Избор на сушилня - 5

• 474 443
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 3 075
Я се похвали!

# 3 076

россс,

Имаш ли парна функция на сушилнята?
Кой модел е тя?
При мен иска наливане на вода, ако искам да включа пара.

Mirella_,
Благодаря много за отговора!
С пара е, да. Къде мога да долея вода?  Embarassed Embarassed(Може би е в пластмасовото резервоарче, което аз си мислех, че е предназначено за изхвърляне на вода, ако не си вързан към канализацията) Модела е TMG 840WP
 bouquet

sandokanchev,
Моето Миле също е вързано за канала, но след всяка сушка, се смуче основно с малката четка на прахосмукачката. Доста е капризна, аз немам нерви, жената се оправя там, защото бих я разкарал на момента, ако чака на мен. Придворна дама на Миле не ставам. Продажбата, трябва да върви с униформен костюм, с фуражка, за балък, който да козирува.

Не мисля, че е удачно да си взимаш капризна или трудна за поддръжка сушилня. С едно обиране с ръка и горните два филтъра изглеждат, като нови. Дори не и след всяко сушене, а тя си казва кога има нужда. А долният филтър го мия 3-4 пъти в годината. Пиша коментара, защото ако  бях прочела това ви мнение, никога не бих си купила Миле.

россс,
Имаме еднакъв вкус за сушилните. Laughing

Моята е същия модел. И аз съм монтирала да изтича водата навън.
На страница 41 от книжката има упътване, как да се напълни резервоара.

Тук е на 55 страница.
Най-малко до където пише "мин." се налива вода през кръглата решетка.
Ако слагаш варовита вода, може в един момент да се запушат дюзите.

Nur sauberes Wasser einfüllen!
Es dürfen keine Duftstoffe, Wasch‐
mittel und andere Substanzen beige‐
mischt werden.      

Само чиста вода да се налива.
Не бива да се слагат парфюми, препарати и др. към водата.

Най-добре от кондензиралата при сушене вода, или дестилирана.
Аз имам пара на пералнята и веднъж сравних парната функция върху две еднакви пердета, еднакво пресъхнали и намачкани. Пералнята има в пъти по-добра парна сила, пердето след това се гладеше много по-лесно от другото. При пералнята водата се налива от чешмата сама.
Оттогава реших да не се занимавам с парата на сушилнята.

Мисля, че Сандоканчев окончателно се изложи с последните си изказвания.
Никъде не пише, че след всеки цикъл трябва да се чисти филтъра с прахосмукачка.
Моят го обирам на ръка след всяко сушене, това спестява енергия.

# 3 077
Направи по една снимка , за да видим как е станало.
Скрит текст:
Под плота има пералня и кухненски шкафове с крачета.От двете страни на пералнята се монтират страници от пдч които стъпват на пода и така поемат тежестта на сушилнята  ,а пластмасовите крачета на кухненските шкафове са в безопасност.Основата е солидна!
При работата на сушилнята тя не се движи ,но в предвид тежестта на уреда и да речем при някакъв по-силен трус би могла евентуално да се измести и да стане неприятно.За да се презастрахововаме я хванахме за стената с метални планки от горните две страни на които единия край е хванат за капака на уреда с два винта на две места от всяка страна  ,а другия с дюбел в стената(за всяка планка по два дюбела ).
Самия кухненски плот е хванат за стената с метални планки и е фиксиран  да не се мести напред.
Изглежда ми солидно и безопасно.

# 3 078

россс,
Имаме еднакъв вкус за сушилните. Laughing

Моята е същия модел. И аз съм монтирала да изтича водата навън.
На страница 41 от книжката има упътване, как да се напълни резервоара.

Тук е на 55 страница.
Най-малко до където пише "мин." се налива вода през кръглата решетка.
Ако слагаш варовита вода, може в един момент да се запушат дюзите.

Nur sauberes Wasser einfüllen!
Es dürfen keine Duftstoffe, Wasch‐
mittel und andere Substanzen beige‐
mischt werden.      

Само чиста вода да се налива.
Не бива да се слагат парфюми, препарати и др. към водата.

Най-добре от кондензиралата при сушене вода, или дестилирана.
Аз имам пара на пералнята и веднъж сравних парната функция върху две еднакви пердета, еднакво пресъхнали и намачкани. Пералнята има в пъти по-добра парна сила, пердето след това се гладеше много по-лесно от другото. При пералнята водата се налива от чешмата сама.
Оттогава реших да не се занимавам с парата на сушилнята.

Мисля, че Сандоканчев окончателно се изложи с последните си изказвания.
Никъде не пише, че след всеки цикъл трябва да се чисти филтъра с прахосмукачка.
Моят го обирам на ръка след всяко сушене, това спестява енергия.

Mirella_,
Благодаря за подробните разяснения bouquet bouquet bouquet
Рядко ползвам парната функция на пералнята, но явно трябва да зачестя! smile3525

Скрит текст:
Когато ги взехме пералнята и сушилнята, нямаше още упътване на англ и се оправях на принципа проба грешка. После като ми намери нормално упътване, все отлагах да го изчета и попрочетох тук там, но явно трябва да го направя, защото доста от копчетата си седят недокоснати, а явно са интересни.

# 3 079
  • Варна
И аз да се похваля, че сложихме успешно сушилнята върху пералнята, която е по- малка, с помощта на свързващ кит. Стои стабилно и ми е много удобно.

# 3 080
  • Пловдив
Привет!Купихме си whirpool aza 999.Мнения?

# 3 081
Привет!Купихме си whirpool aza 999.Мнения?

Еми.... ти вече си я купил. Мисля си ,че ти трябва да даваш мнения за модела Wink

Последна редакция: сб, 11 юни 2016, 16:06 от hienata76

# 3 082
  • софия
Здравейте, купих си Whirlpool HSCX 90420,за сега съм изключително доволна.Някъде назад четох,че бутонът за функцията ,,грижа за освежаване",при която барабана се върти след приключване на сушилнята,трябва да си натиска допълнително. Пробвах да задам тази опция в началото,още като задавах началните настройки за сушене, след което пуснах прането и си легнах,на сутринта сушилнята беше свършила, а барабана си въртеше. .Значи може да се задава тази функция в началото...Изобщо,доволна съм!

# 3 083
Аз съм със същата.Колко време средно ти суши дрехите?Моята суши над 2 часа,а не я тъпча.Другото ,което ме дразни ,е че често ми се включва лампата за долния филтър,който би трябвало да чистя по-рядко.

# 3 084
Обаче върти без да спре. Затова не я харесвам. Моята ги завърта, после спира и така около час, а не цяла нощ да бръмчи без почивка.

# 3 085
  • Бургас
Ние последно се спряхме на тази сушилня
http://veto.bg/bg/product/%D1%81%D1%83%D1%88%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D … -bosch-wtw83560by
Още не съм я взела, но като я пробвам, ще споделя как се справя.

# 3 086
  • На брега на реката
Много хубава изглежда и е с добри характеристики. Ще чакаме отзиви. Grinning

# 3 087
  • Варна
Аз съм със същата.Колко време средно ти суши дрехите?Моята суши над 2 часа,а не я тъпча.Другото ,което ме дразни ,е че често ми се включва лампата за долния филтър,който би трябвало да чистя по-рядко.
При мен рядко суши толкова дълго, може би единствено ако съм пуснала много мокро пране. Иначе е по- малко от 2 часа, а и тя си преизчислява времето. Лампата наистина светва често, но като погледна, колко се е замърсил филтъра, разбирам, защо свети. Ако светне по време на сушене я оставям на пауза, чистя го и пак я пускам, така веднага ми намалява оставащото време.

# 3 088
  • софия
Уърпула ми суши около час,час и малко,дори дънки. Не мога да преценя дали я препълвам,но не се съобразявам много ,слагам доста.Само чаршафите суши малко повече,около 2 часа (но те са доста).Иначе тия индикатори за филтрите и за контейнера не ми се включват изобщо  newsm78 След всяко сушене изсипвам водата,и почиствам филтрите,те пък се чистят изключително лесно-просто махам с ръка мъховете, които са станали едно цяло парче.Пробвах да пусна второ сушене без да съм ги почистила , еми работи си без проблем и индикатора пак не свети.
А времето на сушене много зависи от оборотите на ценгрофугата на пералнята.Колкото по-добре са изстискани там,толкова по-малко ще се сушат. Аз ги центрофугирам на 1000 оборота,имам и 1400 ,но ме е страх да ги пускам на толкова. .

# 3 089
  • Пловдив
Много моля за мнение, още днес ще се купува  Praynig  Praynig  Praynig

http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-GORENJE-D7564J/p/682613

http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-ELECTROLUX-EDH-3684-PDE/p/688314

Последна редакция: пт, 08 юли 2016, 14:31 от Веронезе

Общи условия

Активация на акаунт