aqua, пробвах ориент  но не ми хареса Crazy.
Дрехите излизат топли  с аромат и  наистина не са намачкани !

Последна редакция: нд, 25 окт 2015, 15:54 от Bria

# 1 689
  • София
Не ми се е губил аромат от омекотител в сушилнята, ако си е силен омекотителя, си остава, ако  е слаб както и да е сушена дрехата пак все тая. Но аз също не съм фен на омекотителите като цяло най-вече заради здравето на пералнята, а и ми е излишна химия.
Писала съм и назад, в началото със сушилнята ползвах и кърпички ароматизиращи и омекотяващи за сушилня, вместо течен в пералнята, силен и траен аромат даваха, но като цяло и за тях ми мина мерака след първите 2-3 месеца.

# 1 690
  • До морето
В крайна сметка днес купихме тази http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-AEG-T76385AH3/p/687453

Мислихме, мислихме и накрая 5-годишната гаранция надделя. Утре ще я докарат и после ще задавам въпроси  Rolling Eyes

Дано сме взели правилно решение  Praynig

# 1 691
  • В полите на Пирин планина
В крайна сметка днес купихме тази http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-AEG-T76385AH3/p/687453

Мислихме, мислихме и накрая 5-годишната гаранция надделя. Утре ще я докарат и после ще задавам въпроси  Rolling Eyes

Дано сме взели правилно решение  Praynig

Честито,дано да е правилно решението ви защото и аз тази гледах тези дни,ще чакам да чуя мнението ти.

# 1 692
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Честито и от мен! Също ще следя за впечатления.

# 1 693
Абе момичета,сега видях едно Миеле на промоция с 10г гаранция ,цената е горе-долу като сименса.Но като чета описанията сименса има много повече програми май.За мен най-важното е да не  ми се прецакват дрехите-да не се свиват,изстаняват и т.н. И тъй като гледам,че обикновено Миелетата са от 2000 лв нагоре сега се чудя кое е по-добър вариант-"евтино Миеле" или скъп Сименс.

http://www.tehnomix.bg/сушилня-miele-tkb-150-wp

http://www.tehnomix.bg/siemens-wt-45-w-460-by

http://www.tehnomix.bg/сушилня-miele-tkb-150-wp

не знам дали успях да копирам Моделът е
Miele TKB 150 WP ECO  има го в Техномикс. А аз го видях и в брошурата на Техномаркет,но в сайта им го няма.Накрая ще се окаже,че вече не е налична и дилемата ми ще приключи .. Simple Smile

Последна редакция: нд, 25 окт 2015, 23:49 от pum_pall

# 1 694
Здравейте !

Вчера ни доставиха Сушилня AEG T76385AH3 Монтажа мина безпроблемно (Благодаря, Бамбарадамбара bouquet)
Моментално пуснах детска пералня и после метнах дрешките в сушилнята. Има страшно много програми и настройки (още не съм прочела цялото ръководство). Много съм доволна от резултатът. Дрешките бяха сухи, мекички и не бяха измачкани. Довечера ще пускам нашите дрехи  Party

Общи условия

Активация на акаунт