Великобритания - тема 50 Пролетна

• 49 298
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря ви, момичета!
Ще разгледам тези сайтове и ще преценим Hug

# 541
  • London

isolda1,

Много те моля да не ми се караш и задаваш такива иронично-риторични въпроси.
Питат какъв е редът-обяснявам. Какъв е личният, колко е компетентен, вземат ли секрет-не знам.
Гинеколог за течение, гарантирано - няма да види.
Тук много от нещата, за които в България пращат на специалист, се лекуват от личния.

Иронията и сатирата ги пазя за теми, които не засягат здравето. Това нито ми е смешно, нито ми е забавно. Въпросът ми беше зададен абсолютно сериозно и ако имаш гинекологичен проблем как се лекува. От отговора ти става ясно, че очевидно не си имала подобни проблеми и не ти се е налагало да знаеш. Мога само да завидя благородно. Благодаря за информацията.

Аз съм имала  гинекологични проблеми. Лекувало ме е Джи Пи-то, пращало ме е и на специалист. Ако има нужда да ти се вземе секрет или да ти се пуснат изследвания, Джи Пи-то е повече от компетентно да ти направи всичко.
Такъв преглед ми направи след 40 дни от раждането, че още се изчервявам, като се сетя, защото мислех че само ще си говорим.  Crazy
Здравната Система тук има коренно различна организация от българската. Това не означава, че някоя е по-добра или че другата не работи. Просто са различни.
Ако не си съгласна с лечението си тук, винаги имаш алтернативата да отидеш до БГ.

# 542
  • Манчестър
Здравейте!
Аз ви притеснявах и писах преди време в темата ви " Как да купим билет за футболен мач ?"

Много съм щастлива...купих билет за Арсенал vs Нюкасъл  на нормална цена.
Трудно, много трудно би било, ако някой ваш познат или роднина иска да се сдобие с такъв билет от първа лига.
 Трудно, но не невъзможно!

Хубав ден ви желая!

Би ли споделила откъде и как за да знаят и други хора ако се интересуват.

# 543
Аз съм имала  гинекологични проблеми. Лекувало ме е Джи Пи-то, пращало ме е и на специалист. Ако има нужда да ти се вземе секрет или да ти се пуснат изследвания, Джи Пи-то е повече от компетентно да ти направи всичко.
Такъв преглед ми направи след 40 дни от раждането, че още се изчервявам, като се сетя, защото мислех че само ще си говорим.  Crazy
Здравната Система тук има коренно различна организация от българската. Това не означава, че някоя е по-добра или че другата не работи. Просто са различни.
Ако не си съгласна с лечението си тук, винаги имаш алтернативата да отидеш до БГ.

Bean, много благодаря за разяснението  Hug Аз не държа да е като в България или нещо подобно. За мен беше важно да знам, че ще те прегледат компетентно. Така или иначе нещата от които съм страдала са били дребни проблеми (от лекарска гледна точка Simple Smile ).

Не се наемам да оценявам ничия здравна система и тук нещата, особено, ако държиш да са само по здравна каса, не са никак розови. Но просто имаш опция да си ходиш на частен прием и на мен ми е било достъпно финансово, така че при личния лекар съм ходила само за болнични, защото това вече няма как.

# 544
Изолда, ще бъда груба-онзи ден дойде и вече се държиш тон! Не стига, че хората ти обясняват при положение, че можеш да прочетеш има много писано за лекарите и системата тук, ами че им й се караш! Всички имаме някакви проблеми. Не си само ти! Като сте решили да живеете тук, ще трябва да свикнеш с мисълта, че тук спешни са само умиращите и то тези, които могат да се спасят.
А относно цитонамазки и изследвания, аз съм нямала проблеми досега. Казваш на джп че искаш да то пусне тези изследвания и като те пита защо обясняваш. Ако трябва ще си носиш преведени епикризи. Не би трябвало да ти пречи, ако иска да те прегледа.

Недей влиза така с бутонките, защото тук повечето са достатъчно интелигентни, за да ти обяснят любезно, пак и пак, и пак.
Е, аз не претендирам да такъв коефициент и ме дразни такова поведение с такова самочувствие тип "аз съм меха важна". Не си изобщо за системата, така че недей подскача толкова!

Лека. Нощ! Егати!

# 545
Благодаря ви момичета много сте мили Simple Smile малко се поуспокоих.
Не нямам предистория, за първи път ми се случва и както си му е реда за един хипохондрик изчетох де що има в нет-а и си поставих и диагноза даже Simple Smile Определено ще отида на лекар и ще видим какво ще каже.
ЕДНОКРАТНО изкървяване може да се държи на много причини, не се опитвай да си слагаш сама диагнози, защото само ще психясаш. Няма смисъл.
Имаш лентичка според която си бременна в 20гс?

# 546
  • Primum non nocere !
Аве, купих билета от тук.

http://www.ticketbis.de/?afl=598W5BTHRQ&gclid=CL2x5uvlr70CFWjKtAodQl0AiA

Ще го изпратят до хотела в Лондон.

# 547
Относно гинекологичните прегледи тук,мога да дам пример с това,че през цялата ми бременност нямах нито един вагинален преглед,нито са ми взимали секрети,нито нещо подобно,което за следене на бременност в България си е направо немислимо...

# 548
Имаш лентичка според която си бременна в 20гс?

И на мен това ми стана интересно и сега си направих труда да погледна.....В Августински майки вчера казва, че е  бременна а тук че не е е.....

# 549
При мен подписите с деактивирани..ама вярно мацката има лентичка за бременност.
Писаното в отчетната е от 2010. Пък лентичката..сигурно е нещо объркано...

# 550
наистина не погледнах годината а само месеца  Blush моя грешка  Laughing

# 551
  • Варна/Лондон
Момичета, извинете, че се включвам в темата, но прочетох няколко поста по-назад, включително и на МГМ, която много харесвам, и искам да ви споделя, по-скоро предпазя-никога не приемайте работа да живеете в къщата на работодателя. Вие за тях сте роби. Много случаи има такива, лъжат, обещават, а като отидете-нито пари, нито работнио време. Наскоро една жена работеща за нигерийци я изхвърлиха посреднощ. По никакъв начин не се хващайте от Бг. на тая уловка. Тук има законни фирми за детегледачки, а за квалифицирани такива има курсове. Не знам колко точно струват, не са много, но ти е документ, че си такава. Не го изискват всички. Защото ако го имаш този документ, ще трябва да плащат много, за да те наемат. Гледат такива неориентирани, да ги подлъжат и да им робуват.
Не се подлъгвайте. Tired

# 552
  • UK
Hug

Аз много мрънкам, но на фона на някои случаи, моя си е невероятен късмет... Днес малко съм и бабрала, та ще се постарая да не пиша по повода - просто за мен беше най лесния начин да дойда тук легално. Аз не съм решителен човек, имам нужда от малко бутане и мотивация. Не се гордея с това, просто съм такава. Много хора ще се хванат и ще дойдат тук с някой лев и ще жвиеят в дупка докато вземат две заплати, и после ще се уредят и с по добро жилище, и с по добра работа... Аз просто не съм този тип дейна личност, а ми се иска да бях... За мен беше най лесно да дойда тук с работата, жилището, без сметки, без нужда от кой знае каква оправност... И сега тая жена, дето не може да ми стъпи на малкия пръст по какъвто и да било параграф, ме прави на слугиня, и понеже й е ясно, че не съм проста, й доставя удоволствие, че ми е шеф, и че може да ми натрие носа в това. Ако бях оправна и решителна, досега да съм се изнесла с 200 и щеше да ми е по добре... Ама съм си такава - патка.

Мама идва утре. Нямам търпение да я видя, нея и сестра ми, носи ми бурканче лютеница и антибиотик, понеже не знам дали помните преди един месец се оплаквах, че съм болна... И оттогава всеки уикенд. Тъкмо се оправя към сряда, в четвъртък сливиците пак почват да ме пробождат... Днес пак ме зарадваха, едва преглъщам. Ще се гръмна. Много тъп ден, не мога да се понасям.

# 553
  • Варна/Лондон
Докато си там ги използвай. Изкарай си банкова сметка, искай доказателство за адрес, иншурънс, и после лесно ще си намериш работа като емплоймент. Не като селф. Peace И си събери парички за квартира. Недей да робуваш на никой, защото ако трябва да плащат на агенция, никога не биха се държали така.

# 554
  • UK
Мда, почвам ги тези неща едно по едно, НИН, банкова сметка и тн, щото тази няма да я издържа още дълго. Днес ме накара да мина хола с онази част на прахосмукачката, която е за тесни места, мъничката четчица, понеже голямата нещо е запушена (вероятно с моята коса, де), та ми отне цял час. Тая четка за гладки места по мокета... Тея почнаха преди няколко месеца да ядат сирена с крекери всяка вечер (иначе от млякото на децата пести, но не и от десетте вида сирена които опустошават за дни), и всяка сутрин пода е покрит с парчета крекери, егати свинете.

Общи условия

Активация на акаунт