Домакини 32/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 42 571
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Лейди, благодаря! На вид така изглеждаха, но дали е това рецептата, ще видим.

# 542
  • София
Здравейте мили дами!  Hug
Сега имам каре бридж, ще дойда довечера да ви "видя " и да Ви прочета. Пия едно кафе, малко почивка и продължавам приятното си занимание.
Поздрав!  Hug

# 543
Марче, и да победиш на карти!

ММ ми съобщи леко кофти новини, по-скоро би било кофти развитие за нас в бъдеще, зависи как ще се изиграят картите, както се казва. Сега ми е едно леко мъчно, но ще мине...

# 544
  • Sofia
Eee, Смърфи, нека се разиграят по най-добрия начин картите!  newsm10

Аз да питам нещо за киндълите, които ги имате... кажете, моля за батерията каквото се сетите, колко издържа, как се зарежда... Последното предполагам като телефон? Или пък като лаптоп? Нищо не знам, вероятно глупости плещя...  Mr. Green

# 545
Моренка - благодаря за пожеланията, като цяло имам нижда от малко стиснати палци за нас.

Батерията се зарежда като телефон/лаптоп/компютър. Нищо особено, нашият е от щатите и сме си купили от БГ за стотинки преходник за контакта. Иначе издържа много дълго, но мога да зреждам и от лаптопа. Искаш ли да направя снимки?

# 546
  • Sofia
Благодаря, Смърф, разбрах. Simple Smile  Hug
Стискам де що мога да стискам и ти мисли положително, нали знаеш.  Hug

# 547
Смърфи пожелавам ти да се развият по най-добрия начин нещата за вас  Praynig  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Пускай желания към Вселената!!! Ако не си я чела тази книга ще я потърся да ти я пратя.
Марче картите да са с теб  Flowers Four Leaf Clover

# 548
Калинка, Морена - бладогаря ви!

Моренка, ето малко снимки:

Батерията издържа наистина много дълго.

# 549
  • София
Здравейте момичета!

В 19:00 се завърнах от кардиолога - кардиограмата ми е перфектна - изписа основно успокояващи и каза, че глог-мента-валериана препоръчва в стъклени шишета на немската фирма Доппел Херц..

Ходих и на очен лекар - очите са ми добре, имам по-малък диоптър от преди, но се появи астигматизъм.

Майка ми е днес малко по-добре... Peace

Затова купих еклерова торта и толумби Mr. Green Mr. Green Mr. Green Нямам воля като на Креми Wink

Значи за срещичката аз + Ма ко + Креми + Марче (???)

Марче, като свършиш със играта бридж, кажи дали утре ще можеш към 14:00 да направим срещичката... Остана само мястото да измислим...

Смърфи, чудесна играчка имаш. Може би и аз трябва да си взема такава... предпочитам книгата, но така за моренцето, за път... Пожелавам ти да се развият по най-добрия начин нещата за вас  Peace

Калинка
, как се казва книгата и кой е автора? Интересна рецепта за бисквитките...

# 550
# 551
  • София
Луси, радвам се за теб!
Смърфи, дано се развият добре нещата!
Марчелотка, успех на картите!
 Я да ви питам за тия ел четци. ММ се е засилил да ми взима такъв за РД. Твърди, че няма нищо общо четенето от лаптоп/таблет , сравнено с ел четец. Откъм осветеност се има предвид, съответно умора на очите. Склонна съм да приема този аргумент. И други хора са ми казвали същото.
Прибра се от командировка ММ с две кила страхотен турски локум...как да отслабне човек, как?!
Не мога да спя като не си е вкъщи. Освен, че не мога да спя, нощем , ако съм без него, ми е адски студено, тая нощ се завивах с няколко завивки. Crazy Като му го казах и той вика- ЛибоФ, кво да правиш! Mr. Green

# 552
Лус - супер новини от докторята!!! И двата вида бисквитки станаха страхотни и се правят лесно. Солените са като кроасани с кашкавал - ще са страхотна закуска. Все едно купено бутер тесто, но омесено с кашкавала. Много съм доволна. Маслените сладки бисквитки мисля Вале ги прави - наистина са много добри с кокоса, а и аз сложих натурален шоколадов чипс и има преливане на вкусове. Намерих и едни други маслени с царевично нишесте - тях ще ги направя следващия път. Но тези два вида са супер!!!!
Вале  hahaha

# 553
  • София
Да, Калинка, даде ми ангелчето рецептата за тях, супер са!
Сега съм се насочила към тези:
http://www.bonapeti.bg/your_recipes/Venetsianski-biskviti/

# 554
Вале записах сайта - и тези ще пробвам  Joy hahaha
Аз пък тези смятам за зледващия път
http://alia.tropot.net/2010/12/08/%D1%81%D1%8A%D0%B2%D1%8A%D1%80 … 0%BB%D0%B0%D0%B4/

Общи условия

Активация на акаунт