Домакини 32/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 42 376
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Писе  да са ти живи и здрави именниците!
Ма ко шефа опасен Simple Smile

# 676
Смърфи аз съм в средата  hahaha hahaha hahaha ама пластиката ми бега мноооого Joy Joy Joy

# 677
# 678
Честит празник ,дами!
Жени, недейте остарява,
бъдете като липовия цвят.
Mакар че в юли прецъфтява,
години пази своя аромат.

# 679
  • София
Чета ви от телефона, като ученичка - само фенерче ми трябва...
Обаче свърши ми батерията...
Целувки на всички за лека нощ.

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 00:29 от luss

# 680
Честит празник, мили дами!

Бъдете обичани, опаричани и разсъбличани!

# 681
  • София
Ох, Лус, откъде ги намираш тези клипчета, не мога... hahaha Пу аз съм тази вляво, бързо още две да се заплюват и да започваме да разучаваме стъпките:))) Joy
Е, аз съм в дясно, защото Калинка си заплю средното място. Каква е поуката, който яде тези прекрасни бонбонки така и хубаво започва да танцува... hahaha
Вече е Тодоров ден! На всички които имат празник да им е честито! Да са живи и здрави!
На всички, които празнуват 8-ми март и го почитат и на тях
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДАМИ!
За всички вас!

# 682

Да е на късмет Тодоров ден в годината на коня!
В Годината на Коня е добре да закачите някъде близо до входната врата подкова. Тя е не просто символ на коня, а и на късмета и успеха. Сложете навсякъде в дома си различни изделия от дърво - дъски в различна форма, лъжици, чаши, фигурки, бамбукови подложки. Това ще зарадва синия кон и ще ви помогне да се сближите с него. За да донесете в дома си финансова независимост се сдобийте с фигурка на кон в комбинация с паричка. Поверието е, че ако закрепите монета върху гърба или копитото му, това ще ви донесе несметно богатство. Да се носят кафяво, жълто, лилаво.
Утре ще почерпя отново  Joy Joy Joy
Пускам филм и ви пожелавам спокойна нощ   bouquet

# 683
Честит Тодоров ден! На всички именници, малки и големи, пожелавам здраве и сбъднати мечти!

# 684
  • София
Контеска я няма и тази вечер, какво стана с тази девойка прекрасна.. newsm78 Да се надяваме, че е добре и има много работа и не ѝ стига времето .  Heart Eyes Ще ни се обади.
Довършвам онзи бърз кейк, сега разтопявам шоколада, заливам и за утре за закуска съм готова. Цун на Марчето по ръчичките.
Лека ви нощ

пп предлагам утре да сме на площада и там .....да тренираме. Вижте, заслужава си.... Heart Eyes
http://www.unikalno.net/02/kak-mozhete-da-nakarate-zhenite-da-tr … per-yaka-reklama/

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 01:50 от marchеva14

# 685
Марче  newsm10 страхотно!!!!!
Изгледах Филомена - прекрасен филм! Ирландия е друга бира!
Лека нощ   bouquet

# 686
# 687
  • Fort Worth, TX
Добро утро.
Честит празник.Който празнува да се чувства поздравен.
Аз на този празник не съм почитател.
На именниците много здраве!

# 688
  • София
Честит празник, момичета! Бъдете кресиви, нежни, обичани , обожавани и уважавани! Hug

Честит Тодоровден на именниците!
Калинке, да ти е живо и здраво момчето!
Писе, и на твоята майка и свекър много здраве и щастие!
Весел празник!

Обичам го този 8-ми март. Откакто имам деца още повече го обичам. Тази сутрин както винаги намерих пълна маса с картички, нарисувани от моите момичета с помощта на учителките им/ при каката/ и татко им. И някое подаръче, разбира се. Но картичките са ми по важни. Даже и портрет ми е нарисувала малката. Heart EyesМалко съм кривогледа на него Laughing, но пак съм си много красива.

# 689
Добро утро!
Честит празник, мили дами. Да сте много обичани и щастливи!
Честит празник и на именниците. Здраве, любов и късмет!

Общи условия

Активация на акаунт