Домакини 32/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 42 385
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Марче, да не си сложила нещо на клавиатурата

Защото моята е такава -

# 616
  • Fort Worth, TX
Значи много ме е яд, че не дойдох😬

# 617
Айде да започваме купона от тази вечер за утрешния Тодоров ден!!!!! Като горда мама на голямо магаре Тодор казвам НАЗДРАВЕ!

Лус  rotfImbo rotfImao Joy

# 618
  • София
Ма-ко, ниЙ те чакаме.  Heart Eyes
Людачка, много са ти дъъълги клавишите и в розовко...и кабърчета си ми сложила и ненужни бутончета... Joy Joy Ти влезна вече в чувството си за хумор и аз ще се напикая от смях.. hahaha hahaha
Калинче, за този размер тавичка можеш само половин доза да правиш питка. Ако е килограм брашно, може би само 0.500 г , ако не и по-малко защото се подуват.  Peace

# 619
  • София
Айде да започваме купона от тази вечер за утрешния Тодоров ден!!!!! Като горда мама на голямо магаре Тодор казвам НАЗДРАВЕ!

Лус  rotfImbo rotfImao Joy

Ади тогава, върти

Марче,

# 620
  • София
 hahaha Калинке, давай пиенето и ако може някоя от ония картинки...готините. Blush
Утре ще честитя именния ден на детето, че по-рано не било добре. Обаче не пречи отсега да купонясваме.
 Браво на Люси и Ма ко за срещата.
Креми, кви са тия геометрични фигури в постовете ти?
Аз направих готина тортичка за утре, обичам си го този празник и това си е, особенно откакто имам деца.

# 621
Марче аз за това питам - единия път излиза от тавата, другия път идва по-малко  Joy Joy Joy ама опитите продължават - "проба-грешка" с пълна сила - та ако някой има доза за такъв размер да плагиятствам по лесния начин Joy

# 622
  • София

Лус  rotfImbo rotfImao Joy
То хубаво, да ви честито!!! ама къде ви е пиЙенето  newsm78 Незнайно защо е избЕгАло някъде . Аз ли не го виждам, а го търся с тези очилца
Скрит текст:
[/spoiler]
Людмилка включи на първа космическа.. hahaha hahaha

# 623
Лус нали знаеш - "Върти Курте празно нема!"  Joy Joy Joy А наздраве и добре, че сте тук да не се чувствам ей тъй

Валенце   bouquet  bouquet  bouquet

# 624
  • София
Въй, Калинке, шА са упопим newsm03

Марче аз за това питам - единия път излиза от тавата, другия път идва по-малко  Joy Joy Joy ама опитите продължават - "проба-грешка" с пълна сила - та ако някой има доза за такъв размер да плагиятствам по лесния начин Joy

Калинка и аз така - обичам точното, не правя рецепти от рода - колкото поеме....
Аз съм якичка и моето  - колкото поеме може да е двойно от авторката на рецептата...

Дай на мен - размер на лъжичката, размер на чашата, дебелината на пръста....

преди 1 седмица ММ реше да направи палачинки с киселото мляко докато ме нямаше - изпълни рецепта - и не стават му палачинките и това е... Погледнах - той пържи киселото мляко Shocked - добавих брашното - стана супер. Отсега нататък правя 2 вида палачинки - за Петьо с прясно мляко и за нас -с кисело...

# 625
Добра вечер девойки Simple Smile
Вале видях ти тортичката , амо мога и да се телепортирам до София   Thinking , ама аз няма а правя , утре мъжа е на плодове в неделя - за риба с приятели на месо  ooooh!  и ако направя ще си я ям сама, а ми се яде сладко, та не се стои .
Смърфи менюто звучи страхотно, а палците ще стискаме докато е нужно Simple Smile
Ох и друго щях да пиша , ама какво ли беше , ще ходя да преспа дребосъка и ако не заспя преди него ще се върна пак, ако ли не и утре е ден и то какъв  Whistling

# 626
  • София
Към толкова пиене - нещо

И да запаля виртуалната

# 627

Вале - дай линк за тортичката - нямам фб  Praynig

# 628
# 629
  • София

Калинке, взимай

Валенцето, благодаря за линковете

Общи условия