От трейлъра лъха на недоимък: като послание, като съдържание, като образност, като емоция, като подтик да гледаме този филм. Е, за мен е ясно, аз ще го гледаме заради Енгин, а другите? Не говоря за фенове, а за зрителска аудитория. Дано успее да я събере…
Аферим, loveofmine. Малко реализъм никому не е излишен.
Според мен пък, изначално сюжетът е тъп.
Диаманти, обири, лоши люде, полицаи, сигурно няма да минем и без задължителните за всеки уважаващ себе си турски сериал затвори, болници и софри. В тази сфера си имаме един рейтингов такъв - Карадайъ, който очевидно ще има и трети сезон.
Аз лично бях много изненадана, като четох резюметата на Кара пара. Много клиширан сюжет, много предсказуем, откровено скучен. Вярно, че турската публика си пада напоследък по треторазредни екшъни с холивудски елемент, ама вече много станаха.
Аз нямам никакво мнение за Туба, знам, че е звезда в Турция, но не съм гледала сериалите й, няма и да ги гледам. Всъщност, гледах 3-4 серии на Аси и като видях как с краварските ботуши отива на някакъв прием и естетическото ми чувство възропта. Но все пак Туба е наистина звезда и сигурно има за какво, но не е точно моята звезда. От тази тема разбрах, че някои критици са гледали Енгин за първи път в БКЕМ, което ще рече, че той е със статут на изгряваща звезда, нищо че тук е равен най-малко на Робърт де Ниро или Марлон Брандо. Рейтингите се мерят сред турската телевизионна публика, не сред онлайн обществото, за съжаление. А вкусът на турската публика....даже не ми се коментира.