Великобритания - тема 50 Пролетна

• 49 330
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Ell,аз за зъбите нямам проблем,тях пък ги мия със студена  Laughing Иначе за чантата от както се помня си я оставям на земята,макар че в България много пъти са ми правили забележка,как не било на хубаво  ooooh!,ама аз пък изобщо не съм суеверна...Всичко разбирам,но само ей това ми тежеше най-много: вана без душ и смесител.И ние като МГМ ползвахме един гумен душ,който се напъхва в крановете и смесва водата,обаче крановете ни се оказаха по-широки и не се получаваше номера.Накрая ми писна и започнах да пълня водата в кана и да се поливам,но и това не си е работа,все пак сме в 21-ви век....

# 466
Ell,аз за зъбите нямам проблем,тях пък ги мия със студена  Laughing Иначе за чантата от както се помня си я оставям на земята,макар че в България много пъти са ми правили забележка,как не било на хубаво  ooooh!,ама аз пък изобщо не съм суеверна...Всичко разбирам,но само ей това ми тежеше най-много: вана без душ и смесител.И ние като МГМ ползвахме един гумен душ,който се напъхва в крановете и смесва водата,обаче крановете ни се оказаха по-широки и не се получаваше номера.Накрая ми писна и започнах да пълня водата в кана и да се поливам,но и това не си е работа,все пак сме в 21-ви век....

Да се оставя чантата на земята, за мен е равносилно да се опъна с обувките на дивана или леглото.
Всички у дома след прибиране първо минават през банята за душ и дрехите за пране в коша.

# 467
# 468
И аз  Crazy , странни неща разказвате!
Ние уж за по-хубаво идваме, надявам се пак миялната да мие чиниите, да няма мишки, хлебарки и подобни и да можем да се къпем както до сега...

# 469
Еее признавам си аз не съм чак такава чистница  Laughing Когато се прибера само си мия ръцете и се преобличам  Laughing
М@я,това за което говоря аз,пък и другите момичета е било само временно неудобство,разбира се човек си намира мястото и начина да се чувства добре, с удобствата с които е свикнал  Hug

# 470
Всъщност е много полезно и ще знам за какво да внимавам когато избираме жилище.
Нямаше да се загледам в настилката на банята или специално да проверя дали има душ, признавам си  Rolling Eyes

# 471
 Честно казано, ако аз гледах за къща, настилката в банята щеше да ми е последна грижа... Най-важно мисля е location, location, location Simple Smile пък за едните кранчета, не мисля че си струва да се ядосваме Simple Smile

# 472
То това ясно, но ще погледна специално и кранчетата  Mr. Green

# 473
Според мен всичко е важно, защото всяко едно неудобство, което подцениш, после ти излиза през носа и говоря от личен опит. Сега от недомислие и подценяване всеки ден свалям и качвам количка 4 етажа  #Crazy

И къщата като всяко хубаво нещо иска време и търсене, докато си намериш твоето.

# 474
Ох, аз живея с надеждата да си харесаме жилище за 10тина дни  Rolling Eyes
Колегите на мъжа ми твърдят, че ще намерим. Ще се чуе...

# 475
Който както и в каквото иска да си живее. Жалкото е, че мушамения манталитет не си отива със застилането на едната покривка.

Момичета дайте хубава рецепта за десерт с лимони, нещо ми се хапва по различно  newsm78 [/color]

Нарязваш лимона. Поръсваш със захар. Воала. Ако е след 8, се сервира с джин  Grinning

# 476
  • Cambridge, UK
стискам палци, аз за 3 седмици имах 20+ огледа, така че всичко е въпрос на организация и какво има на пазара Simple Smile

# 477
Може и със сол лимоните... Wink
Сериозно обаче, ако ти се занимава може да си направите lemon cake, става лек и приятен. Свеки-to-be прави и много хубав lemon cheesecake. А пък най-лесно е lemon pudding, става нещо като лимонов крем карамел. Ако напишеш в google "lemon pudding sara kate gillingham", ще намериш рецептата Simple Smile

# 478
  • След завоя в дясно
Момичета дайте хубава рецепта за десерт с лимони, нещо ми се хапва по различно  newsm78
Нарязваш лимона. Поръсваш със захар. Воала. Ако е след 8, се сервира с джин  Grinning
Да не забравяме и тоника, ох лято идва...
298- да ти е жива и здрава Марчето (пералнята)
Sonnia благодаря ще погледна
На момичетата търсещи квартира в Лондон направете си труда и прочетете малко темите назад дано ви се по изясни малко. Само мога да ви пожелая успех София не е Лондон Laughing

# 479
  • Cambridge, UK
Ell, горе долу колко излиза едно прибиране с кола? Аз се чудя самолетни билети ли да резервирам или да отидем с колата, тъкмо да можем да си домъкнем багажа, притесняваме че сме с дете на 4,5 години.

Общи условия

Активация на акаунт