Магазините щурмуваме, за нашите МАЙски бебенца си пазаруваме - Тема 9

• 43 046
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте майчета  Hug
Аз до сега бях на кафенце- малко слънчо да ме види. Ама пуст му беменнен мозък забравих да се намажа със слънцезащитно и така се изпекох грозно на очила че не е истина.  #Cussing out че и ръава си бях леко вдигнала та и там съм се белязала. Сле дмлако мисля да си извадя кремаи да се ди на видно място та дано другия път се сетя да се мазна, че да не плаша после хората. Преди малко като ходих да плащам разни неща и понеже бях само с една тънка блузка и явно корема леко си е личал ме питаха ама едно притеснено да да не би да съм бременна , че за някои още минавам за преяла.  Mr. Green И като казах да, последва въпроса за кога се очаква. Но определено не очакваха че ще кажа другия месец и като ококори девойчето едни очи... Shocked направо не вярва.  Реши че я пързалям че нали е 1-ви днес..  hahaha Та се посмяхме хубаво де. Mr. Green
След вчерашното гладене да ви кажа не искам да виждам ютията повече...а като си предствя че това ни чака всички...лошо ми става. Аз къде не обичах изобщо да гладя..къде сега тея пипкави дрешки....направо мъка. Ама няма начин...ще се свиква.  Whistling
kmi7 напредвате бавно но сигурно. Не се притеснвявай - ще успеете всичко навреме - то дрешките бързо се купуват - бавно се гладят  hahaha
бейли за матрака мислех с някаква пяна дето само се пръска и после се забърсва, ама като ходих за прахта до кауфланд не намерих ( то може и да е имало ама не го познавам тоя магазин и не мога да се ориентирам нещо), та за това имах си един Медикс за дивани и килими дето го разтваряш във вода и после с четка търкаш да стане на пяна. Та с него го мина ММ и сега седи на терасата да го духне малко вятъра. То реално само горния слой става леко влажен и според мен няма проблеми за матрака. А и реално от препарата също, щото нали се слага протектор, после чаршафи...и реално няма директен допир.
monicat ти каза за по-късно закуската...ама аз докато се помотам стана време за вечеря. hahaha Утре обаче ще сервирам на време  chef Честит 9-ти месец и от мен.  Hug
Тeɣa ама къде бързаш - кажи на бебо да седи на топло.   bouquet Аз иначе бях сигурна че искам нормално със епидурална от години..ама сега като наближава ме е шубе и от двете, и ако можеше без нито едно щеше да е най- лесно. smile3560
Соник честита почивка Simple Smile и дано тея майстори дойдат навреме.
Мяуче големи приключения сте имали с младежа.   bouquet Голямо гуш и за двамата.  Heart Eyes
mishka88 лежи днес и си почивай и дано няма контракций. За превръзките и аз още съм в чуденка.  newsm78 Ама май накаря ще взема и от двата вида и който ми е по удобно него ще ползвам.
zori87 добре си изкарала уикенда - браво. А за сънищата изобщо не се чуди - от където твойте...от там и мойте.  hahaha

# 496
Здаравейте, бъдещи мами имам сериозен проблем в 4 месец на бременността ми излезнаха кондиломи за пръв път в живота си се сблъсквам с този проблем.. не ги лекувам защото са вътре във влагалището, само слагам разни свещички, сега съм почти в 9ти месец, а те се увеличиха значително по размер и нараснаха по брой, заради това ще раждам секцио живот и здраве.. моля за помощ ако е имала някоя мама или има този проблем да сподели мнение,, ужасно съм притеснена като четя колко лоши неща причиняват.. благодаря предварително.. Simple Smile

# 497
Здравейте момичета  Hug

Тея, според лекарката бебчо си е готов да се ражда  Grinning  и моят лекар така казва  Peace
Аз утре съм на консултация да видим колко сме пораснали  Heart Eyes 

Днес от обяд съм с странни болки ниско долу, бебчо нещо се намества и кръста ме боли сериозно.... Тази вечер изпратихме татито на път и ще отсъства седмица  Tired Моля, стискайте палци бебчо да го изчака  Praynig

Соник, наслаждавай се на почивката пълноценно  Grinning

Мяуче, беше ми приятно отново да те прочета  Hug малкото ти момче е много силно и борбено и вярвам ще преодолее бързо и анемията  Hug

Мишка, радвам се че е било само фалшива тревога  Grinning Аз такива имах няколко, та дано не объркам накрая истинската  Laughing Превръзки първо взех два пакета олуейски, пък по-късно реших и едни за родилки да взема и мисля като за начало ще свършат добра работа  Peace

Зелелинка, много изморително това гладене, аз чак днес приключих  Whistling много ми се видя из нанагорно. Обаче гладя седнала, права на едно място не мога да стоя повече от три минути. Свалила съм дъската на най-ниското, а стола си го глася според височината и така... А за матрака, на мен ми се иска една яка тупалка, че предполагам има доза прах в него.

ilv Съжалявам че имаш този проблем. Дано се намери бързо решение  Hug

# 498
  • София
Обаче гладя седнала, права на едно място не мога да стоя повече от три минути. Свалила съм дъската на най-ниското, а стола си го глася според височината и така...
Аз така гладих на Ники дрешките навремето, защото докато се нанесем в апартамента вече бях пред раждане и не можех да си стоя на краката дълго време. Като гледам и с това бебе така ще се получи. Мебелджиите днес успяха да ме ядосат - вместо следобед цъфнаха почти в 7 часа и то само с част от мебелите. Останалите щели да ги донесат в четвъртък и евентуално щели да се опитат тогава да приключат с монтажа. ooooh! А аз без да е готова тази стая нищо не мога да направя с бебешките неща, нито мога да ги извадя от пликовете, нито да ги пера и гладя, нито имам къде да ги подредя след това. Адски се дразня като има да се върши нещо и не зависи от мен. Confused

Извинявам се, че само с това ви занимавам, ама направо се побърквам вече.

# 499
  • София
Mами, как е никнейма на групата в facebooka?

# 500
Добро утро мамчета  Hug  bouquet Днес кафето и закуската ще са от мен  Hug
Как спахте тази нощ? Аз пак се правих на зомби от 3 до 5 сутринта  ooooh! Shocked, Но пък за сметка на това си поиграхме с малчо  Mr. Green
Аз се сетих какво щях да ви пиша  Mr. Green за превръзките   Mr. Green предния път за болницата си взех от тези за родилки и да ви кажа се родих с тях. Много са мекички и удобни и попиват доста, а вече във вкъщи си взех нощни, но съжалих понеже не са толкова деликатни като тези за родилки. И сега си взех 2 пакета за родилки от тези с най - много капки  Blush за всеки случай  Blush пък да видим каква ще е хавата този път  Mr. Green
Соник   Hug Кураж мила, кураж. Ама че наглеци, не стига че са закъснели ами и не носят всичко  #2gunfire не са си намерили майстора ако питаш мен. Малчо е добро дете и съм сигурна че ще изчака мизерниците да си свършат работата та и ти да се оправиш и тогава ще се срещнете сигурна съм  Hug не се притеснявай, а се наслаждавай на почивката  Hug
бейли Стискай кълки, малкото няма да се появи докато тати го няма бъди сигурна  Hug Те май всички бебоци са готови да излизат, но да натрупат още малко мазнинки та всички татковци да са си вкъщи  Blush ДаА споделиш как е минала ЖК днес  Hug
ilv Дано да се оправиш и да няма последици за бебчо  Hug Късмет.
zeldelina   hahaha И аз като теб само че и на деколте  hahaha и на къс ръкав, и на очила  hahaha а още не съм се сетила за слънцезащитния . Кой знае как изглежда от страни  hahaha Ей добре ми почна деня - със смях. Благодаря  Hug  bouquet Hug
Хайде мамчета ЧАЙ да сега от мен !

# 501
  • Пловдив
Добро утро момичета  Hug (вече обяд,докато публикувам отговора)
Мяуче честита ви радост!Да ви е жив и здрав малкия и бързо да заяква.
Соник много неприятно така,нищо да не зависи от теб и да ти е притеснено,че не си подредила.
За гладенето-аз си гладя на Стилиян дрехите (нали е с алергии и за това).Не  е особено приятно,но си сядам на спалнята,пред мен дъската (винаги мъжа ми я изкарва,аз да не вдигам тежко) и се почва.А с малките дрешки ще е още по-голяма врътня,но какво да се прави,поне първите месеци (и ако няма проблеми като алергиите на Стили),ще си гладя.Още не съм изпрала нищо за бебка.Дори не съм ги изкарала дрешките.Мисля преди Великден да пазарувам комплекта за изписване и пеленка и живот и здраве след Великден ще пера и подготвям по-сериозно.Ако не успея ,майка ми ще свърши всичко,нали ще ми помага,но все се надявам да влезем в май месец и тогава да се ражда.
Ние поне ремонт няма да правим,мъжо само ще боядиса спалнята и коридора,но има и малко пръскане против мухъл,та ще се наложи да спим при нашите за 2-3 дни.Аз на чуждо място хич не мога да спя.Особено пък сега,като ставам по 3-4 пъти посред нощ,но трябва да го преживея за няколко дни.
Вчера бях на лекция на списание 9 месеца.Много ми хареса,чак ме е яд,че толкова време се каня да отида и все не ходя.Но то вече и не остана,най-много на 1-2 още да отида.
Контракции още си имам по няколко през деня и снощи една доста силна и болезнена.Но като че ли съм по-спокойна вече (не,че ако се роди в 32-ра седмица е добре,но е къде,къде по-добре от 27-ма).Все пак нека си стои повече на топличко.
Приятен ден момичета.Аз имам едно излизане,след това готвене и следобед съм на родителска.
П.П. Момичета от къде купувате превръзките за родилки?Ако не намеря ще взема нощни и лигнин (миналия път купих един бял,ужасно твърд се оказа,затова сега обикновен).

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 11:28 от Di83

# 502
Здравейтее ! Hug

Остана ми малко временце да се включа все пак Simple Smile

Име още не сме избрали...ще задържа с анкетата, просто нямам представа как ще се казва милото бебче. Голяма мъка се оказа, но аз знаех че ако е пак момче, просто няма да знам как да го кръстя...

В четвъртък на 10-ти април, най-накрая имам и записан час при д-ра при който искам да родя, ще ни е 1-ва среща и се надявам всичко да мине гладко и да се договорим Simple Smile

Нашия ремонт върви с пълна пара, спялнята е пребоядисана, сега днес остава коридора и тоалетната и после голямото подреждане. За съжаление сега хола отпада, но той е огромен и голямо местене трябва да падне, а   нямам сили. Толкова неща местих и извлачих тия дни, че не знам как не родих да ви кажа!

Соник и аз това искам, всичко да е подредено в къщи и да ми е спокойно и тогава да идва бебето Simple Smile
Дано смогнем, но няма да е всичко както ми се иска !
Честито неходене на работа!   bouquet Ти пък, няма да се разболява Ники, защо му е..сега времето се оправи, хубавко е, не е студено, ще държи, не се притеснявай ! Wink
А как те разбирам за мебелите и за всичко...знам точно как се чувстваш. В крайна сметка ще се сглобят стаите и ще успеем, само дето трябва нерви да се похабят повечко Hug

Мишка, радвам се, че не е имало проблеми след друскането по пътищата и ти се е отразила със сигурност добре разходчицата !
Хубаво ти се е разминало миналата нощ, но пък си представям какво си преживяла. Днес как си?
Ще се справиш и с курсовите работи, сигурна съм! То човек като е под напрежение май нещата по-добре се получават Simple Smile
Аз пък не съм чувала за епизиотомия независимо дали се налага..как може така...много тъпо , за коя болница става въпрос? Дано вземеш най-правилното за теб решение!

Nia1305, честито излизане в 45-дневния Wink На мен ми остава още 1 седмица и нямам търпение, макар че много бързо ще мине, а и ще продължа да работя от нас..Simple Smile А пазаруването и подготовката тепърва ми предстоят Simple Smile Което от една страна е хубаво, в очакване съм на приятни емоции !
Баткото има възможност да ходи на градина до края на юли и ще си ходи, стига да не сме някъде извън София! А от септември е на у-ще.

kmi7, честит болничен и на теб! Бавно , но славно всички ще приключим с неприятната част по ремонтите и ще останат само хубавите неща Simple Smile

Тарталетке, ма ти внимавай с това чистене и юркане изведнъж щом си имала болки...
Аз много се товаря, ама много, но слава Богу нямам болки, само вечер ми е уморено и леко се стяга понякога корема. Трябва да се пазим ! Hug

Бейли, ей така искам и аз да напиша някой ден ! "Някакво спокойствие и търпение ме е обзело, чак не мога да се позная  Heart Eyes имам чувството че като дойде момента ще тръгна без грам страх и с усмивка, пък да видим " Много се радвам, че поне ти така се усещаш! И стискам палци да устискаш, докъто МТ се върне  Peace

Тeɣa, наближава момента с пъълна пара ! 36-та седмица си е направо на финала вече Simple Smile Добре де, коя седмица почва 9-ти месец...37-ма? Всъщност малкия отговаря на 36-та, пък ти си в по-ранна...много съм зле  Blush

Е Мяуче, добре ни се завърнала Simple Smile  Hug
С удоволствие изчетох всичко, макар да съм запозната с цялото инфо Simple Smile
Всички ние сме горди с Нико и разбира се с теб, защото за да са нещата така,  както са, сте виновни и двамата ! Hug  bouquet Hug

Зелделинке, голям майтап с това момиче. Ма толкова ли не ти личи чак? Дай някоя снимка да те видим Simple Smile
А това с гладенето ми е супер досадно...като дойде моментът може би ще моля майка ми да ми помогне,....късат ми се нервите направо  Mr. Green Пък като се роди в началото ще поглаждам, ама бързо ще приключа, знам си  Laughing

ilv, нямам никаква идея за проблема ти, дори не съм чувала. Не се ли консултира с доктоти, те какво казват?

Аз миналия път се бях заредила с лигнин, защото така знаех че трябва, че е по-добре да не се спарва. Е да де, ама за нормално раждане може би, за секцио не е точно така. Беша ми аадски неудобно! Затова сега ще си ползвам превръзки. Във Вита казаха, че те предоставят, така че ще им се доверя, ако нещо не ми хареса ще си взема на момента. А за вкъщи ще взема един пакет нощни и един пакет обикновенни и пак ще преценявам според ситуацията.

Е, отчетох се подобаващо. Още малко съм в офиса и отивам да записвам малкия на у-ще и после се прибирам в хауса да вкарвам ред Simple Smile
До скоро!

# 503
Здравейте!

Тази нощ беше спокойна за разлика от предишната, само с едно ставане до 00.
Да се похваля, че вчера ми дойде леглото и снощи с ММ го сглобихме. Толкова хубаво ми стана като го видях, както някое майче беше казало по-рано, нещата взеха да стават реални, до сега някак не осъзнавах напълно, че се случва наистина. Тази събота и неделя ще пада разместване и чистене, за да видим как ще подредим спалнята, за да не се налага да влизаме през вратата на една страна.
Тази сутрин станах рано и ходих да си пусна изследванията, че трябваше да го направя още миналата седмица. Прибрах се пеша, не бях ходила пеша от месец някъде, разстоянието от лабораторията до нас е по-малко от  1 км, но се изморих и бях адски гладна. Закусих и така ми се приспа, та си поспах още час и половина. 
Трети ден забравям да кажа, че в анкетата съм гласувала за „името е избор на мама и тати”, няма да я кръщаваме на никого, пък и свеки още когато разбра, че ще има внуче, каза че според нея така е най-добре, защото вярва, че като кръстиш детето на някого го обвързваш с кармата на този човек. Много хора ме питат, ако се роди на Гергьовден няма ли да я кръстя Гергана примерно, ми няма да я кръстя.

zori87, благодаря за закуската Simple Smile!

zeldelina и аз никак не го обичам това гладене, ама няма начин, аз още не съм пускала бебешка пералня, понеже съм купила много малко неща и имам още много да пазарувам, пък и свеки се е заинатила да ги пере на ръка, че да не им станело нещо. Щом и се занимава, няма да я спирам.

бейли стискам палци бебчо да изчака татето fingerscrossed, няма за къде да бърза да излиза.

Соник, разбирам те, че си се ядосала и аз много мразя да ме размотават, да обещават едно, а да вършат друго, преди няколко години се ядосвахме с една бригада, която ни слагаше изолацията на къщата, вместо за 2 седмици, цял месец двора беше строителна площадка. Сега си почивай, няма какво да направиш друго, пък като си свършат работата ще изпереш и подредиш.

# 504
amonita, младежа отговаря,  но само на размери,  затова и с АГ се надяваме да изкара на топло поне до месец преди предполагаемият термин.  fingerscrossed 36г.с мисля, че започва деветия месец, но пък казват, че е по-добре да роди след 37г.с. Но като реши, че е готово едва ли моето желание ще го спре  Mr. Green От снощи е доста кротък и да ви кажа нямам вече търпение да излезе, че с това постоянно мислене-рита ли/контракции ли са/тежест/болки и вече съм  #Silly Все се чудех защо всички минали през това накрая искат по-бързо да излиза, но вече знам.
Соник, дано в четвъртък приключат. Ужасно е да си с вързани ръце и да чакаш майсторите да решат, че им се работи.

В анкетата гласувах с първата опция, но решението си е наше. Моите родители не са питали, предполагам и свекърите също, но то решението е взето още преди години. Само баба ми настоява да го кръстя на таткото   Stuck Out Tongue Winking Eye А той хич не иска да е на него. И ми го каза като бяхме насаме, за да не би мъжа ми да я чуе, пък аз ако не съм съгласна, а той е -да няма драми.  hahaha Много беше разочарована, че не искам да кръщавам детето на ММ  hahaha

Дам.превръзки взех нощни на Libresse. В клиниката в която ще раждам имат аптека и ако не са ми удобни ще взема други.

# 505
Момичета , мерси, че ми честитите 9 м
Аз пък имам изненада за вас Flutter
Тази сутрин в 10:30 се роди нашата беболина  baby_neutral
Пиша през тел, но скоро ще дам подробности  Hug

# 506
Честитоооо щастие!  Да ти е жива, здрава, много послушна и щастлива! На теб ти желая бързо възстановяване и чакам да разкажеш за раждането като имаш време!

# 507
  monicat , честито! Прекрасни новини  Hug Да ви е жива и здрава малката бебка , на теб бързо възстановяване и чакам подробности  Heart Eyes

# 508
 monicat, да ти е жива и здрава малката, пожелавам ти бързо възстановяване.  bouquet

# 509
  • София
Честита беболина, Мони!   bouquet   bouquet
Жива и здрава, много да се слушате и радвате  Hug

Общи условия

Активация на акаунт