Домакини 32/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 42 398
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • UK
Хортензийка Hug не  .. минахме на тежката артилерия АБ Rolling Eyes

# 571
Добро утро   bouquet
Лус мерси за кафенцето! Слушам и музиката която сте пуснали с Марче и ми е голям кеф. Днес вали, мм е в къщи и тръгна да води детето, та ми се размина сутрешната разходка – ще мързелувам.
Марче – реванша е задължителен!!! Също играя бридж, но тук няма с кого, та знам тръпката и колко цигари отиват... Много обичам чийз кейк, но откакто се преместихме две неща не правя – чийз кейк и мъфини. Купувам ги готови от пекарната на M&S – разнообразието е огромно, а и цената е супер – наистина англичаните са царе на тези два сладкиша.
Нощни – не се ядосвай на глупости – когато си избирах консултация ме посъветваха изобщо да не гледам доктора, а акушерката, защото ако всичко е ок с бременноста – то читава акушерка ти е достатъчна, а ако възникне проблем – търсиш чак тогава читав лекар. Стискам палци да ти отпадне и тази досада  Praynig На село ли сте вече?
Тити – не се ядосвай – децата така растът – сега са ти това проблемите, после други – щади нервите – ще ти трябват.
Кокона   и моя тати щеше да има утре имен ден, но пък сега детето ще празнува. Трудно е...  важно е бебоците да са здрави и ти спокойна  Hug
Хортензия как са дечицата?
Смърфи   bouquet
Контесаааааааааааааа къде си?
Поли и тя изчезна....
За днес нямам никакви планове, има храна, вън вали и аз ще гледам филми и ще мързелувам.
Усмихнат ден на всички  Hug Hug Hug

# 572
Добро утро  Hug
Коконче, бързо да оздравявате  Praynig
Софийската група, ако все пак си организирате среща, вземете се снимайте, да ви се радваме и ние, макар и от разстояние  Wink

# 573
  • гр.Варна
Изчетох набързо до момента с чийзкейка на Марчето и  ИСКАМ рецептата естествено.В къщи сме фенове на този десерт и имам няколко изпробвани рецепти.Ама и твоята сигурно е супер така че давай в скрит текст.Благодаря предварително. Hug
Редактирам се- Смърфи много се радвам че сте я получили и съм щастлива ,че успях да ви усмихна на другия край на света. HugТрябваше още две чужбински девойки да получат ама май още на са.

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 11:03 от плами76

# 574
Марче, и аз искам рецептата за чийзкейка  Peace
И моите мартенички май не са получени... Confused

# 575
Здравейте,дами. Гого спи, а аз седнах да си почина малко и да си доизпия кафето.
Лус, радвам се,че резултатите са добри.
Смърфи, стискам палци нещата при вас да се наредят по най-добрия за вас начин.
И аз искам снимки, ако има среща  Heart Eyes
От вчера се чудя следното. В неделя имам повод и сме поканили моите родители, родителите на ММ и едни приятели. Но най- вероятно няма да дойдат всички по едно и също време и цял ден ще посрещаме и изпращаме гости. Основното ястие съм го измислила, салатките също, но ми се иска и някакви хапки да направя. Проблемът е, че трябва да е набързо, че няма да имам много време. Разглеждах из сайтовете разни панирани сиренца и кашкавалчета, но много работа ми се видя по тях, аз няма да мога. Все пак и бебе има вкъщи. Та мисълта ми е - идеи да ми дадете някакви?
Нещо бързо, лесно и вкусно .  Simple Smile

# 576
  • UK
Дайте ми адресите си на ЛС плиййййз искам и аз да се включвам вече в изненадите   bouquet Иде Великден, еее няма да ви пращам яйца, споко  Joy

# 577
Що бе,Коконче? Ще си пратим по 1-2 яйца  Joy

# 578
Ста-ди, аз бих поръчала от някой ресторант или магазин да направят плато - сирене, кашкавал и сухи мезета  Peace
Коконче, това с яйцата ми хареса  hahaha

# 579
  • Sofia
Sta_di, имам едни панирани пил. филенца, които може да ти свършат работа.

Тити, нямам повече бисквити, освен показаните в предния ми пост... както казах не вървят у нас.
А на теб предполагам ти трябва и рецепта за шриц, пък те такива не съм правила изобщо, та не мога да съм полезна, съжалявам.

При мен, в блога де, имам 2-3 чийзкека (фаворит ми е кокосовият), вижте, ако искате.

Аз трябва да ида до Еконт, да си платя книжката ("За първи път" Джой филдинг), че да тръгне към мен, а така не ми се излиза...  ooooh!
Утре сме на погача за 40дни на бебето на брат'чедка. Simple Smile Женски празник... и тъкмо сме само жени... ще го орисаме бебето.  Grinning Чак си завиждам, че ще нагуша бебенце...  Heart Eyes Crazy

# 580
Моренка, благодаря. Ще ги разгледам. Аз май целия ти блог трябва да разгледам, че голям зор всеки ден какво да готвя.

# 581
  • Fort Worth, TX
Тук съм.Отивам да тренирам .До после.

# 582
Опалянкаааа.....

Ей мЪ след дълго неписане......Черпя за тва,че мЪ нямаше и моля за прошка(че и тогаз мА нямаше) .....

Офффффф......Искам така най-после...... [/img]

Добре съм,ама шА сЪ оправя.........Някой ден със сигурност!

Прочетох,че Кокончето са болни - бързо да оздравявате  ейййй.....  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

За повече просто не мога да прочета..... ooooh! Такъв ми е момента " в момента"....Ама ......Обичам вЪ и толкоз!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 16:22 от TheNMaster

# 583
  • Sofia
Еййй, Мастър, "нищо не каза"  Wink, ама как ме разсмя...  Laughing
Да се оправяш по-скоро и ти!  Hug

# 584
Чакам си една дружка да дойде да се видим и надзъртам и тук.
Мислех да правя кифличките на Марчето, но по закона на Мърфи газта ми свърши, а мм ще може чак довечера да зареди...И се налага да се черпим с каквото има под ръка, ама нищо, здраве да е. Гладни няма да останат децата.
МастерчеHug Оправяй се скоро.

Общи условия

Активация на акаунт