Магазините щурмуваме, за нашите МАЙски бебенца си пазаруваме - Тема 9

• 43 046
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Хайде и аз да се разпиша, не съм писала много отдавна тук, все във фейса стоя и там от време на  време пиша, но ви чета и на двете местенца.
Честито момиченце моникат. Да ви е живо и здраво детенцето! А на мама бързо възстановяване! Hug
Днес влизам в 36та г.с., на последните изследвания всичко е наред а хемоглобина ми е 108,  по повод дрешките на бебчо всичко почти е готово-изпрано и прибрано. Багажа за болницата все още не съм го стъкнала  Grinning надявам се тези дни да успея и това да направя.
Иначе преди няколко дни бях на преглед- бебчо е вече 2566гр плацента 2ра степен ( не помня какво точно означаваше тази зрялост на плацентата  Rolling Eyes)
Тази сутрин имах доста болезнени контракции за първи път, та пих 1 хапченце магнезии Simple Smile дано устискам до 1 май хихи
Ами това е за сега от мен  Hug Желая на всички мами слънчев следобед.

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 15:29 от cveti_1982

# 541
Лелее, честит ми 9-месец preggo много мина-мъничко остана  Grinning
Днес направих изследванията, АГ-то е доволен. Мише, моят хемоглобин е 117 и му  се зарадвахме с док да ти кажа   Wink като се има предвид че в по малките месеци беше 95   Crazy как да не му се радвам..
Сутринта в 8,00 пред лабораторията бях 25 подред и адски гладна..направо ми се дорева....обаче не ми дадоха да чакам грам, за сефте минах на момента  Grinning

Чакаме нови!и от Мони !

Соник и аз си ползвам коремчето за помощна масичка  Joy а тези майстори ти изпробват търпението май  Crazy дано утре всичко да е завършено.
Зелделина, честити покупки!

Копирам този линк от Фейсбук групата...от тези си поръчват мацките  Peace Аз си взех други, но тези изглеждат добре и са на отлична цена.
http://prodavalnik.com/noschnitsi-za-bremenni-i-krmachki-s-ks-rkav-i46049517

Амонитка, както е казала Мяуче, запази спокойствие-вижда му се края на това твоето изпитание  Hug

Аз пък не се сетих да питам док имат ли претенции за гащи-мащи и пр. неща...дали имат списък за болницата...и си мисля, че по-скоро  не, щом нищо не каза. Приготвила както съм сметнала за добре, но лигнин се отказах да си купувам  Naughty пък ако притрябва, там има и аптеки  Peace

# 542
Майка Зайка нощничките са тези: в светло зелено
и тази в светло синьо:

То всъчщост е същата като тази която е показала и Di83 .
Едната сия взех от едно магазинче на пътеките в Младост 1, а другата от едно магазичне до параклиса в Дружба 2. Но предполагам че в повечето магазини които за за кърпи, халати и нощници ще ги намерите. По магазините нощничката е 20 лв, а комплекта 39лв. Всичките ми пижами са на тази фирма и съм много доволна. Даже си имам и един зимен халат който си го обожавам. Не са мръднали нито цветовете им, нито са се развлачили. Даже снощи в лигнята детро ми беше обзела открих че може да се разкопчаят всикчи копченца без най горните и пак да се изкара по една цици. Даже е по- удобно, че ако влезе някой дето не трябва по- бързо може да се реагира. Joy
mishka88 напарво не знам какво става с тая гръдна обиколка. newsm78 Преди да забременея бях с обиколка 85, а сега 100 ми стяга и не знам какво да парвя. В магазина не намерих по-голяма оиколка от 100 иначе щях да си взема. ooooh! Това са 15 см...то аз на корем в най- широката си час не съм качила толкова. Rolling Eyes Киселините  моря с талцид, но при мен са 1-2 пъти седмично. Иначе док ми предписа квамател (3.50лв) но аз не го пия щото за сега нямам нужда. Той подтиска именно образуването на киселини в стомаха. Питай твоя док и ако каже че ще ти свърши работа го пробвай.  Hug
Di83 за името не сте само вие. Напоследък дори не се и сещаме да седнем и да измислим нещо, ама накаря ще се видим в приключение, сигурна съм. Най много да си го запишем Макарон и това е.  hahaha И без това всички свикнаха с това име.  Joy
Zorboy стискай кълките и лежи щом се налага.  За шансове - има, но нега седи на топло.   bouquet
cveti_1982 браво на бебчо - голямо е вече. Дано дочака термин и не избърза да излиза.  Hug
бейли честит 9-ти месец  baby_neutral

# 543
 zeldelina, мога ли да те помоля да  ми кажеш дали някъде могат да се видят онлайн мерките на нощничките, които си показала? Или ако ти имаш представа какви са горе-долу за отделните размери?
 Питам, понеже ще ми е малко трудно отиването до магазините и вероятно ще поръчвам онлайн.
 Благодаря ти много предварително за отговора!   bouquet

# 544
Водно конче  погледнах в сайта ама няма мерки. Сега ще ги премеря с метъра.
Размерите са следните:
- XL - обиколката горе - 110см
       - обиколка долу  - 120 см.
       - дължина - 98см
- L -  обиколката горе - 104-105см
       - обиколка долу - 114см.
       - дължина - 92см
Предполагам и по- малките размери вървят един от друг с тези см като разлика.

Дано съм ти била полезна  Hug

# 545
  • София
Майка Зайка, тази нощничка на Н&М е много хубава, но не мисля, че ще ти свърши работа за кърменето. Аз миналия път си бях взела две подобни, без копчета - еми беше супер неудобно да се кърми с тях, трябваше да ги запретвам целите и си стоях практически гола. Crazy Този път съм взела от тези с копченцата, същите, които е показала Di83.

# 546
 Благодаря ти,  zeldelina   bouquet Много точно ме ориентира в преценката  Simple Smile

# 547
  • offshore & overseas
В 31 г.с. съм и мисля, че в този етап имат шансове за оцеляване, нали? Praynig
Правилно мислиш, имат 100% шансове не само за оцеляване, но и да бъдат здрави и прави бебоци, но зависи къде ще родиш и дали бебчето е добре. Hug

Все пак не смятам, че само заради едното скъсяване на шийката трябва да се впускаме в подобни разсъждения. А ако имаш толкова много контрации и пр., не е ли редно да полежиш малко на спа, да ти направят един курс кортикостероиди за развитие на дробчетата на бебето? Такива приятни нещица.

бейли, честит ти девети месец, камък ти падна от сърцето, нали? Wink

Нощнички и аз ще си купя, но докато се наканя... то ще мине лятото и ще дойде есента...

# 548
  • Пловдив
Zorboy благодаря ти,ще отивам на Илиянци ,макар че ми е доста далече.(Днес сме го обърнали всички на нощници).
А за бебчето не се притеснявай,ще оцелее.Но трудно се гледа малко бебе,затова стискай до 36-та седмица.Магнерота не е много,аз го пиех 3 по 2 и нош па 3 по 1.
Бейли честит ти 9-ти месец,хайде скоро и бебче да ти честитим.
Зелделина с вашия Макарон сте опасни  Simple Smile .
Днес казах на една приятелка,че не сме измислили име и тя не ми повярва.Накрая си казах,че като се роди бебето и го видя,ще ми дойде и името.

# 549
Привет и от мен за днес. Да си кажа за нощницата взела съм такава както  Di83 е показала, има ги на Пиротска няколко са магазинчетата там за пижами и халати и са на добра цена.
 mishka88 да ти кажа с киселините и аз бях много зле и накрая реших да питам докито. Той ми предписа  BIO ANACID  на билкова основа са и почти нямам проблеми от както ги взимам. Надявам се, ако решиш да ги пробваш и на теб да помогнат.
Багажа го стегнат преди седмица две, когато едни контракции ме уплашиха много и реших да се подсигуря, само чашка, виличка и лъжичка ще сложа накрая. ( а и зарядно)
 zeldelina честито за пазара, но внимавай  Laughing, че при мен май се получи нещо като пристрастяване . Сега когато съм купила почти всичко и ме сърбят ръцете за още  Twisted Evil
А и да си кажа и аз днес бях на лекар и той каза, че нямам разкритие още, но шийката почнала да се изглажда и бебо е на изходна позиция ниско долу ( даже каза че му напипвал главата) . Не знам само не е ли рано за изглаждане и колко време ще трая то докато се появи разкритие. При вас как е момичета ?
Хайде лека от мен  smile3524

# 550
 Здравейте и от мен, от доста време не съм писала, но сме в ремонт и е ужас.... След последния преглед онзи ден тежим 1500гр,което за мен е малко. Даже компютъра ми премести термина за  една седмица напред. Причината според док е че бебчо нямал достатъчно 'сланинки', иначе всички останали неща с му в норма. Малко се притеснявам честно казано, но се надявам след две седмици като отида на тонове да е порастнал. Обясниха ми също че плацентата ми е така разположена, че ще усещам много силно всяко движение на малкия дивак. А той си е постоянно в движение...Другото за което ми се иска да ви се оплача е, че вече изобщо не мога да спя  Sad кръста зверски ме боли, на никак не ми е удобно, пишкам през половин час  Sad Малко се поизморих и с ремонтите в къщи и вече съм тотално схваната.
 Честито слънчице на моникат Simple Smile много да ви радва с таткото.  bouquet

# 551
  • София
И аз имам проблем със спането. Rolling Eyes Единствено като съм легнала по гръб е поносимо, но пък ако лежа така цяла нощ, се схващам. Обърната на една страна /независимо наляво или надясно/ мога да изтрая не повече от няколко минути - започва да ме боли тазът и ребрата. Crazy Ставането за пишкане да не го коментирам, че там е трагедия някаква - ако ми се случи нощ само с две ставането си е повод за радост.

Мебелите ни дойдохаааа! Party Изглеждат страхотно и нямам търпение да ги видя сглобени утре. Много съм въодушевена. Mr. Green

# 552
Е, Соник браво! Дано утре ги сглобят и чакаме снимки Simple Smile

Аз съм българче, бързо приключване на ремонта! А за бебчо си е добре щом док е казал, а има време и сланинки да натрупа  Grinning

Нощите и при мен са сомнамбулски  Laughing разкарвам се като призрак по няколко пъти на нощ до 00 Не смея да светна лампа, че се разсънвам  и огладнявам  Mr. Green

Хайде и от мен лекичка  smile3524

# 553
Мамчета да попитам имате ли киселини,как ги борите?Аз немога да спя от тях и от корема разбира се!На дясно еобърната е поносими до един момент на ляво направо се задушавам и сърцето ми забива лудо!?Нещо съм и поотекла,меря кръвно даже е ниско,но да попитам вие как я карате?Казаха ми да пия по 8 чаши вода и ми назначиха датата в началото на май за секцио в 39 седмица! Притесненията започнаха при мен!!!Като знаеш дата е още по- притеснено!Леки нощи и ползотворни дни!!!

# 554
Добро утро май-чета Simple Smile
Минавам само да се отчета, бяхме на преглед всичко е наред, растем и така. Нямам време да ви посещавам, но още 1 седмица съм на работа и после вече трябва да ми остава време Simple Smile
Хубав слънчев ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт