Избор на сушилня - 5

• 478 657
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 2 280
  • София
Аз лично предимно суша на микс или на време с добавено деликатно. Много рядко на памук - предимно кърпи и чаршафи, но вече и тях май обърнах да суша на пръвите 2.
Липсва ми вълна...или поне си мисля, че ми липкса, ако ще ми свива пуловери - не ми липсва Wink

# 2 281
  • Варна
Аз суша само на памук за гардероб  Simple Smile
Доволна съм

# 2 282
  • Русе
Памук гардероб най-често. Почти всичко ни е, не само на децата, 100% памук. Имам свити дрехи, но то си зависи от материята, не от сушилнята, не са много естествено.

# 2 283
Krasen Iskra може да е дефектен датчика, който регулира нагряването. Приятелка имаше подобен проблем с сушилня с нагревател. Подмениха и сиответната част и се оправиха нещата. Нейната беше 2-ра употреба.
Ако имаш опция за намаляване градусите на сушене ползвай я. Другото е да смениш уреда, ако има възможност с такъв с термопомпа.
Детска програма не е нужна, като при пералните използва високи градуси с цел дезинфекция и ще свива нещата. Едни бодита бебешки в пералнята така си излязоха на половина Simple Smile

# 2 284
  • София
 Момичета в процес на избиране на сушилня съм. Искам да попитам какви програми най-често използвате? И проблем ли е ако няма програма за детски дрехи, на памук ли ги сушите?

Използвам основно - еко памук. Дрехите излизат готови за гардероба.
Имам и програма за дънки и ризи, която е по-кротка. Нея също използвам.
Сега сефтосвам точно програмата за деликатни дрехи - детските дрехи суши.
Имам програма за синтетични и вълнени дрехи, но не вярвам някога да събера от тях дори и за половин сушилня. А за един пуловер май няма да я пусна.

# 2 285
 Момичета в процес на избиране на сушилня съм. Искам да попитам какви програми най-често използвате? И проблем ли е ако няма програма за детски дрехи, на памук ли ги сушите?
Имам програма за синтетични и вълнени дрехи, но не вярвам някога да събера от тях дори и за половин сушилня. А за един пуловер май няма да я пусна.
Пусни я, щом изсуши дори и малкото количество, сама ще спре.

# 2 286
Здравейте. Днес взехме сушилня Bosch WTW86271. Нямам упътване на български. Така че ако знае някой от къде да взема упътване на български ще съм благодарна. Сега я пуснах за първи път с чаршафи и кърпи и покривки/всичко е 100% памук/. Пуснах ги на памук за гардероб. Дано е на правилната програма. Искам да питам смесвате ли цветно с бяло в сушилнята? Че сега бялата пералня я разделих на две памук и синтетика и цветната също. И си мислих дали не мога да пусна бялото и цветното синтетика заедно, че да не са четири сушилни за две перални.

# 2 287
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте. Днес взехме сушилня Bosch WTW86271. Нямам упътване на български. Така че ако знае някой от къде да взема упътване на български ще съм благодарна. Сега я пуснах за първи път с чаршафи и кърпи и покривки/всичко е 100% памук/. Пуснах ги на памук за гардероб. Дано е на правилната програма. Искам да питам смесвате ли цветно с бяло в сушилнята? Че сега бялата пералня я разделих на две памук и синтетика и цветната също. И си мислих дали не мога да пусна бялото и цветното синтетика заедно, че да не са четири сушилни за две перални.

Само на немски ги откривам ...
https://portal.bsh-partner.com/portal(bD1kZSZjPTAwOQ==)/PORTALFRAME.HTM

... и тук:
http://www.manual-free.com/de/bosch/31349.html

# 2 288
Те ми дадоха упътване на немски. Като гледам тази е като другите бош така че сигурно упътване и от друга бош със самопочистващ  се кондензатор ще ми свърши работа.

# 2 289
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Те ми дадоха упътване на немски. Като гледам тази е като другите бош така че сигурно упътване и от друга бош със самопочистващ  се кондензатор ще ми свърши работа.

Значи ... ето ти на нашата тогава Simple Smile
Трябва да се изтегли ...

http://www.bosch-home.bg/продукти/перални-и-сушилни/сушилни/суши … 84361BY.html#tab4

Ето ти и за 86361 ... Май ще е по-близка до вашата Simple Smile
http://www.bosch-home.bg/продукти/перални-и-сушилни/сушилни/суши … 86361BY.html#tab4

# 2 290
Искам да питам смесвате ли цветно с бяло в сушилнята? Че сега бялата пералня я разделих на две памук и синтетика и цветната също. И си мислих дали не мога да пусна бялото и цветното синтетика заедно, че да не са четири сушилни за две перални.
Смесвам, не съм имала проблеми.

# 2 291
  • Sofia

При мен линковете не работят директно, за това ги копирам тук като цитат.

www.bosch-home.bg/продукти/перални-и-сушилни/сушилни/сушилни-с-термопомпена-технология/WTW84361BY.html#tab4

www.bosch-home.bg/продукти/перални-и-сушилни/сушилни/сушилни-с-термопомпена-технология/WTW86361BY.html#tab4

# 2 292
Момичета пуловерите на коя програма ги сушите за да не се съберат. Имам за вълна, но ми се искаше да ги извадя сухи. Сега пуснах една грейка пълна със силиконова вата на програмата за спортни дрехи. Дано съм улучила че ми е нова. Чудех се дали на синтетика, дали на програмата за пух въпреки че не е с пух и видях в упътването дето ми казахте че на спортната програма пише за непромукаеми материи и якета. Доволна съм от програмата за памук извади чаршафите сухи и топли въпреки че удължи програмата с половин час.

# 2 293
Здравейте на всички и честита Нова година,бъдете здрави.Да премина към въпроса,че вече не знам какъв път да хващам.Преди месец си взехме с мъжа ми по препоръки на продавача в Технополис тази пералня http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-BEKO-DCU-7430/p/680566 ,били много качествени и така.Включихме я сложих на мъжа ми тениски за под блуза памучки суши ги час,като от 2,15м започна да си скъсява времето.Програмата беше памук сухо за гардероба.ИЗВАДИХ ГИ ПО КЪСИ ОТ ПЪПА МУ.Смених програма на синтетика и сухо за гардероба,пак ми ги свива ,но не много,не и няма как да се докараме всички в къщи,то такива размери в които тя ни прави  #2gunfire newsm78.Моля ви,ако някой има такава,нека ми помогне със съвет или избор на програма,че да не правя такива поръжение,нямам възможност да си подменям дрехите.Забравих да кажа синтетично суши 45мин и край,няма намаляне няма и удължаване.Отчаяна съм,не са много парите ,но не и малко.Много ви благодаря
Ние сме с такава.само трета програма ползвам памук за гардероб.свиваха ми се ако едно и също пране го пусна два пъти да се суши.на синтетиката не ми ги суши напълно за това винаги пускам на памук за гардероб и сушилнята нали си има датчик за влага-ако е нужно по малко време да изсуши дрехите си спира по рано.

# 2 294
След като два часа въртя якето на спортната програма и непрекъснато си увеличаваше оставащото време изписваше още 50 минури реших да я спра на пауза и да видя какво става. Якето беше абсолютно сухо. И странно в кондензатора нямаше и капка вода за изхвърляне. Почисрих филтъра и сложих синтетиката а сушилнята продължи от където беше спряла. Незнам защо не почна отново. Приемам съвети май някъде бъркам. ПрограмТа вместо да намаля времето го увеличава, а има датчик. Мислех си че са мокри още затова, но якето си беше сухо.

Общи условия

Активация на акаунт