Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са предимствата и недостатъците на многократните пелени и непромокаемите гащички за бебета?
Какви са предимствата на традиционните пелени за еднократна употреба в сравнение с многократните пелени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са предимствата и недостатъците на многократните пелени и непромокаемите гащички за бебета?
-
Какви са предимствата на традиционните пелени за еднократна употреба в сравнение с многократните пелени?
-
Каква е тайната за предотвратяване на косопад след раждане?
-
Какви са предимствата на стъклените бебешки бутилки със силиконови биберони в сравнение с обикновените шишета?
. Етърва ми беше бременна с много петна по лицето, просто пигментацията беше страшно засилена и си имаме племенник. Така че всички тея с бабешките си методи да си правят колкото си искат вятър на устата. За мен също са казвали момче и мама е вярвала, че ще съм момче,а таткое настоявал, че ще съм момиче, като съм се родила и доктора казал на мама - е момче ама клекнало ще пишка 

.Относно покупките,нещaтa които трябвa дa купя се броят нa пръсти,но сегa съм в чуденкa кaкви шишетa дa вземa(с кърменето нещо не се получи и двaтa пъти,зърнaтa сa ми плоски ,a и двaмaтa не пожелaхa дa зaсучaт от силиконови зърнa ,тa бяхме нa цедене и AМ).Дaли сте избрaли вече? 

Като малки ги бъркат май май...
Но това са бели кахъри.Всичко после ще се нормализира
Единствено ме притеснява последващият косопад.След раждането се борих около 2 години с него и загубих половината си коса
Но и това се преживява .
Да драснат някой ред за успокоение (поне на мен де, ама че съм егоист

. А колкото до майчетат аз които питаш - и аз се чудя какво стана с тях?