Великобритания - тема 50 Пролетна

• 49 358
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • Primum non nocere !
Сега се регистрирах в Арсенал и се опитах да купя членска карта... Няма вече за този сезон:

Чувствам се в фалшив филм.  #Cussing out

Веднъж търсех едни дизайнерски чаши из цяла Еврова. Намерих ги в Калифорния в музея на Салвадор Дали. Независимо , че нямаше доставка за извън Щатите, хората бяха много любезни и питаха на пощата за разходите до Германия....опаковаха и пратиха.

Как да кажа на това момче , че билет няма. Полудях..и търся от месец...не съм се сетила последния момент.

Момичета, много много ви благодаря за съдействието.   bouquet
Във вас ми е последната надежда!

# 376
  • UK
Шехи, тъй като преди малко говорих с мъжа ми, да ти кажа  Mr. Green Хората, които са членове на даден клуб обикновено си купуват сезонни билети. А ако имаш такъв билет, нямаш право да купуваш допълнителни билети. Т.е. някой, който е член на клуба вече и има с.билети, не може да ти помогне. ОСВЕН, ако не се откаже да си ползва с.билет и ти го предостави на теб. НО, както някой вече спомена, те феновете за това живеят  Mr. Green Шансът някой фен да не отиде на мача е доста малък. Другия вариант е, някой, който е в клуба, но не е със сезоннен билет - но пак почти нула е шанса, защото по-изгодно е да си със с.билет и предполагам малко са тези, които просто си купуват билет за всеки мач, за да може да купят и за теб.
Иначе питах ММ, вярно съм запомнила, че един негов приятел е фен на Арсенал, но - както и предполагах, е със сезоннен билет и активно се ползва от братята му /той иначе сега живее в Америка/. Все пак ще го пита довечера, дали нещо не може да се измисли, нооо без да те обезкуражавам, шансът клони към 0.
Отчаян вариант би бил на място преди мача билет на черно - сега като ходихме на Челси-Тотнъм, поне 10 пъти ми предлагаха разни типове билети. НО, няма как да знаеш дали няма да те метнат с фалшив билет, да не говорим, че цените са двойни и тройни на нормалните. ...
Абе шантава работа е това с билетите.... Друг вариант е да направите като нас - да потърсите билети за другия отбор също, може пък там да ви излезе късмета. Вярно, няма да сте в желаната агитка, но все пак ще сте на мача  Mr. Green

# 377
  • Манчестър
Напълно разбирам проблема с билет за мач и си е цяло изкуство да се сдобиеш с такъв.
За съжаление нямам никой познат да попитам за Арсенал или дори друг лондонски от отбор.
Аз съм по Манчестър Юнайтед. мъжа ми има много колеги със сезонни билети и понякога като не могат да отидат ги предлагат на други хора.
Единствения легален сайт за препродажба на билети е viagogo.
Преди години в един друг форум едно момчето Бг беше попитало за билет за Юнайтед и Астон Вила,беше в Манчестър за един уикенд
Аз приех присърце апела и моя шеф имаше сезонен билет от който се възползвах. Самия билет го взех от viagogo. Бях на нокти до последния момент.като купувах билет дадох адрес за доставка моя,но билета не дойде до последния ден. Обадих се и казаха,че са го пратили на адреса на шефа ми,защото това е адреса на сезонния билет , които пък адрес се оказа,че е всъщност на родителите му и той беше готов да ходи до тях да види дали там.5 мин преди да тръгне,доставиха билета в къщи, а с момчето се срещнах 2 часа по късно да му го дам. Сигурно още ме споменава с добро.

# 378
  • Primum non nocere !
Отчаяхте ме!

И в viagogo търсих....Има  билети за всякакви отбори , но не и за Арсенал.
Вярвйте ми, рових много.

В немските форуми прочетох , че търговията е незаконна.
Как тогава някаква австрийска фирма предлага билети на немския пазар , но на тройна , дори четворна цена....
Ще изчакам още няколко дни и ще купя билет от тях....какво да правя..

Много ви благодаря момичета.   bouquet
Много се извинявам , че ви досадих с тази тема.
Сега зная защо английските футболни фенове са на първо място...
Мислех, че е поредният мит.  Grinning

# 379
  • UK
Аз да попитам нещо несвързано с футбол. Храните в магазините имат ли отделно означение ако са подходящи за вегани, както имат за вегетарианци? Майка ми идва другата седмица, а пости и яде само вегански неща, и не знам какво мога да й предложа, тя си е свикнала и в България, че като пости, яде главно солети и локумени вафли, но не знам тук какво да й търся. Трябва да няма мляко, яйца... Гледах солетите, май са ОК, но търся все пак и други неща, ако имате някакви идеи, ще съм благодарна. Simple Smile

# 380
  • UK
МГМ , аз понеже заради моя безмлечен и безглутенов режим само етикетите зяпам  Mr. Green , да кажа - да, пише си ако е веган продукта. Ако не е отбелязано отпред - а обикновено е, където са съставките винаги пише Allergy information и е упоменато, ако е ок за веган Wink

# 381
Здравейте, ще ходим на екскурзия,може ли да ми кажете къде в Лондон има магазини по един паунд.Първо ще ми трябва адаптер за зарядно,а  може и нещо друго евтино да си вземем.Но ако може адреси на такива магазини,за да ги търся по картата, или пък как се казват тези магазини, а аз ще ги издиря.

# 382
  • UK
Здравейте, ще ходим на екскурзия,може ли да ми кажете къде в Лондон има магазини по един паунд.Първо ще ми трябва адаптер за зарядно,а  може и нещо друго евтино да си вземем.Но ако може адреси на такива магазини,за да ги търся по картата, или пък как се казват тези магазини, а аз ще ги издиря.

http://www.poundland.co.uk/store-finder/

...божееее, днес нещо ми става  Mr. Green

# 383
Mгм, аз също постя и си купувам бадемово мляко или лешниково. Иначе ям само плодове и зеленчуци, както и евентуално обикновени бисквити или солети от турския или полските щандове.
Виж в интернет има рецепти за такива ястия, даже и сладкиши.
Иначе трябва да четеш предимно етикетите.

# 384
  • Манчестър
Шехи, тъй като преди малко говорих с мъжа ми, да ти кажа  Mr. Green Хората, които са членове на даден клуб обикновено си купуват сезонни билети. А ако имаш такъв билет, нямаш право да купуваш допълнителни билети. Т.е. някой, който е член на клуба вече и има с.билети, не може да ти помогне. ОСВЕН, ако не се откаже да си ползва с.билет и ти го предостави на теб. НО, както някой вече спомена, те феновете за това живеят  Mr. Green Шансът някой фен да не отиде на мача е доста малък. Другия вариант е, някой, който е в клуба, но не е със сезоннен билет - но пак почти нула е шанса, защото по-изгодно е да си със с.билет и предполагам малко са тези, които просто си купуват билет за всеки мач, за да може да купят и за теб.
Иначе питах ММ, вярно съм запомнила, че един негов приятел е фен на Арсенал, но - както и предполагах, е със сезоннен билет и активно се ползва от братята му /той иначе сега живее в Америка/. Все пак ще го пита довечера, дали нещо не може да се измисли, нооо без да те обезкуражавам, шансът клони към 0.
Отчаян вариант би бил на място преди мача билет на черно - сега като ходихме на Челси-Тотнъм, поне 10 пъти ми предлагаха разни типове билети. НО, няма как да знаеш дали няма да те метнат с фалшив билет, да не говорим, че цените са двойни и тройни на нормалните. ...
Абе шантава работа е това с билетите.... Друг вариант е да направите като нас - да потърсите билети за другия отбор също, може пък там да ви излезе късмета. Вярно, няма да сте в желаната агитка, но все пак ще сте на мача  Mr. Green

Със сезонен билет може да се закупи друг билет от viagogo.
На коя дата е този мач? Ако няма нищо още,може да не са ги пуснали в продажба.

# 385
  • Primum non nocere !
Ave ,
Arsenal vs. Newcastle
на 28.04. Лондон

# 386
Дикенсън, благодаря много! Близо до хотела ни на пешеходно разстояние има.

# 387
Шехи, пиши на страницата им във Фейсбук. Знма ли може да излезе нещо.  Rolling Eyes https://www.facebook.com/Arsenal

# 388
  • Манчестър
Ave ,
Arsenal vs. Newcastle
на 28.04. Лондон

Да не те отчайваме,но щом са 4 седмици до мача ,по скоро билетите са продадени...обикновено 6-8 седмици преди датата са налични. Макар,че понякога са обявени,но са още пуснати за продажба.Но все пак проверяват всеки ден, има малка вероятност да не са пуснати.

Билетите които се предлага в viagogo се продават от самия клуб и това са билети на сезонни зрители, които по някаква причина не могат да отидат и билета е свободен. Цената си е реалната,няма никакви надценки и т.н..самия билет се изпраща от клуба.
Регистрирай си емайла за да получаваш новини.

# 389
  • Манчестър
Сега погледнах в сайта им и билетите още не са пуснати,което ме кара да мисля,че и в viagogo не са пуснати. Но за него трябва някой със сезонен или мембършип. Обаче има опции за закупуване на мембършип или просто не са сменили линковете след като  е вече късно....защото пише че е за 2013/2014.

Общи условия

Активация на акаунт