Избор на сушилня - 5

• 478 657
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 2 295
  • На брега на реката
Момичета някоя от вас има ли тази сушилня : http://www.technomarket.bg/products/09137845/electrolux-edh-3684pde?
Понеже виждам програми само за памук, синтетика, деликатни, спортни, пухени, а не виждам смесена за памук и синтетика, въпроса ми е на коя програма сушите смесените дрехи? Имам предвид както дрехи с памук и синтетика, така и смесено пране.
Благодаря предварително.

# 2 296
  • Sofia
Програмата за памук винаги е по-дълга. Т.е. ако искаш сухи дрехи, включително памучните - я пускай на програмата за памук.

# 2 297
  • На брега на реката
Въпроса ми е, на каква програма например да суша пуловер, който е 40% памук и 60 % полиестер, и на каква програма да суша дрехите от памук и дрехи синтетика, изпрани заедно и съответно да ги изсуша без да ги разделям.
Моята сушилна има програма микс/памук и синтетика/, но на тази не виждам такава опция, затова питам, за да не станат поражения в крайна сметка.
А тази за която питам е нова и затова питам , който има такава нека сподели.

# 2 298
  • Sofia
Пералнята ти и е с термопомпа - т.е. доста по-щадяща. Това което са писали други БГ мами по-назад в темата е, че правят точно това - пускат на по-дългата програма (памук) за да се изсушат както памучните тъкани (които задържат повече вода) така и изкуствените материи. Други пък пускат само на синтетика, но вадят някои от дрехите леко влажни. До колкото съм забелязал от коментарите, никой не се е оплакал от съсипани дрехи в сушилнята.

# 2 299
  • София
И аз да попитам, на коя програма да пускам пухени възглавници и завивки? Няма за пух, имам за връхни дрехи. Тя ли е подходяща?

# 2 300
Пробвай на синтетика.

# 2 301
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
За сега съм сушила 3-4 пъти възглавници. При мен най-добър резултат има програмата, на която сам си задаваш времето. За завивките ползвам синтетика.

# 2 302
  • София
И аз да попитам, на коя програма да пускам пухени възглавници и завивки? Няма за пух, имам за връхни дрехи. Тя ли е подходяща?

на време с добавена функция деликатно, бавничко се сушат.

# 2 303
  • София
Благодаря ви за бързите отговори!!!

# 2 304
  • Русе
Аз редовно суша възглавници, и на памук, и на смесено съм ги  пускала. Сигурно и на други програми. Няма никакъв проблем. И с  топки обаче.

# 2 305
Всичко което е пух задължително с топки ( от личен опит знам). Пухени възглавници на програмата за пух

# 2 306
Здравей,като този модел ли е?Имам само по 3 програми за памук и синтетика,за гардероб ,за гладене ,и екстра и плюс са ми за памук,суша повечето дебели дрехи на синтетитика и свива ги,не както ми ги сви на памук сухо за гардероб,но и трябва на синтетика повторно да ги пусна,че мокри на места,ръкави и ластик.Направо нз какво да я правя,има няма дрехи на синтетика ми ги суши 45 мин.

# 2 307
нямам комбинирани,чисто нова е.На деликатно какво се суши?

# 2 308
Krasen Iskra може да е дефектен датчика, който регулира нагряването. Приятелка имаше подобен проблем с сушилня с нагревател. Подмениха и сиответната част и се оправиха нещата. Нейната беше 2-ра употреба.
Ако имаш опция за намаляване градусите на сушене ползвай я. Другото е да смениш уреда, ако има възможност с такъв с термопомпа.
Детска програма не е нужна, като при пералните използва високи градуси с цел дезинфекция и ще свива нещата. Едни бодита бебешки в пералнята така си излязоха на половина Simple Smile

И ГРАДУСИ НЯМА ЗА НАМАЛЯНЕ,САМА СИ ГИ ОПРЕДЕЛЯЛА УЖАСС

# 2 309
Krasen Isтоkra - е вие какво очаквате от много нискобюджетна с нагревател? Единици са такива дето не свиват дрехи. Не е казано да се дават по 2 бона, ама за 500лв. какво очаквате? Има трицифрени с термопомпа и хората са доволни от тях. Защо решихте да вземете възможно най-евтината?

Общи условия

Активация на акаунт