Магазините щурмуваме, за нашите МАЙски бебенца си пазаруваме - Тема 9

• 43 046
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Аз гледам нищо да не пия за киселините, но последните дни като станат наистина непоносими /и то точно вечер като си легна/, пия по малко сода с вода. Преди ми помагаше като изям някоя ябълка, но вече не действа за съжаление.

Появиха ми се 3 нови стрии на корема, пак над пъпа. Confused Предполагам, че няма да се виждат повече от старите, които пак са там, ама се ядосвам - толкова мазане и цапотене без ефект. Дано поне останат само тези, че миналия път баш накрая преди да родя се нацепих.

# 556
Здравей те МАЙчета от много отдавна не съм се включвала!
Колко неща са се случили имаме си вече и бебенца!
Честито на мамите нека са ви много здравички и много да ви радват!
Нямам търпение и аз да гушна моята малка принцеса, но още трябва да си стои в коремчето на топло.
Постоянно ме рита в ребрата или пък си издупва с дупето си много е странно но хубаво  Crazy!
И мен като повечето от вас ме мъчат киселини, честото ходене до тоалетна и невъзможността да се спи, но не остана много.
Много неща ми се случиха през тези седмици дано моята беболина да не се е вълнувала много,
направиха операция на дядо ми БЛАГОДАРЯ НА ГОСПОД  Praynig на 81 години е и се възстановява много добре няма търпение да види пра внучетата си    ( и сестра ми е бременна  preggo), взех си всички изпити остана ми само дипломната работа и официално ставам компютърен инженер  newsm44 !
А най-хубавото е че бебчо е много добре аз също, расте стремително и вече доста ми натежава, купихме най важните неща за нея, всички дрешки останаха само дребните неща, но и тях трябва да взема скоро.Прочетох че много мами правят ремонт съчувствам ви защото и ние правихме основен ремонт януари месец преди сватбата ни,просто е някакъв кошмар постоянно се цапа всичко е с главата надолу, а и работниците  #Crazy, макар, че в напреднала бременност сигурно е още по трудно!
Ами при мен май общо взето е това , оффф май ще трябва да ставам от компютъра защото на малката явно не и хареса да стоя на стол постоянно рита, но като се замисля тя цял ден си рита само вечер като си лягам се кротва много странно по принцип било обратното.
Браво а сега се разхълца и това трае около 15-20 минути и така поне два пъти на ден при вас така ли е, май ще е много лакома!
Приятен следобед момичета тук времето е чудесно и отивам на разходка!   bouquet

# 557
  • София
Здравейте майчета, и аз да се отчета идвам.

Успешно влизаме с малчо в 37ма седмица и ходих днес на тонове. Отчетоха се доста контракции, та докторът се отказа да пипа за разкритие. Да сме го изчакали още седмица. Иначе шийката му се стори добре на ехографа. Имам си направление за хоспитализация и обменна карта, но ще се топлим докогато може. Бебчо е вече 2.700 и съм много доволна, че е понапълнял, че много дълъг и елегантен вървеше. Laughing

Соник, Амонитка, Аз съм българче, стискам палци за ремонтите. Дано бързо да ви се махат майсторите от главата и да си имате прекрасни стаи за бебовците  Hug

Ние нов апартамент правим, в който за съжаление няма никакъв шанс да влезем преди раждането - но ние това си го знаехме отдавна де - чак август-септември ще е готов. И ще съм съседка на Соник, ако не се лъжа. Положителното е, че се доверихме на едно архитектурно студио и те се занимават с майсторите вместо нас. Честно, мислех, че по-злобно отношение от моето няма как да има към немарлива работа, обаче с тези момчета съм много доволна. Караха още строителя докато беше във владение сто пъти да изправят стените. И на 3тия-4тия някъде, онзи майстор вика " Абе гусин архитект, ти що не каза, че искаш да са ти прави стените от самото начало?"  hahaha  hahaha Все едно някой иска да са му криви.  newsm78 Егати нахалниците са тия майстори.

# 558
  • София
И на 3тия-4тия някъде, онзи майстор вика " Абе гусин архитект, ти що не каза, че искаш да са ти прави стените от самото начало?"  hahaha  hahaha Все едно някой иска да са му криви.  newsm78 Егати нахалниците са тия майстори.
това направо като някакъв виц звучи, ужас. Crazy
Къде ще живеете, ние сме в Борово?

При мен майсторите сглобяват, та пушек се вдига. Дано успеят да свършат до края на деня и утре да се захващам с чистене и местене на багажите. А аз понеже не мога да мръдна от хола и кухнята цял ден цъкам из нета и ям. Embarassed Не ми се отразява здравословно нищоправенето.

# 559
  • София
Къде ще живеете, ние сме в Борово?

Ще бъдем точно до България мол. Ти понеже беше писала, че си близо до Джъмбо и оттам реших  Simple Smile

# 560
  • София
Е, значи наистина ще сте близо. Grinning Ще ги запознаем бебоците живот и здраве.

# 561
От 2-3 месеца пиша само в групата във фейсбук, съвсем забравих, че тук има тема, даже не бях сигурна, че още съществува.  Laughing

# 562
Здравейте майчета  Hug
Аз днес съм изключително доволна и щастлива - обадиха ми се за количката, че имат една бройка и още докато ми говореха аз вече се бях обула, че да не ми я открадне някой под носа докато отида. Даже по пътя пак им звънях че съм тръгнала и да ми я запазят а не да продадат докато стигна, че цяла софия трябваше да пресека. Мале като я видях....ама точно цвета който обожавам - светло зелено електриково. Направо се разтопих  и влюбих от пръв поглед! От там взех и ваничка със стойка  и комплект за леглото с обиколници пак в светло зелено. Само легена е жълт че нямаше зелен..но нищо. Mr. Green  Важното е че количката беше там.  1stroller Едвам ги натоварихме нещата в колата на сестра му на ММ и хайде към вкъщи. От там като се заиграхме докато я сглобим..малеее с 300 мъки и умуване но накаря успяхме. И тя се влюби в цвета  и в самата количка. Та сега рязко ми стана едно толкова спокойно, че няма до къде. Вече си имам всичко - сега само Макарон остана да чакаме.  Heart Eyes Утре ще пера кличката и чаршафите и вече нямам нищо за вършене - дрехите са изпрани и изгладени, компекта за изписването е приготвен .... само остана да си купим нова спалня и матрак и да преместим бебешкото легло в спалнята че сега седи в хола. Някакво безумно спокойстиве ме е обзело сега ...чак не ми се вярва.  Crazy

# 563
  • Пловдив
Зелделина-честити покупки.Много е хубаво,че си взела точно това,което ти харесва.
Остава и най-важното ,името да измислите и съвсем да сте готови със всичко.
Аз днес ужасно се изморих.Взех детето на обяд и  откарахме в парка до 18 часа.И който ме види,ме разпитва в кой месец съм,колко съм напълняла (че само на корем съм била),омръзна ми да се обяснявам.

# 564
  • София
zeldelina, завиждам ти за спокойствието. Grinning Аз за съжаление хич не мога да се похваля с такова... Честито за финалните покупки, много хубаво, че си се сдобила с мечтаната количка. Heart Eyes

След точно 4 дни на градина Никола е със сополи. Tired Събота и неделя ще го подпукам яко с инхалации и дано да успея да го пресека да не слезе надолу. Направо ме отчайва това дете, как може да е толкова кекав не знам. Rolling Eyes

# 565
Di83 нямаше си друга работа, че трябваше да ми напомниш че нямаме име. hahaha  hahaha Това го бях забравила днес, и май за това ми беше спокойно.  ooooh! Сега рязко спокойствието ми изчезна...ето ти нов пповод за размисли и страсти. Ох ама много ни е сложно с това име да му се невиди.  #2gunfire Ако беше за момиче мале колко имена има..ама за момче...много е сложно.
Соник дано се оправи малкия.  bouquet
То и мен нещо днес ме заболя гърлото та ще ходя и аз да пия нещо че тея дни като съм на вън  само ту на топло и се изпотя..ту ме духне вятър...
Лека вечер момичета и да се наспинкате! Hug

# 566
Здравейте ,май-чета!
Благодаря ви за милите думи и топлите пожелания! Утре по принцип трябваше да ни изписват , но нали малко рано се родихме, та милото зайче ще е в кувьоз до понеделник. За момента планирам и аз да остана до тогава. Притеснява ме факта, че още не ми е слязла коластра...дано утре има нещичко в тази посока .
Пожелавам ви лека вечер. Аз периодично си наминавам през темата, чувствам ви много близки и се радвам, че си споделяме радости и тревоги в един толкова важен етап за всяка една от нас!

# 567
  • София
Mони, не се притеснявай, ще слезе коластрата. Ако имаш помпа, пробвай да цедиш от време на време, за да стимулираш.  Ако ли пък не, и на ръка става. А после бебка като засуче много бързо ще станат нещата. Много да я нацелуваш от всички нас, бързо да расте и да ви изпишат скоро! Hug

# 568
  • offshore & overseas
monicat, най-сетне се обади!  Hug Пренадахме се, дет вика баба ми. Joy
За коластрата не се притеснявай, утре ще имаш вече преходно мляко в по-големи количества (коластрата наистина е много малко, няколко капки, и е само първите 2 дни).
Като няма бебче до тебе, е по-трудно, но действай с помпата или леко на ръка и скоро ще имаш резултат (оранжево млекце).
Общо взето копирам Соник, но то и не мога нищо повече да кажа на този етап.
Бърза адаптация на младата дама пожелавам, а на теб кураж и спокойствие! Praynig
До дни ще си се гушкате вкъщи и ще разказваш как е минало раждането и други подробности, например как се казва беболина и с какви мерки е. baby_neutral
Цун и гуш от нас с Нико и двете каки! Hug

# 569
Благодаря,момичета,за окуражителните думи и съвети Hug  
Беболина се казва Дария, с манекенски размери Simple Smile 2550 кг и дълги крачета (от тати)- 49 см
Раждането беше нормално.
Поръчах си кисели млека, взех и лакто гонен чай Praynig дано утре имам нещичко да й предложа

Общи условия

Активация на акаунт