Домакини 32/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 42 570
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Вале, аз го писах и предния си пост - електронните четци (със 100% сигурност моят) не натоварват очите при четене. Затова пуснах и снимки - вижда се екранът колко е осветен т.е. все едно четеш книга.  Peace Затова при по-тъмно се нуждаеш от допълнителни светлина.

# 556
  • Sofia
Смърф, благодаря за снимките, кой е твоя Киндъл? И аз към него се ориентирам май, чудя се сега ще се спогаждам ли с тач скрийн (за последния модел) или напротив?!  Thinking
И ако взема такъв, има да те тормозя с въпроси...  ooooh!  

Люска, много се радвам за сърдечните резултати.  Hug

Калинка, аз ги правя тези маслени бисквити, ама у нас бисквити не се тачат, та сама си ги ям обичайно. Много ги харесвам, ама накрая байгън ми става... Само по Коледа и Великден ги правя.  В ежедневието понякога правя от тези, като подходящи и за Гушкан.  Вторите и' ги приготвям от малка, заради ниея изнамерих рецептата.  Simple Smile

Леле, колко "правя" издумах....  Whistling

# 557
  • София
Благодаря, Смърфи! Да, точно това имах предвид- хора, които ползват четец най-добре правят разликата.

# 558
Морена и твоите №1 ще пробвам - вторите няма да ги ядем.

# 559
Моренка - моят е Kindle Keyboard, Wi-Fi, 6" E Ink Display, ама не мога да разбера дали още го продават. Ние го купихме преди много години, сега гледам, че наследникът е този http://www.amazon.com/gp/product/B00AWH595M/ref=fs_clw
Виж ги всичките, ако имаш въпроси съм на твое разположение. Чете по принцип почти всички формати на книгите, но аз имам и една транформираща програма за електронни книги.

Отивам да готвя, че то станало време вече.

# 560
  • София
ИхУУЙ, ама къде сте прекрасници, от 21.ч никой не е писал, Вие да не би да си легнахте вече, ми то е рано , бре???  Hug
Нито пиене има, нито музика...нищо, скука!!!
Людачка, видя ли , че няма защо да се тревожиш, това са нерви, нерви и нерви. Нищо ти няма и много се радвам, да знаеш, ей  Heart Eyes
Вале, ма таз лИбоФ голяма ще трябва да е с твоят ММ, как ще ти е студено бе  жена, нали се завиваш??  Wink Ще ме умориш от смях, "студено ми е" ...хмхмхмм.  Simple Smile
Тук сте размятали някакви рецепти, сладки, масленки, а стига толкоЗ, де. Дойде пролет, к`во  ще правим после, а?? Лятото на морето  ще бъдем кат` едни морски лъвове.. Joy
Смърфи, стискам всички палци и Ви подкрепям всячески!!  Heart Eyes Само да сте живи и здрави, другото все ще се оправи. Няма да се притесняваш за нищо!!!
За ел. четец си говорите, а аз отказах. Не искам.  Не, няма по-голямо удоволствие да си разлиствам книга и да си я държа  в ръката, няма. Даже ми харесва и аромата на хартията. Но и аз съм толкова сбъркана с техниката , че веднага ще успея да я блокирам по някакъв начин. Не е за мен тази работа.
Да ви кажа, че днес за кафето направих един бърз чийзкейк и стана умопобъркващ. Не бях го правила досега и го спретнах за няколко минути. Прекрасен е!!  По рецепта трябваше да е със сирене Филаделфия, а аз нямам , но имах шест опаковки бълг. Крема сирене, метнах ги и се получи прекрасно. Така че ако някоя от вас има желание за нещо бързо и вкусно да ми се обади веднага. Важното е, че и на външен вид е чудесен, а аз си мислих че нищо няма да стане.
Днес се уморих и главата ми е като шиник от този бридж. Май седнахме около 15 ч и до 20-21 ч играта ни продължи и сега пред очите ми са само купи, пики, спатии... Joy Но лошото е, че ни водят и реванш трябва да има, така че в скоро време трябва пак да се събираме.  Mr. Green А колко цигари съм изпушила, не е истина направо.   Mr. Green да,  ами ми беше хубаво и забавно. Моят ММ само ни наблюдаваше и даваше съвети от страни, много мразя и по едно време му скръцнах със зъбки и той се омете да чете някакви доклади.  Mr. Green
Среща щяло да има утре...ами не зная дали ще мога дойда. Времето е лошо, вали гадно, мрачно, защо да не се изчака за по-хубав ден, а и аз утре няма да мога, имам си много задължения. Утре е петък и на мен ми е труден ден.
Ма-ко да ми пише на ЛС да видя дали мога да ѝ помогна. На разположение съм, а мисля че ми има и телефона, нека да ми се обади.
Отивам да почивам, може и пак да дойда, ако има някой ...добре.  Поздрав!

# 561
  • ул. "Мечтание"
Привет!

Лус, много се радвам за добрите новини!  Hug

Наскоро се сдобих и аз с електронен четец с е-инк екран и буквално се родих!  Crazy Моя е съвсем обикновеничък и непретенциозен. Някакъв Престижио за малко над 100 лв, но ми върши идеална работа.  Peace

Днеска много се ядосах сутринта. Докторката при която бях решила да се запиша на женска консултация ме върна, защото не било ден за женска консултация, да съм отишла отново утре. Е га ти... ми защо ми записват час тогава?! Изрично казах за какво отивам.  #Cussing out Акушерката и тя нещо нелепо се изказа... Приемам го за знак и няма да се запиша при тая и без това няма особено добри отзиви за нея. Бях решила да се запиша там защото ми е удобно и общо взето ми трябва формално, но при това отношение... тц, ще пропусна! Crossing Arms
Утре ще звънна на няколко други места, които си бях набелязала дали могат да ме вземат и така...

# 562
  • София
Нощни, пожелавам ти успех в намирането на читав доктор Hug Не се ядосвай... Peace

Е, Марче, не искаш да ме видиш и това е Wink

И Креми не се обади, сигурно даде на поправката таблета...

Ако и Креми не може - оставаме аз и Ма ко... Ако до утре няма кой да се навие, ще звънна на Ма ко да се разберем по обяд да се видим, ако не, ще отложим за дълго, защото цялата другата седмица дават дъжд и мрачно Peace

Едни подкупващи снимки....

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 00:23 от luss

# 563
  • София
Лека нощ Hug

# 564
  • София
Е, Марче, не искаш да ме видиш и това е Wink

И Креми не се обади, сигурно даде на поправката таблета...

Едни подкупващи снимки....
Ох, мила, това не е вярно, искам теееее, но не ми стига времето.  Heart Eyes  Kenny G е прерасен, но ще ти пусна нещо друго което обичам
http://www.youtube.com/watch?v=LYtiDCXLAcQ

# 565
Морена дай една рецепта за бисквити.
Имам приставка към машината за месо.Тя е точно за бисквити.Може да се пробвам тея дни.
Смърфи съжалявам за лошите новини.Дано се променят !
Лус радвам се за добрите новини.
Нощни успех с лекаря!
Метнах едни соленки.Емо заспа без да яде.Днес беше на градина .Нямаше температура през деня.Вечерта пак дигна и вече се ядосвам с тея вируси.Утре сме на лекар .

# 566
Искам да благодаря на Плами за страхотната мартеничка и пожелания! Много се зарадвахме с ММ, закачихме си я спалнята да ни пази. Много, много ти благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet

# 567
  • София
Добро утро!

Марче, прекрасна е песента Hug

Пожелавам на всички прекрасен и успешен ден!

# 568
  • UK
Добро утро Hug Hug Hug Hug Hug

докопах се до компа Crazy ама съвсем ви изтървах дирите, кой какво, виждам само, че яко "маааате " бисквитите hahaha

Нощни много трудно  стези ЖК, то ако лекарят е ОК нещо друго няма да е натамън ooooh!

Уф, моите спят, едната я чакам всеки момент да изпищи, че е  гладна Crazy

Утре е такъв хубав празник, а на мен, ми е празно в душата, че няма на кого да го честитя, че и мама щеше да има двоен празник 8-ми Март и Тодоровден .... Много ми липсва момичета, тази празнина никой и нищо не може да ми я замести, а такива планове имахме заедно
Cry Cry Cry Cry Cry

# 569
Добро утро!
Коконке, а как са малките коконки, оздравяха ли?

Общи условия

Активация на акаунт