Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са предимствата и недостатъците на многократните пелени и непромокаемите гащички за бебета?
Какви са предимствата на традиционните пелени за еднократна употреба в сравнение с многократните пелени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са предимствата и недостатъците на многократните пелени и непромокаемите гащички за бебета?
-
Какви са предимствата на традиционните пелени за еднократна употреба в сравнение с многократните пелени?
-
Каква е тайната за предотвратяване на косопад след раждане?
-
Какви са предимствата на стъклените бебешки бутилки със силиконови биберони в сравнение с обикновените шишета?
Вие по какви списъци пазарувате?Видях тези в началото на темата,това ли са или всяка си има собствен поглед?
добре ли се чувствате преди празника?
. Клипчетата са интересни, де да бях попаднала на тях преди време, а аз си гледах клипчета на реално раждане и секцио, на мен ми подействаха успокоително да видя точно как стават нещата, повече ме плаши неизвестността, но ММ беше до мен и после цяла нощ беше сънувал кошмари
.
, дано не се наложи да влизаш.
, не се притеснявай, ще видиш, че ще се справиш с подготовката, а това с избора на име май е проблем за повечето от нас.
и понеже се бях наспала, изгледах един филм
Аз съм българче, моят проблем е, че няма да бъде тука по време на раждането и трябва да се подсигуря, да не стане едното дете писано на него, другото на мен
!поздравления- на мен такова нещо не може да ми се случи- първо ставане по часовник - 3ч, вторто - 5ч. Всеки ден все едно ставам с аларма: винаги +/- 5 мин. А за киселините аз на някоко пъти забелязвам че ми минават и от печени семки като разцъкам.
Препоръчаха ми да си взема бархетни и тензухени пелени за попиване след баня, а и през деня.
Ей такава е, с кош за новородено към нея: