Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са предимствата и недостатъците на многократните пелени и непромокаемите гащички за бебета?
Какви са предимствата на традиционните пелени за еднократна употреба в сравнение с многократните пелени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са предимствата и недостатъците на многократните пелени и непромокаемите гащички за бебета?
-
Какви са предимствата на традиционните пелени за еднократна употреба в сравнение с многократните пелени?
-
Каква е тайната за предотвратяване на косопад след раждане?
-
Какви са предимствата на стъклените бебешки бутилки със силиконови биберони в сравнение с обикновените шишета?
:
Направо се изненадах, че той юнака голям вече на близо 2 месеца. Ако може разкажи как е минало и как е дребосъчко.
! Искам да те питам, пък и всички други минали през това, колко време мина докато спряхте да усещате мястото болезнено? Аз четох няколко теми за епизиотомията и масово мненията бяха за ужасни болки около месец след раждането, ходене до тоалетна само с лаксативи, иначе болката била неописуема и невъзможност от 6 месеца, а някой и до година за секс, тъй като изпитват силни болки при проникване
. Честно казано много се наплаших, след четенето на тези теми.
Поръчаните ми шишенца и стерилизатор също пристигнаха и... това е. Имаме още много неща за купуване и оправяне, но се надявам да се справим в срок. Дрехи нямам никакви все още, но днес си харесах няколко комплекта за изписване в един магазин и дори да се наложи любимия вече ги видя и ще ходят с бабите.
За тази още нищо не сме решили, чудим се все още дали да е на бабите или на никого 
Ще кръстим бебчо на свекър ми
Някакво спокойствие и търпение ме е обзело, чак не мога да се позная
имам чувството че като дойде момента ще тръгна без грам страх и с усмивка, пък да видим
одеве я подредих...липсва само помпата в нея, но нали трябва да се стерилизира, та се чудя кога точно да я свърша тази работа
и аз на няколко пъти съм на нокти, че се започва и му говоря на беб да изчака 37 седмица и има зелена светлина
в очакване на май-ските човечета
В последствие като се замислих почнах да ги различавам и вярно след въпросния "ритник", хем е по болезнен (но търпимо, щом го оприличих на ритане), хем корема ми се стяга за 3-4 секунди (отдавах го на болката при удара). И сега почва една голяма чуденка - ритна ли или е контракция

.
. Станах до 00, там така ме преряза долу ниско, та хептен се изпотих, върнах се в стаята и изпих един Но шпа и се чудя да събуждам ли ММ, реших да изчакам още 30 мин. и ако продължат контракциите ще го викам. Легнах си и пак засичам на телефона контракциите и си мисля, че не съм си стегнала багажа за болницата, че не съм си изпрала нощниците, които ми пристигнаха в петък, че не съм си взела дамски превръзки, че доки каза, че трябва да стискам поне до 10-ти и т.н. Честно казано, последното нещо което ми мина през главата е дали ще ми правят епизиотомия или не. След около 30 мин. забелязах, че вече контракциите са с продължителност не повече от 10 сек и си отдъхнах, че е било фалшива тревога, почти веднага съм заспала.
ааааааа ма ха!