Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са предимствата и недостатъците на многократните пелени и непромокаемите гащички за бебета?
Какви са предимствата на традиционните пелени за еднократна употреба в сравнение с многократните пелени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са предимствата и недостатъците на многократните пелени и непромокаемите гащички за бебета?
-
Какви са предимствата на традиционните пелени за еднократна употреба в сравнение с многократните пелени?
-
Каква е тайната за предотвратяване на косопад след раждане?
-
Какви са предимствата на стъклените бебешки бутилки със силиконови биберони в сравнение с обикновените шишета?

че и ръава си бях леко вдигнала та и там съм се белязала. Сле дмлако мисля да си извадя кремаи да се ди на видно място та дано другия път се сетя да се мазна, че да не плаша после хората. Преди малко като ходих да плащам разни неща и понеже бях само с една тънка блузка и явно корема леко си е личал ме питаха ама едно притеснено да да не би да съм бременна , че за някои още минавам за преяла.
Та се посмяхме хубаво де. 
Честит 9-ти месец и от мен.
Аз иначе бях сигурна че искам нормално със епидурална от години..ама сега като наближава ме е шубе и от двете, и ако можеше без нито едно щеше да е най- лесно. 
и дано тея майстори дойдат навреме. 
Ама май накаря ще взема и от двата вида и който ми е по удобно него ще ползвам.
и моят лекар така казва 
Моля, стискайте палци бебчо да го изчака 
А аз без да е готова тази стая нищо не мога да направя с бебешките неща, нито мога да ги извадя от пликовете, нито да ги пера и гладя, нито имам къде да ги подредя след това. Адски се дразня като има да се върши нещо и не зависи от мен. 
за всеки случай
не са си намерили майстора ако питаш мен. Малчо е добро дете и съм сигурна че ще изчака мизерниците да си свършат работата та и ти да се оправиш и тогава ще се срещнете сигурна съм 
, няма за къде да бърза да излиза.
Все се чудех защо всички минали през това накрая искат по-бързо да излиза, но вече знам.
А той хич не иска да е на него. И ми го каза като бяхме насаме, за да не би мъжа ми да я чуе, пък аз ако не съм съгласна, а той е -да няма драми.