Избор на сушилня - 5

• 477 487
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 2 775
  • Бургас
Снощи се рових пак да чета за сушилните и навсякъде пише програма за деликатни тъкани, но никъде не се споменава програма за синтетика. Програмата за деликатни тъкани става ли за синтетика? Мъжът ми смята, че програмата за спортни дрехи става за синтетика, защото спортните облекла ги правят от изкуствени материали.
Промоционалният Бош мисля, че имаше за смесено пране. Ще отидем до някой Технополис да поразпитаме и евентуално да ни дадат да видим книжката на сушилнята, че са толкова некомпетентни тези продавач - консултанти, че се чудя каква им е функцията в магазина.

И последно да питам - ще слагаме пералнята и сушилнята една над друга. В Техномаркет ни казаха, че задължително трябва двете да са от една марка заради свързващия кит. Вярно ли е това?

# 2 776
  • София
Моята има секция памук, секция синтетика, микс и още някои спец. програми - тип бебе например.

Въпросния бош - отвори книжката му с инструкции за употреба - има я на сайта на бош за бг. Има таблица с програмите и там пише, коя за какви тъкани е подходяща, има достатъчно, които пише синтетика на тях.

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 09:46 от Angel_Dust

# 2 777
За  втора употреба няма как гаранцията да е 2 години, но 1 година е нормално да бъде.

# 2 778
Сушилните на Бош са разделени на две секции за памук и синтетика или в книжката както го пишат НЕМАЧКАЕМО. В дясно три програми за памук в ляво три програми за синтетика и смесени тъкани с различна степен на готовност- готово сухо плюс, готово сухо и готово за гладене. Спортна програма  за дрехи за открито с мембранно покритие и водоотблъскващи тъкани, Програма за кърпи ( пише за ръце ,но аз слагам всички и стават много пухкави. Програма Микс - смесено зареждане. Програма за допълнително сушене, Програма за ризи и блузи които не се гладят, Програма Супер 40- за синтетика и лек памук. Програма Пух - за възглавници, покривала - аз суша тук якетата. И програма за вълна.
Нашата е почти същата като тази на рекламата но 6та серия като и гледам програматора(доколкото виждам картинките) май имат еднакви програми.Може допълнително да си избирате степен на сушене на всяка програма има едни слънца. Дрехите суша на тази за памук на програма готово сухо. Якетата и завивки на програма ПУХ, чорапи и дплно бельо и хавлии на програната за хавлии .
Дано да съм помогнала
Снощи се рових пак да чета за сушилните и навсякъде пише програма за деликатни тъкани, но никъде не се споменава програма за синтетика. Програмата за деликатни тъкани става ли за синтетика? Мъжът ми смята, че програмата за спортни дрехи става за синтетика, защото спортните облекла ги правят от изкуствени материали.
Промоционалният Бош мисля, че имаше за смесено пране. Ще отидем до някой Технополис да поразпитаме и евентуално да ни дадат да видим книжката на сушилнята, че са толкова некомпетентни тези продавач - консултанти, че се чудя каква им е функцията в магазина.

И последно да питам - ще слагаме пералнята и сушилнята една над друга. В Техномаркет ни казаха, че задължително трябва двете да са от една марка заради свързващия кит. Вярно ли е това?

# 2 779
  • София
За  втора употреба няма как гаранцията да е 2 години, но 1 година е нормално да бъде.
не само,че има как ами реално са длъжни, а 6 месеца е пълна подигравка.
Марти не знам какво си дават 24 гаранция.

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 09:57 от Angel_Dust

# 2 780
  • София
Моята е втора употреба и е с две години гаранция.

# 2 781
  • Бургас
Сушилните на Бош са разделени на две секции за памук и синтетика или в книжката както го пишат НЕМАЧКАЕМО. В дясно три програми за памук в ляво три програми за синтетика и смесени тъкани с различна степен на готовност- готово сухо плюс, готово сухо и готово за гладене. Спортна програма  за дрехи за открито с мембранно покритие и водоотблъскващи тъкани, Програма за кърпи ( пише за ръце ,но аз слагам всички и стават много пухкави. Програма Микс - смесено зареждане. Програма за допълнително сушене, Програма за ризи и блузи които не се гладят, Програма Супер 40- за синтетика и лек памук. Програма Пух - за възглавници, покривала - аз суша тук якетата. И програма за вълна.
Нашата е почти същата като тази на рекламата но 6та серия като и гледам програматора(доколкото виждам картинките) май имат еднакви програми.Може допълнително да си избирате степен на сушене на всяка програма има едни слънца. Дрехите суша на тази за памук на програма готово сухо. Якетата и завивки на програма ПУХ, чорапи и дплно бельо и хавлии на програната за хавлии .
Дано да съм помогнала

Благодаря за подробното разяснение  bouquet
Ако си има всичко необходимо Бош-а, ще вземем него. Даже си мисля да си взема и пералнята, която е също на промоция със сушилнята. Струва ми се ок от към характеристики. Мисля да се възползваме да си удължим гаранцията за двата уреда до 5г. Доплащането е общо 160 лв за двата уреда.

# 2 782
  • София
Аз вече съм собственик на сушилнята - Бош. Програмите са точно както bebcheto87 е описала. Според мен си заслужава парите. Пералнята от промоцията не ми харесва, че е 1000 оборота. Аз съм се спряла на една за 8кг. и 1400 оборота, но е малко по-скъпа. Иначе в момента съм с комбинирана на Аристон. Еми нямат сравнение двата уреда - функцията изсушаване имам предвид. Комбинираната така ги мачка, че и ютията не може да ги оправи. Да не говоря каква смрад се носи, но това си е от модела. Аз и затова се реших на отделен уред. Скоро мисля да взема и пералня Бош, а пък старата ще я пусна за продаване.

# 2 783
Ахаэ, значи втора употреба -не , освен ако няма 1 година гаранция .

Надявам се да пише и някой с втора употреба сушилня .

# 2 784
  • София
Е нали писах.
Сушилня Миле втора употреба с две години гаранция, без кондензатор (нямам нужда от такъв). Цена - 800. Има програми за памук, смес, деликатни, автоматична, обдухване и още бог знае какво.

Засега нямам оплаквания, ползвам я отскоро.

# 2 785
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ахаэ, значи втора употреба -не , освен ако няма 1 година гаранция .

Надявам се да пише и някой с втора употреба сушилня .

Ей, такава Бошка 2-ра ръка на 2 години беше преди 1/2 година, с всички док.; правена за Германия и 1 година гаранция за 500 лв. (нова е 1424-1499 лв. в БГ в момента) Simple Smile Адски съм доволна от нея Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 06:16 от Почти безобидн@

# 2 786
Ами аз тези които гледах са стари - на по 5-6 години ми каза там човека .

# 2 787
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ами аз тези които гледах са стари - на по 5-6 години ми каза там човека .

Може ... То си е до късмет и момент да "улучиш" да има такава машина ... Ние отидохме за една Бош от 7-ма серия, но техника ни каза, че е на 5 години и по-добре да вземем тази от 6-та серия, която били докарали преди 2 дни и не е обявена още за продан, защото е на 1 и 1/2 години ... Та, така де, за едно отидохме с друго се върнахме Simple Smile

# 2 788
Добре е сушилнята:
................................
- да е за повече килограми от пералнята.

Защо?

# 2 789
  • Бургас
Аз вече съм собственик на сушилнята - Бош. Програмите са точно както bebcheto87 е описала. Според мен си заслужава парите. Пералнята от промоцията не ми харесва, че е 1000 оборота. Аз съм се спряла на една за 8кг. и 1400 оборота, но е малко по-скъпа. Иначе в момента съм с комбинирана на Аристон. Еми нямат сравнение двата уреда - функцията изсушаване имам предвид. Комбинираната така ги мачка, че и ютията не може да ги оправи. Да не говоря каква смрад се носи, но това си е от модела. Аз и затова се реших на отделен уред. Скоро мисля да взема и пералня Бош, а пък старата ще я пусна за продаване.
Може ли линк към въпросната пералня на Бош за 8 кг.

Общи условия

Активация на акаунт