Избор на сушилня - 5

• 474 463
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 3 060
Как ви се струва тази сушилня. Изглежда обещаващо
http://www.tehnomix.bg/bosch-wtw-83560-by

Много добре изглежда и въпреки ,че е от 8-ма серия класа на кондензация го дават - 84%. Погледни последните модели на WHIRLPOOL-91 % но тук ,ще си обслужваш филтъра Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 21:10 от hienata76

# 3 061
Бош е по-добра марка от италианските.
За много кг. е, но ми се вижда малко шумна по децибели, макар че я водят тиха. Всичко друго изглежда супер, а има и от по-доброто отваряне на вратата.

# 3 062
  • Бургас
Бош е по-добра марка от италианските.
За много кг. е, но ми се вижда малко шумна по децибели, макар че я водят тиха. Всичко друго изглежда супер, а има и от по-доброто отваряне на вратата.
Ще я слагам в мокро помещение с врата, така че се надявам да не я чувам особено  Simple Smile

# 3 063
Дами, всички уреди с инверторни мотори имат 10 г гаранция, това имах предвид. Моето Миле също е вързано за канала, но след всяка сушка, се смуче основно с малката четка на прахосмукачката. Доста е капризна, аз немам нерви, жената се оправя там, защото бих я разкарал на момента, ако чака на мен. Придворна дама на Миле не ставам. Продажбата, трябва да върви с униформен костюм, с фуражка, за балък, който да козирува. Днес харесах тази, някой за отзиви https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … 9iK1yJwf-YS6TAZIQ

# 3 064
  • София
sandokanchev, ще сушиш чистите и мръсните гащи разделно ли   Mr. Green

# 3 065
Сандоканчев,
пак се изложи!
миелето няма нужда от прахосмукачка след всеки цикъл.
Мъхът се обира с ръка. Той става на нещо като кече, което се сваля супер лесно.
Няма нужда и от миене с вода.
Чак след няколко цикъла се чисти долният филтър и тогава може да пуснеш и една прахосмукачка.
Упоритото ти "лаене" против марката явно има някакъв за нас все още скрит мотив.

# 3 066
 Моля, спазвай добрия тон на темата. За твоите ти си береш гайлето, за моите аз. Това не е Биг Мърла, а Бг мама. Ай, да си имаме уважението, да не те докладвам Mr. Green
Сандоканчев,
пак се изложи!
миелето няма нужда от прахосмукачка след всеки цикъл.
Мъхът се обира с ръка. Той става на нещо като кече, което се сваля супер лесно.
Няма нужда и от миене с вода.
Чак след няколко цикъла се чисти долният филтър и тогава може да пуснеш и една прахосмукачка.
Упоритото ти "лаене" против марката явно има някакъв за нас все още скрит мотив.

Мирела, аз ти казвам какво правим с нашата, за да не ти дава тоя дефект. Като вземеш и ти да и слугуващ и козируваш, и на теб няма да ти свети и писка, от опит.

# 3 067
сандоканчев,
ти къде прочете, че моята свети и писка?

# 3 068
Прочетох го, някъде през редакциите, и не лая, правя само бау - бау - бау. Не се заяждайте с мен, исках да бъда полезен. Ако не ви изнася, не ме четете. Бау.

# 3 069

Прочетох го, някъде през редакциите, и не лая, правя само бау - бау - бау. Не се заяждайте с мен, исках да бъда полезен. Ако не ви изнася, не ме четете. Бау.

Hug Hug Hug
само така!
тук обичаме послушните мъжове

# 3 070

Hug Hug Hug
само така!
тук обичаме послушните мъжове
Казах Бау, в ниския регистър. Не фалцетното бау - бау - бау. Фнимавай, момиценцеее smile3534

# 3 071

россс,

Имаш ли парна функция на сушилнята?
Кой модел е тя?
При мен иска наливане на вода, ако искам да включа пара.

Mirella_,
Благодаря много за отговора!
С пара е, да. Къде мога да долея вода?  Embarassed Embarassed(Може би е в пластмасовото резервоарче, което аз си мислех, че е предназначено за изхвърляне на вода, ако не си вързан към канализацията) Модела е TMG 840WP
 bouquet

sandokanchev,
Моето Миле също е вързано за канала, но след всяка сушка, се смуче основно с малката четка на прахосмукачката. Доста е капризна, аз немам нерви, жената се оправя там, защото бих я разкарал на момента, ако чака на мен. Придворна дама на Миле не ставам. Продажбата, трябва да върви с униформен костюм, с фуражка, за балък, който да козирува.

Не мисля, че е удачно да си взимаш капризна или трудна за поддръжка сушилня. С едно обиране с ръка и горните два филтъра изглеждат, като нови. Дори не и след всяко сушене, а тя си казва кога има нужда. А долният филтър го мия 3-4 пъти в годината. Пиша коментара, защото ако  бях прочела това ви мнение, никога не бих си купила Миле.

Последна редакция: вт, 07 юни 2016, 09:06 от rosss

# 3 072
  • София
  Моля, спазвай добрия тон на темата. За твоите ти си береш гайлето, за моите аз. Това не е Биг Мърла, а Бг мама. Ай, да си имаме уважението, да не те докладвам Mr. Green
Докладвай, докладвай, не се свени. Модераторът ще умре от гъдел  Joy

# 3 073
Успешно позиционираха сушилня над по-тясна пералня в/у кухненски плот като подсилиха плота и хванаха сушилнята за стената с планки да не бяга. Peace
Скрит текст:
Мислех да ви се похваля и друга придобивка от промоционалните в техномаркет ,но като гледам как сте го подхванали сандоканчев ,ще се въздържа. Grinning

# 3 074
Успешно позиционираха сушилня над по-тясна пералня в/у кухненски плот като подсилиха плота и хванаха сушилнята за стената с планки да не бяга. Peace
Скрит текст:
Мислех да ви се похваля и друга придобивка от промоционалните в техномаркет ,но като гледам как сте го подхванали сандоканчев ,ще се въздържа. Grinning

Направи по една снимка , за да видим как е станало.

Общи условия

Активация на акаунт