Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 193
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
❇Sisi_91❇,хубаво черно ли вади писеца на impala? И аз го гледах,чудех се дали да го взема  newsm78

# 91
  • Стара Загора
Ами според мен е хубаво черното.

# 92
Много съм доволна, от:
седефените трици на Кристина
маската за проблемна кожа на Талодерма
крем за ръце с какаово масло на Дева
ББ крема на Гарние
Слънце защитния синята тубичка на Нивея

# 93
Ами според мен е хубаво черното.
Мерси,ще я взема като отида пак до този магазин,където я видях.   bouquet  Wink

# 94
  • Стара Загора
Взимай, поне е евтина и няма да е голяма загуба ако не ти хареса  Wink

# 95
Като стана въпрос за Рубелия, взех си една тяхна маска - кератинова, но не намирам снимка, в златиста тубичка. Ами чудесна е- справя се колкото и доста по-скъпи маски, които съм ползвала. Косата ми е тънка, права. Маската няма силен аромат, не е прекалено гъста, но се разнася хубаво по косъма, косата стои подредена, не се заплита, не ми утежнява. Доволна  Peace

# 96
bubanka Благодаря ти Simple Smile
Ето какво открих и аз http://beautyshop.bg/manufacturer/82/wet-n-wild.html

*Pippi* Първата ми очна линия беше тази на Impala, и ми свърши доста бързо  newsm78 , но като се замисля, аз се учех с нея и сигурно за туй. Относно цвета, спомена ми е, че е наситен, но пък се размазваше бързо.

Момичета, някой да изкаже мнение за добри сенки за вежди и изобщо моливи, гелчета...
Аз до сега съм ползвала само молив, въпреки че не уцелих цвета си съвсем  Grinning

Последна редакция: пт, 28 фев 2014, 00:49 от Lalo

# 97
  • София
За вежди ползвам това от Орифлейм:

# 98
Момичета някой ползвал ли е шампоана на Милва с прополис  http://www.milva.eu/product2 . Заглеждам го главно заради противосърбежния и заздравяващ ефект. На моменти (може и да е от нерви Rolling Eyes) получавам сърбеж по главата и от чесане чак се разранявам понякога, иначе нямам пърхот но в тези участъци (отпред в началото на косата над челото) в които съм се чесала ми се бели кожата.

# 99
  • София
Определено не ти понася настоящия шампоан,който използваш!Дъщеря ми е в пубертета и косата и се омазни и се появи пърхот и пробвахме много(в това число и доста скъпи) шампоани и се оказа,че най-добре се чувства с шампоана на Милва с хума.Така,че по пътя на тази логика би трябвало и този да е добър. Peace

# 100
Не е от шампоана, аз всеки път купувам различен(и по-евтини и по-скъпи) рядко повтарям, но проблема си стои Rolling Eyes за това предполагам, че е на нервна почва, но поне да намеря нещо което да поуспокои кожата. Аз за това ги загледах тези на Милва, защото чувам все добри отзиви за този с хумата също и катранения. Ще го пробвам тогава той и без това не е скъп така, че няма за какво да ме е яд после.

# 101
mibobo, не от много по темата с евтините продукти, но може да погледнеш шампоана на Фитокод, има тема за тях и много го хвалят точно за раздразнен скалп Peace

# 102
mibobo, не от много по темата с евтините продукти, но може да погледнеш шампоана на Фитокод, има тема за тях и много го хвалят точно за раздразнен скалп Peace

Благодаря   bouquet отивам да го видя  Simple Smile

# 103
За вежди ползвам това от Орифлейм:

Благодаря "Simple Smile

# 104
Аз ползвам молив за вежди на flormar.Лесно се нанася и съм много доволна.Като цена беше нещо като 3 лева и стотинки.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт