Великобритания - тема 50 Пролетна

• 49 282
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
С цялото ми уважение, Мърморанке, но правиш много грозни коментари за семейството. Ако искат и 20 вида сирена за 15 минути ще изяждат, а децата им до 18 години мляко няма да видят. Ако, си у вас и голямата тръба на прахосмукачката е запушена какво ще правиш?  Thinking Stop

# 556
  • UK
Знам, но това е заради тяхното отношение към мен. Никога не съм си позволила какъвто и да било коментар към хора, които са се отнасяли с уважение към мен - не съм детегледачка за пръв път, както и шефове със странни изисквания съм имала, но съм усещала, че труда ми се уважава, и не ми е минало през ума да правя каквито и да било коментари. За сирената и млякото просто се ядосвам, че вместо да си купи едно сирене по малко, а да осигури на децата си мляко, аз трябва всяка сутрин да обяснявам на трите молещи ме за 100 мл мляко деца защо няма да им дам. Сигурна съм, че ти би се лишила от сиренето, вместо да лишиш детето си от мляко, знам че аз със сигурност бих направила точно това. Ако нямам прахосмукачка, няма да мета хола два дни, докато я отворя и отпуша, нищо няма да му стане на хола. И ще внимавам да не роня парчета бисквити по пода, понеже не съм прасе и знам как да ям, без да правя мизерия около себе си. А ако съм прасе и за мен е ОК да роня трохи по пода, няма да се правя на голямата работа как всичко трябва да ми е излъскано. И го правят нарочно, това ме дразни. Иначе - и преди съм го казвала, тя не може да ми даде повече работа, отколкото мога да свърша. Просто нямам време за детето, и това не е мой проблем.

# 557
  • UK/София
С цялото ми уважение, Мърморанке, но правиш много грозни коментари за семейството.
Напълно съм съгласна!Много са грозни тези коментари и сравнения.Опитвам се да не ги чета, но те заливат темата!

# 558
Отказвам да приема аргументите ти, но не ми се спори.  Peace Като не ти харесва отношението им към теб, варианта е много лесен. Дадохме ти достатъчно съвети. Вместо да се оплакваш се вземи малко в ръце и промени нещата за себе си, и остави хората да си гледат семействата си както намерят за добре.  Peace

# 559
  • UK
Отказвам да приема аргументите ти
В такъв случай ще ти отговоря в стила на предишния ти пост - ще си правя каквито си искам коментари. Кажи ме на другарката.

# 560
...ще си правя каквито си искам коментари. Кажи ме на другарката.

Тук май се крие проблемът между теб и госпожата-една друга се надцаквате.
На мен ми прави впечатление, че искаш уважение за труда си и това е най-нормалното нещо.
От друг страна, сама се наричаш 'патка'.
Аз, както предполагам и други, които са ти писали на лични, недоумявам, признавам си чисто човешки не разбирам, как просто не правиш нищо, за да промениш ситуацията си.
За мен това, че си 'патка' е странен, да кажем, аргумент.
В допълнение и коментарите за семейството, които и аз, да, намирам за грозни.
Искрено се надявам визитата на майка ти и сестра ти, да ти дадат стимул и енергия да задвижиш нещата напред.
С удоволствие (и знам не само аз) бих помогнала на всеки, който иска да направи стъпка напред.

# 561
  • UK
Аз знам, че са грозни, никъде не съм отрекла, че са грозни. Просто исках да уточня, че не съм някаква гадина която си доставя удоволствие с това да говори грозни неща за хората - за всяко нещо, което съм ви разказала, съм премълчала други сто. Обясних ви какъв е проблема - не съм активна личност, страх ме е да се хвърля сама в дълбокото. Отчитам го като свой проблем, затова казвам, че съм патка. малко повече инициативност, и нямаше да имам проблем като този. Точно елемента на надцакването ме дразни - не съм направила нищо, за да се държи тази жена така с мен, напротив, давам всичко от себе си в работата, а насреща получавам дребни опити да ми се покаже кой е шеф, ами аз знам кой е шеф, не е нужно да ми се демонстрира, че яде по хубави неща от мен, нито пък това ще ме промени по някакъв начин. На нея не мога нищо да й кажа, очевидно, затова коментарите ми са тук, и са грозни, да, породени от нейното грозно отношение, което не съм заслужила.

# 562
  • UK/София
Отказвам да приема аргументите ти
В такъв случай ще ти отговоря в стила на предишния ти пост - ще си правя каквито си искам коментари. Кажи ме на другарката.
Има една поговорка - каквото повикало и такова се обадило и за това ще ти отговоря в твоя стил.Представи си, че всички имаме проблеми, а тук се разсейваме, или споделяме малка част от тях.Но ти не спираш да се оплакваш и да обиждаш.Ами писна ми!И смятам, че Нана не заслужаваше подобно отношение за забележката която ти направи.Ако всички започнем да плачем дружно, ще настане ад тук.То не беше майката на децата, приятеля на "оная дебелата", все ти си добрата и потърпевшата...... ами доста си груба!В тази тема няма такъв тон, съжалявам!По-добре се обаждай на майка си и се оплаквай на нея, тук идва в повечко това море от оплаквания и обиди!!!!!!
 Все казваш, че си засипана от работа, та ти не спираш да пишеш е този форум в няколко теми.Дали не скучаш се замислям вече. Wink

# 563
  • UK
Мда, пиша, като не съм на работа, представи си. Никъде не съм писала, че работя седем дни в седмицата. На Нана й отговорих като на интелигентен човек, каквато знам, че е. Тя каза "отказвам да приема аргументите ти", което за мен е реакция, заслужаваща следващия ми пост. Никого не съм принудила да ми чете постовете, лесно се прескачат, ако не ви се чете. Ти си груба с мен, но няма да тръгна да ти отговарям по същия начин, понеже не желая да се карам с никого, и ако ще продължаваш да лаеш, предупреди, моля те, за да прескачам твоите постове от тук нататък.

# 564
  • UK/София
 Твърдиш, че не си груба, а казваш, че лая. LaughingТова потвърждава по-горните ми думи.Но вече влязохме в турския сериал, чакам 216 серия.Как майка ти идва, как "оная" се държи зле с нея, или че е взела нови сиренца да яде за твой ужас и т.н.Пиши каквото искаш, явно не разбираш от дума пък и не ми е до теб никак.

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 16:33 от Биляна

# 565
 Popcorn 

Аз пък се забавлявам  Simple Smile Понеже съм работила с точно такива хора, каквито описва МГМ ми е ясно колко са зле...Но в момента, в който имаше две три големи изцепки и се махнах, въпреки, че не ми беше много цветущо положението, но определено е най-доброто ми решение, всяко зло за добро са казали хората...

# 566
  • UK
Ами лаеш, ами, не се ли усещаш? Точно колкото ти имаш право да влезеш тук и да напишеш каквото ти дойде на ума, стига да е по правилата на форума, толкова имам и аз. Много се вживяваш, ми се струва, сериали прописа даже. Ако съм ти настъпила някое болно място, извинявам се. Не ми чети постовете повече, моля те, и не коментирай, защото не ми се занимава.

Мис Файн, един ден и аз така ще говоря, обещавам Simple Smile Ама сигурно й "как не се стегнах по рано да го направя" Simple Smile

Айде, отивам да посрещам мама, че тоя сериал няма сам да се напише, все пак. Simple Smile

# 567
Мис Файн, един ден и аз така ще говоря, обещавам Simple Smile Ама сигурно й "как не се стегнах по рано да го направя" Simple Smile
Айде, отивам да посрещам мама, че тоя сериал няма сам да се напише, все пак. Simple Smile
   Ами хайде де....Весело с мама...

# 568
Аз пък да ви се похваля Laughingот два дни съм на работа JoyНе е кой знае какво -ходя да чистя един път до нас и стаите към него , но съм много щастлива.Смешно е да си щастлив от такава работа , но цяла година изперках в къщи и затова искам да ви се хваля JoyАма то не било никак лесно....Все си знаех че не го знам тоз английски но сега се убедих напълно.Зор работа мига на парцали и сигурно изглеждам много дебилна, голям срам  BlushЗасега хората са много търпеливи и мили .Стискайте палци да ме харесат .Нали все отнякъде се започва.Хубава вечер от мен момичета !Мисля да се поглезя по-късно с едно малко, черпя ви и вас!

# 569

Браво! Много се радвам за теб!

Общи условия

Активация на акаунт